Costy.NAMTW Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Sugestie: Odată cu venirea noului update, e cam aiurea să iei wipe, părerea mea, deci, propun o regulă care să sune in felul următor: "Dacă un membru are raportul complet pe 2 săptămâni, iar la factiunea respectivă se alege lider nou, acesta să nu poată primii wipe."(regula aplicându-se doar la departamente, paşnice si hitman. La mafii deocamdata raportul e banal...Cu ce ar ajuta serverul? Păi acum dacă nu vrei să ieşi din factiune, aceasta neavând lider, trebuie să faci raportul, dacă nu iei uninvite de la sistem, lucru care mi se pare aiurea, tu sa faci raportul si sa vina un nou lider să iei wipe.Dacă sunteți de acord cu această regulă, nu ezitați să o repostați. Quote
xChyfa Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Sugestie:Salut, avea o propunere, sa se poata da rob off-duty, deoarece mulți playerii din Departamente doresc sa faca skill la rob, Dar nu se poate, sau sa fie adăugată o optiune la 100 de kill-uri sa se puna 1-2 puncte la skill rob, sa punem face skill si cei din Departamente, exemplu cum este Nicusor7 după green are 700+ days pd, poate doreste sa faca si el skill, Dar nu vrea sa plece din PD. Multumesc, sper sa primesc un raspuns de la un owner si sa se poata adăuga ceva. Cu ce ar ajuta serverul:Cred, ca toti polițiști ar fii fericiți, Dacă ar putea face skill la rob in PD si ar crește activitatea. Quote
CATALlN Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Sugestie:Salut, avea o propunere, sa se poata da rob off-duty, deoarece mulți playerii din Departamente doresc sa faca skill la rob, Dar nu se poate, sau sa fie adăugată o optiune la 100 de kill-uri sa se puna 1-2 puncte la skill rob, sa punem face skill si cei din Departamente, exemplu cum este Nicusor7 după green are 700+ days pd, poate doreste sa faca si el skill, Dar nu vrea sa plece din PD. Multumesc, sper sa primesc un raspuns de la un owner si sa se poata adăuga ceva.Cu ce ar ajuta serverul:Cred, ca toti polițiști ar fii fericiți, Dacă ar putea face skill la rob in PD si ar crește activitatea. 1 Quote
Hawky Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Sugestie: Sa se faca o zona la Paint unde sa poti face duele pe bani, iar spectatorii sa poata paria pe jucatori prin comanda /bet. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca multi jucatori care sunt "fani" barbut ar veni sa faca duele pe bani, dar si mafiotii. Activitatea ar fi una destul de mare, mai ales ca asa poti demonstra si cat de bun esti la arme. 3 Quote
Robert Andrei Sandu Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 pls faceti bugged pe mta,iubeam sa joc pe bugged acm un an sau 2 si de cand am luat alt windows imi da freze pcul cand ma joc samp si am incercat tot dar MTAul imi merge perfect MTA e ca sampul dar fiecare server poate avea mapa editata,moduri si pluginuri link MTA(daca e nevoie): https://mtasa.com/ Quote
Wreeper Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Sugestie: Să se adauge skinuriile pe bani, pentru a le putea lua de acasă și noi skinuri precum 299,291,0,8,4,5,298,295,297, etc. Aceste skinuri vor costa bani în funcție de valoarea sa. /setskin sau /set <nume> skin <skin> să fie valabil doar la a5, iar skinul pe care îl are "Aramis", ăla cu albastru, să fie și el acolo, la Binco:)). A se face jobul de Curier unde trebuie să livrezi obiecte diferite la case în schimbul a unor sume de bani, cu skill. Altă funcție ar fi ca la paint să existe Team sau Only One, aceste opțiuni; Team, adică Roșu-Terorist, Albastru-Polițist. Banii câștigați sunt: - 1 kill=$1,000 - 10 kills without death=$15,000 - Win a round=$30,000/$80,000, depinde de noroc. La Only One ești pe cont propriu. Banii se dublează puțin la câștig. Altă metodă ar fi da, să poți lua o mașină de tutorial de început, Perrenial. Se obține una dând carnetul , și o vinzi cu $0. Altă metodă ar fi că la DS , dacă vinzi o mașină cu 1km/h să-ți dea bani. $10,000/km/h. A se creea un oraș Bugged City, e posibil deoarece construind. Să fie aproape de Los Santos(LS). Giftbox mereu activ, ar fi mai bine pentru toți, și pentru a fi role-play,atunci când te bușești să-ți scadă HP-u caracterului :))))))))) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multă atracție și posibilitatea de învingere a comunității rivale. Sugestie: Odată cu venirea noului update, e cam aiurea să iei wipe, părerea mea, deci, propun o regulă care să sune in felul următor: "Dacă un membru are raportul complet pe 2 săptămâni, iar la factiunea respectivă se alege lider nou, acesta să nu poată primii wipe."(regula aplicându-se doar la departamente, paşnice si hitman. La mafii deocamdata raportul e banal... Cu ce ar ajuta serverul? Păi acum dacă nu vrei să ieşi din factiune, aceasta neavând lider, trebuie să faci raportul, dacă nu iei uninvite de la sistem, lucru care mi se pare aiurea, tu sa faci raportul si sa vina un nou lider să iei wipe. Dacă sunteți de acord cu această regulă, nu ezitați să o repostați. Sugestie: Sa se faca o zona la Paint unde sa poti face duele pe bani, iar spectatorii sa poata paria pe jucatori prin comanda /bet. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca multi jucatori care sunt "fani" barbut ar veni sa faca duele pe bani, dar si mafiotii. Activitatea ar fi una destul de mare, mai ales ca asa poti demonstra si cat de bun esti la arme. Quote
