Coco Ursache Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Sugestie:Propun ca politistii care fac quest-urile zilnice sa primeasca si puncte de free.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta la economia serverului. Quote
Saints Formidable Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Sugestie: Dupa ce ii dai /cinvite unui membru ii poti da in continuare de cate ori vrei pana accepta, de aceea propun sa fie un deelay, un timp de asteptat ca sa ii dai iar /cinvite acelui membru daca nu accepta. O mare parte din noi cred ca stim cum e sa fii spamat cu /cinvite de noobi doar pentru ca nu vrei sa intri in clanul lor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca l-ar ajuta, deoarece te-ar face sa joci mai linistit si sa vezi si tu ce se scrie pe chat, nu sa dai /q si sa intri iar sa nu te mai urmareasca. 2 Quote
spike retired Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Sugestie:Propun ca la paint sa fie un sistem de kills/deaths sa le poti vedea cu comanda /paintstats si acolo sa mai fie si rank-ul (cele mai ok ar fi cele de pe cs go) sa zicem din 200 in 200 kills sa promovezi in rank,acestea sa apara pe panel la statistici - paintball stats. Cum crezi ca ar ajuta serverul:pai am stiI fiecare cat de buni suntem, ar fi toate arenele populate,dimineata la ora 8 nu e nimeni la paint,cu acest update consider ca ar fi mai multi la paint. 5 Quote
Hinips Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Sugestie: Existsa acele 2 arene, in LS si in LV. Ar fi frumos sa poti organiza acolo curse cu prietenii. Cand te duci acolo, sa inviti pe cineva printr-o comanda si sa alegi o masina, libera alegere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos si mai roleplay. 1 Quote
AndreyOfficial1997 Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Sugestie : Propun sa se adauge Casa VIP ,cum sunt masinile vip sa fie case vip . Pui nume pe casa cu alb frumos font pe tabla casei sau pe perete depinde de casa . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai sar dona mai mult si ar fii ceva unic . 1 Quote
xRebok Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Sugestie: Adaugarea unui job nou (Muncitor la cariera, Miner, Pilot)Â Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face Gameplay-ul mai distractiv. 2 Quote
spike retired Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Sugestie:Propun ca atunci cand folosesti comanda /attack sa nu mai primesti mute, mafiotii fac spam cu bindere si primesc mute foarte mult uneori, nu e ok. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi mai ok, poate in timpul ala iti da cineva un SMS important si tu nu poti raspunde ca ai mute. 7 Quote
AlinAlexandru Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Sugestii:Sa se bage skin-ul CJ pentru cei cu VIP. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai eu zic ca se merita, dupa ce ai donat 500pp sa ai un skin mai original. Quote
Awwr Florin Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 (edited) Sugestie: Sa se adauge la toate factiunile in /members, cand dai pe un membru sa iti arate optiunea sa ii schimbi tu skinul in functie de ce grupare/rank este el si sa nu poata schimba din binco, daca liderul sau coliderul ii seteaza un skin gresit sa fie sanctionat. ( http://imgur.com/a/THGot ) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa nu s-ar mai face abuz, fiecare sa isi ia ce skin vrea si cand vrea fara sa il prinda unul dintre colideri sau lider.  Daca credeti ca este o idee buna, nu ezitati sa apasati +1 pentru sanse mai mari de a fi adaugata aceasta chestie. Edited January 19, 2017 by Winnie 3 Quote
.AIM.Surowiakk. Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Sugestie: Sa putem da /sleep in masinile personale, daca nu avem rent sau casa 1 Quote
WendeR Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Sugestie: Salut! Eu am fost lider la o mafie (SF Bikers) si primeam post-uri aiurea, ca cica nu am sanctionat corect etc. Ar fi mult mai bine cine face post-uri aiurea sa fie sanctionati cu WARN. Orice post aiurea = WARN. ex. Sunt in Police Department si ii dau cop attack unui civil. Civilul imi face post ca vrea dovada, iar daca dovada adusa de mine este buna, civilul o sa primeasca WARN pentru reclamatie aiurea. Ar fi mult mai bine asa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe server nu vor mai exista atatea post-uri aiurea, si vor disparea post-hunterii iar politistii/liderii si alti playeri in factiuni isi vor face raportul cu mare usurinta fara post-hunteri. 1 Quote
Myisyou Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Salut, consider ca toti playerii care fac truck sa fie teleportati in virtual word. De ce ? Pai, tu ca un om calm te duci si faci truck ( explozibil ) si vine unu in tine si bubui, nu iti mai arde de nici un truck daca vin toti in tine si te bubuie. Sper ca pe viitor truck-ul sa se faca in virtual word. Quote
Vlad Gribincea Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Sugestie: Propun cand folosesti comanda [/ad] si iti apare "Your ad: .........", mai jos sa fie scrise si secundele ramase pana la publicarea ad-ului. [EX: Va fi publicat in X secunde]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta cu mult, fiindca este cam enervant cand astepti sa-ti apara ad-ul si habar n-ai cat mai ai de asteptat. Este un lucru simplu, dar important din punctul meu de vedere. Quote
