CataUk Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 (edited) Sugestie: Sa poti cumpara sloturi chiar daca ai deja 10 cu acele puncte Bugged point ! (Sa mai poti cumpara doar 5 sloturi). Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar ajuta pe cei care vor sa aiba o colectie de masini mai mare. Edited August 22, 2017 by C A T A 4 Quote
Koso.GREEN Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Sugestie: Vehiculele de tip Turismo si Cheetah sa poata fi VIP, textul se poate pune ca si pe bullet pe mijloc, daca nu ar incapea un text mare sa se puna o limita mai mica de text pe acceste vehicule. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 2 vehicule vip noi. Quote
Lucian Hritcu Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Sugestie: La jobul bus driver sa primesti un anumit numar de hp la fiecare checkpoint daca vehiculul are sub 800hp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori cand facem bus masina noastra aproape explodeaza iar bus-ul nu intra in toate pns-urile. Aiurea ! Quote
Florin Petrica Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sugestie:Propun ca sa adaugi mai multe lucruri in /buggedshop (ex:bani,clan,iPhone,etc.) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Serverul Va fii Mai populat. Quote
Popular Post Coso Posted August 23, 2017 Popular Post Posted August 23, 2017 (edited) Sugestie: #1 Garage System - acest sistem este asemănător cu sistemul de garaje al facţiunilor - textul să fie asemănător cu cel de la garajele facţiunilor: Garage #1 Owner: Coso <descrierea> (locked/unlocked) /garage Cu ce crezi că ar ajuta server-ul?: Jucătorii îşi lasă vehiculele parcate pe stradă, unii au colecţii întregi şi se formează dropframe, lag, până la desync, adăugarea acestui sistem ar îmbunătăţi modul de joc. Sugestie: #2 Rob Skill transformat în Lawyer Skill - cu toţii ştim că atunci când intri într-un departament de poliţie punctele rob sunt transformate în puncte lawyer (pentru free) şi skill-ul pentru Rob rămâne acelaşi, propun ca acest Rob Skill să fie transformat În Lawyer Skill, doar pentru membrii departamentelor de poliţie Cum crezi că ar ajuta server-ul?: Membrii departamentelor pot avansa în skill. Sugestie: #3 O nouă mapă la Paintball - adăugarea unei noi mape la Paintball, aceasta fiind: Cum crezi că ar ajuta server-ul?: Mapele curente deja s-au învechit, jucătorii ar fi curioşi să incerce ceva nou. Sugestie: #4 Arme noi pentru war - adăugarea unor noi arme la war, acestea fiind: Combat Shotgun (id 27) TEC-9 (id 32) Molotov Cocktail (id 18) (la ăsta rămâne de văzut, s-ar forma prea mult lag dacă ar da toţi cu d'astea) Cum crezi că ar ajuta server-ul?: Mafioţii s-ar distra mai mult la war-uri, acum sunt doar câteva arme şi alea găsite în Gun Shop-uri. Edited August 23, 2017 by Coso- 23 Quote
[]StrugureL_Crips Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se creeze un sistem de sloturi a parte pentru clanuri, in care ownerii clan-ului pot cumpara masini pentru clan. Iar in functie de rank-ul detinul de membrii in clan, sa se seteze un rank respectiv pe masini in functie de decizia owner-ului clanului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca multi ar observa acest sistem ca pe ceva nou, si unic ne mai vazut pe SA-MP. Si multi s-ar reapuca de BUGGED. Edited August 23, 2017 by Theo1Cobra Quote
Popular Post HeRo.. Posted August 23, 2017 Popular Post Posted August 23, 2017 (edited) Sugestie:Implementarea unui sistem de Counter Strike Global Offensine pe comunitatea BuGGed. Sistemul trebuie sa contina urmatoarele lucruri pentru a il face asemanator cu jocul original. Lista cu acestea:Skinuri pentru fiecare echipa Counter / Terro. Skinurile pentru Counter : sau Skinurile pentru Terro: La inceputul fiecarei runde cei din echipa CT primesc urmatoarea arma: Cei de la T primesc urmatoarea arma: Adaugarea comenzii /buygun in cele 15 secunde acordate la inceputul fiecarei runde. Cand dai /buygun o sa apara urmatoarele arme. CT: Desert Eagle: Shotgun Tec-9 M4 Rifle Arme pentru T: Desert Eagle Shotgun Micro UZI Ak-47 Rifle In meniul de cumparare o sa iti apara si "Armour" Adaugarea urmatoarele