EyEyE Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Sugestie: Sa existe comanda [/leaders] . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece poti sa vezi mai usor care leaderi sunt onilne. Quote
Fallen[] Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Sugestie: Când cineva face o frecventa WT sa poată să pună gen o restricție de level. Cu ce ar ajuta serverul: Ne ar scăpa de copii mici cu spam excesiv și injurii aiurea. Edited May 14, 2017 by Fallen.Crips 2 Quote
Twke Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Sugestie: Atunci cand pui contract pe un player, iar acel player este omorat de hitman sa iti apara in chat ca a fost indeplinit contractul pus de tine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai interesant si probabil ca ar marii numarul de contracte puse. Quote
SiNNeRS Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Sa se adauge o noua mapa de paintball in zona area 51. Quote
Keresztes Erik Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Sugestie: Sa poti scoate ceasul din dreapta sus, sau sa-l muti in alta parte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In dreapta sus arata super urat cu unele moduri de hud, de ex: Quote
Ramzes Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Sugestie: la farm sa fie implementat un sistem identic cu cel de la PNS uri, adica playerii sa poata trece cu tractoarele si masinile prin alte tractoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai bine pentru toti, nu ne-am mai rasturna asa des Total de acord. Edited May 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
brolyK47 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Sugestie: Adaugarea unui sistem de anit-cheat mult mai bun si mai perfectionat care sa impiedice codatii sa mai joace cu coduri. Si aici nu ma refer strict la cele de "20 euro", "10 euro" sau coduri d-astea sofisticate ca banuiesc ca n-o sa se intample asta vreodata, dar macar [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]-ul de pe skype, /aimka s.a.m.d. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste numarul playerilor considerabil, cu aproape 200+ / server ca mna, stiti si voi de ce se lasa unii. Coduri tari, iti iei secunde pe turf, te enervezi si te lasi. +1 daca credeti ca e ok sugestia. 4 Quote
MessiNVm Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Sugestie: Adaugarea unui sistem de anit-cheat mult mai bun si mai perfectionat care sa impiedice codatii sa mai joace cu coduri. Si aici nu ma refer strict la cele de "20 euro", "10 euro" sau coduri d-astea sofisticate ca banuiesc ca n-o sa se intample asta vreodata, dar macar [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]-ul de pe skype, /aimka s.a.m.d. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste numarul playerilor considerabil, cu aproape 200+ / server ca mna, stiti si voi de ce se lasa unii. Coduri tari, iti iei secunde pe turf, te enervezi si te lasi. +1 daca credeti ca e ok sugestia. Quote
Bugr Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Sugestie: Sa putem primi mai multe ore pe server, atat cat jucam nu doar 31 minute, sau cat primim acum. Eu spre exemplu, joc mai mult de 1 ora, si primesc doar 31 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor sa faci ore, si cate ore jucate ai, atatea ai in /stats. Quote
Mariansml Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Sugestie: Sa se scoata la licitatie si masinile detinute de "Admbot" cum se scot casele Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar popula mai tare serverul si ar aduce ceva nou acestui server Quote
Darho Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Sugestie: Un sistem / club / factiune cu rank-up pe puncte din cascadorii cu masina / motor(ar merge si cu checkpoint pe cladiri pentru motor). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca multi jucatori ar fi interesati de asa ceva pe server. Sugestie: Un sistem / club / factiune cu rank-up pe puncte din stelute scazute (wanted) si/sau politisti ucisi. Reducerea timpului pe steluta la wanted in functie de rank, recompensa pentru uciderea politistilor. Sau ar putea fi adaugata in mafie ideea. (sugestie nume: Most Wanted) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca multi jucatori ar fi interesati de asa ceva pe server. Quote
Danutz026. Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Propun ca să se bage o metoda ca să poţi să donezi din Republica Moldova de exemplu paypal, sunt multi playeri care sunt din Republica Moldova şi jocă pe cumunitatea Bugged şi îşi doresc să duneze dar în Republica Molodva nu sunt Paysafecard, Shad0w te rog frumos fă şi tu o modalitate de a putea să donezi din Republica Moldova. Quote