StefyFB Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Sugestie: Sa se mai adauge niste factiuni pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu cat sunt mai multe factiuni , cu atat mai multi playeri au sansa de a fii un membru al acesteia. De exemplu: Daca majoritatea liderilor critica un player si vorbesc pe skype/ fb/etc. ''Ba eu nu il primesc ca nu imi place ca nu ma face la deagle'' apoi alt lider zice ''' AAA, pai nici eu nu il mai vreau. Cred ca ar ajuta serverul destul de mult. Quote
NarcisFcsb Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Sugestie:Propun ca la paint sa fie un sistem de kills/deaths sa le poti vedea cu comanda /paintstats si acolo sa mai fie si rank-ul (cele mai ok ar fi cele de pe cs go) sa zicem din 200 in 200 kills sa promovezi in rank,acestea sa apara pe panel la statistici - paintball stats.Cum crezi ca ar ajuta serverul:pai am stiI fiecare cat de buni suntem, ar fi toate arenele populate,dimineata la ora 8 nu e nimeni la paint,cu acest update consider ca ar fi mai multi la paint. Quote
Mihnea Valentin Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Sugestie:Propun cand esti pe /turn off la telefon sa fie o casuta vocla si sa scri tu mesajul acolo gen Sunt la war. 5 Quote
iSkate.[] Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Sugestie: Cand vrei sa parchezi o masina undeva (/park), sa primesti o înștiințare in caz ca in acel loc este deja parcata o masina a unui alt jucător (online sau offline) si sa iti apara un text gen "You can't park here. Another car is parked here.". Cum crezi că ar ajuta serverul: De foarte multe ori cineva isi parchează masinile peste ale tale atunci cand ele sunt despawnate sau esti offline, iar acesta nu vrea sa le mute. Ar fi corect un astfel de sistem, daca ti-ai parcat primul masinile acolo, locul de parcare sa fie numai al tau. 1 Quote
Ionut_002 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Sugestie: Sa fie si masini de pizza pe langa scuter. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor sa livrezi pizza si ar fi si mai rapid. 2 Quote
KRAW.ATENTAT Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Pai,deoarece la CNN este mereu foarte aglomerat si se fac multe kamikaze-uri,as propune sa se faca ca la PNS sa putem trece prin masini,cred ca ar fii foarte ajutatoare aceata treaba si nu cred ca o sa se mai faca kamikaze(exploli)  Daca va placut ideea puteti lasa un PRO --> CONTRA Quote
.clau. Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Sugestie: Sa adauge un textdraw pentru a arata cate puncte mai ai de facut la raport, ar fii mult mai simplu decat sa ne punem afk sa sa intram pe panel ca sa ne uitam. Ar fii ok sa faca un text drau gen :Â Unde sa apara <numele factiunii> <rank> si punctele care le ai de facut. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai simplu pentru membrii factiunilor ca sa vada cate puncte mai au de facut la raport, asa nu se vor mai pune AFK pentru a vedea, ar fii mult mai simplu. 4 Quote
Lacatus Catalin Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Sugestie:sa putem muta un bun de pe un srv de pe altul bine inteles doar cu o dovada ca este contul nostru respectiv ip sau email si dupa ce le transferi timp de 30 zile sa nu poti schimba pass si email. Cum crezi că ar ajuta serverul:Suntem multi palyeri care ex am jucat pe un srv iar acum jucam pe altul si noi nu vrem sa vindem acele bunuri de pe el si sa putem sa le mutam! 2 Quote
Crystensen Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Trebuie sa mai fie adaugat un PNS in LV deoarece este doar 1 si este destul de departe de intrare. 2 Quote
Ciupe Sha Atat Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Ped original Server. Propun sa pui un ped original pentru server, ca sa fie mai roleplay. Exemplu:https://www.youtube.com/watch?v=CjCchG57-F8  /Givekeys id car Prin aceasta comanda sa dai cheiile cuiva char daca nu esti in masina. Adica /givekeys id masina. Daca are 2 bullet-uri sa aibe asa ex:/Givekey HeLpMeLoSe Bullet 1 (2,3,4) Ped original Server. Propun sa pui un ped original pentru server, ca sa fie mai roleplay. Exemplu:https://www.youtube.com/watch?v=CjCchG57-F8  /Givekeys id car Prin aceasta comanda sa dai cheiile cuiva char daca nu esti in masina. Adica /givekeys id masina. Daca are 2 bullet-uri sa aibe asa ex:/Givekey HeLpMeLoSe Bullet 1 (2,3,4)  Jobu pizza boy. Sa avem motociclete si masini de pizza.   /putcaronsale Sa ai posibilitatea ca sa pui masina la vanzare in public. De Ex:/Putcaronsale 1000000. Sa se poata vedea pretu si detaliile masinii. Ped original Server. Propun sa pui un ped original pentru server, ca sa fie mai roleplay. Exemplu:https://www.youtube.com/watch?v=CjCchG57-F8  /Givekeys id car Prin aceasta comanda sa dai cheiile cuiva char daca nu esti in masina. Adica /givekeys id masina. Daca are 2 bullet-uri sa aibe asa ex:/Givekey HeLpMeLoSe Bullet 1 (2,3,4)  Jobu pizza boy. Sa avem motociclete si masini de pizza.   /putcaronsale Sa ai posibilitatea ca sa pui masina la vanzare in public. De Ex:/Putcaronsale 1000000. Sa se poata vedea pretu si detaliile masinii. Quote
CataUk Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Sugestie: Sa poti vinde un clan ! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru ca daca te plictisesti sa detii un clan gen sa poti folosii comanda /sellclanto si o suma care o decizi tu macar sa te alegi cu ceva nu doar sa il stergi sau sa il dai moca unui alt player. Quote
x123Green Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 La jobul trucker, sa avem noi comanda /r toti care avem jobul trucker, deoarece sa putem comunica ce curse luam si mult mai multe. Quote
Recommended Posts