Krak0v. Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) Sugestie: In ultima vreme, am tot vazut ban-uri luate pe motiv "Cheats". Dupa cum toti stim, cei care primesc ban pe acest motiv, nu isi pot debana contul cu puncte premium, asa cum pot cei care primesc ban pe alt motiv. Acum, vine intrebarea mea: De ce? Mi se pare o usoara discriminare. Stiu ca este mult mai grav atunci cand primesti ban pe motiv "Cheats", dar s-ar putea face ceva si in privinta asta. Acum vine sugestia mea: Cei care primesc ban 90 de zile pe motiv "Cheats", indiferent ca de la Adminul dupa sever sau AdmBot, sa isi poata debana si ei contul, dar cu o exceptie. Sa plateasca mai mult, ca de exemplu 100, 150 puncte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic ca aceasta modificare, ajuta si comunitatea foarte mult din punct de vedere financiar, dar si pe jucatorul respectiv. Cine chiar isi doreste sa isi debaneze contul, plateste aceasta suma de bani. Cu acesti bani, se poate investi in host, anti-cheat, etc... Cu ce ar putea strica aceasta modificare? Eu zic ca nu are cu ce, deoarece daca plateste cineva 150 puncte premium, a doua oara sigur nu mai joaca cu cheat. Si comunitatea castiga acesti bani, pe care in prezent ii pierde. Multumesc pentru timpul acordat! Edited May 18, 2017 by Krak0v. 8 Quote
SkiNNy27 Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) Sugestie: In ultima vreme, am tot vazut ban-uri luate pe motiv "Cheats". Dupa cum toti stim, cei care primesc ban pe acest motiv, nu isi pot debana contul cu puncte premium, asa cum pot cei care primesc ban pe alt motiv. Acum, vine intrebarea mea: De ce? Mi se pare o usoara discriminare. Stiu ca este mult mai grav atunci cand primesti ban pe motiv "Cheats", dar s-ar putea face ceva si in privinta asta. Acum vine sugestia mea: Cei care primesc ban 90 de zile pe motiv "Cheats", indiferent ca de la Adminul dupa sever sau AdmBot, sa isi poata debana si ei contul, dar cu o exceptie. Sa plateasca mai mult, ca de exemplu 100, 150 puncte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic ca aceasta modificare, ajuta si comunitatea foarte mult din punct de vedere financiar, dar si pe jucatorul respectiv. Cine chiar isi doreste sa isi debaneze contul, plateste aceasta suma de bani. Cu acesti bani, se poate investi in host, anti-cheat, etc... Cu ce ar putea strica aceasta modificare? Eu zic ca nu are cu ce, deoarece daca plateste cineva 150 puncte premium, a doua oara sigur nu mai joaca cu cheat. Si comunitatea castiga acesti bani, pe care in prezent ii pierde. Multumesc pentru timpul acordat! +1 Edited May 21, 2017 by TaysoN. //warned Quote
Unforg1ven Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 -sa fie adaugata comanda "/clients" pentru taximetristi,acestea putand vedea toti clientii care au nevoie de un taxi. -sa nu iti iei "Uninvite" direct dupa 3 zile,daca ai raportul facut la ore.Adica daca ai putea sa faci un fel de "cereri de inactivitate" pe panel,si daca liderul o accepta sa nu iti iei uninvite de la AdmBot dupa 3 zile.Trebuie sa ai raportul facut la ore si sa ai minim rank 2 ca sa poti posta o cerere de inactivitate. 1 Quote
The Legend Sh4dow Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Sugestie: Avioanele si elicopterele sa necesita combustil. Intr-un anume fel, ele merg constant si nu se alimenteaza niciodata?! Modul de alimentare al unui avion/elicopter va fi foarte simplu. Vom merge la un OMV si vom umple o canistra, dupa care ne urcam intr-un avion/elicopter si ii dam /fill. Actiunea trebuie repetata daca vrem sa ii facem plinul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Improvizarea RP-ului, Canistrele vor fi folosite si mai frecvent. Quote
Buizel Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Sugestie: Cand faci jobul truck sa te de a intr-un virtual world Cum crezi ca ar ajuta serverul:CU mult 1 Quote
Alexandru Zakone Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Sugestie: Cand o factiune ramane fara lider, membrii de rank 4-5-6 sa aiba dreptul de a vota pentru viitorul lider, iar aplicantul cu cele mai multe voturi din partea factiunii, sa aive o sansa putin mai mare fata de ceilalti aplicanti. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii tuturor factiunilor ar avea sansa sa isi aleaga liderul "Perfect" pentru ei. Quote
F0r3sT.w0w Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Sugestie: Poprun ca jucătorii ce au VIP să primească o mașină VIP la alegere dintre 2, 3, 4, 5. Spre exemplu să alegem o mașină dintre astea 3: Bloodring Banger, Vortex, Utility Van. Am dat niște mașini la alegere, aici depinde ce alege owner-ul dacă va fi băgată această sugestie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, îi va ajuta pe cei care au donat 200-300 lei adică 5 alocații de a lor sau banii de vacanță pentru VIP, deci ar trebui să aibă și ei un avantaj. 3 Quote
Recommended Posts