Grenade in /Buygun Adaugarea sistemului de Plant/Defuse bomba. Prin acest sistem un membru din echipa T primeste bomba , Dupa timpul de 30 secunde un membru al echipei T primeste detonatorul bombei si este nevoit sa il apese. Cei de la echipa CT daca doresc sa dezamorseze bomba trebuia sa foloseasca comanda /defuse si timpul necesar acestei actiuni este de 5-10 secunde si runda se incheie. La terminarea rundei pe ecran trebuie sa apara Terrorist win sau Counter Terrorist win. Mapele pe care se vor juca aceste meciuri o sa semene cu aceasta: Pentru acest sistem o sa fie implementate 5 sau 10 camere unde pot intra 10 playeri 5 CT 5 T. Playerii normali pot paria intre 1000$ si 100000$ pe echipa care considera ei ca o sa castige inainte de a incepe meciul prin comanda /Betct 1000$ sau /Bett 1000$ Meciul o sa fie astfel:Echipa care ajunge la 16 runde castigate o sa castige meciul si fiecare membru din echipa castigatoare primeste XP pentru rank-ul sau de la acest sistem. Silver 1-1000xp-Primesti 50xp pe fiecare runda castigata si 350xp daca castigi meciul. Silver 2-2000xp Silver 3-3000xp Gold Nova 1-4000xp Gold Nova 2-5000xp Gold Nova 3- 6000xp Master Guardian 1-8000xp Master Guardian 2-10000xp Master Guardian Elite-12000xp Distinguished Master Guardian [DMG]- 15000xp. Legendary Eagle-17000xp. Supreme Master First Class:20000xp. The Global Elite:30000xp. Nu am adaugat toate rank-urile din CS Go deoarece si asa dureaza mult sa faci rank-up insa playerii o sa fie incurajati de premile primite la castigarea unui meci. Momentan atat am reusit sa transcriu aici din ideeile mele.Daca o sa am si alte idei o sa dau edit si o sa adauga. CATE UN DACA ACEASTA SUGESTIE ESTE UNA CARE TREBUIE IMPLEMENTATA PE COMUNITATEA BUGGED. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca acest sistem o sa fie adaugat playerii vor incepe sa revina pe comunitate. Edited August 23, 2017 by HeRo.. 32 Quote
Luis Andrei Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sugestie: In noul update, s-a adaugat un nou job, Boat Transporter, sa se adauge job-uri noi, cum ar fii, Miner, Courier, Air Transporter.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai multi playeri pe aceasta comunitate. Quote
Vrig Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 @@HeRo.., Sugestie:Implementarea unui sistem de Counter Strike Global Offensine pe comunitatea BuGGed. Sistemul trebuie sa contina urmatoarele lucruri pentru a il face asemanator cu jocul original. Lista cu acestea:Skinuri pentru fiecare echipa Counter / Terro. Skinurile pentru Counter : sau Skinurile pentru Terro: La inceputul fiecarei runde cei din echipa CT primesc urmatoarea arma: Cei de la T primesc urmatoarea arma: Adaugarea comenzii /buygun in cele 15 secunde acordate la inceputul fiecarei runde. Cand dai /buygun o sa apara urmatoarele arme. CT: Desert Eagle: Shotgun Tec-9 M4 Rifle Arme pentru T: Desert Eagle Shotgun Micro UZI Ak-47 Rifle In meniul de cumparare o sa iti apara si "Armour" Adaugarea urmatoarele Grenade in /Buygun Adaugarea sistemului de Plant/Defuse bomba. Prin acest sistem un membru din echipa T primeste bomba , Dupa timpul de 30 secunde un membru al echipei T primeste detonatorul bombei si este nevoit sa il apese. Cei de la echipa CT daca doresc sa dezamorseze bomba trebuia sa foloseasca comanda /defuse si timpul necesar acestei actiuni este de 5-10 secunde si runda se incheie. La terminarea rundei pe ecran trebuie sa apara Terrorist win sau Counter Terrorist win. Mapele pe care se vor juca aceste meciuri o sa semene cu aceasta: Pentru acest sistem o sa fie implementate 5 sau 10 camere unde pot intra 10 playeri 5 CT 5 T. Playerii normali pot paria intre 1000$ si 100000$ pe echipa care considera ei ca o sa castige inainte de a incepe meciul prin comanda /Betct 1000$ sau /Bett 1000$ Meciul o sa fie astfel:Echipa care ajunge la 16 runde castigate o sa castige meciul si fiecare membru din echipa castigatoare primeste XP pentru rank-ul sau de la acest sistem. Silver 1-1000xp-Primesti 50xp pe fiecare runda castigata si 350xp daca castigi meciul. Silver 2-2000xp Silver 3-3000xp Gold Nova 1-4000xp Gold Nova 2-5000xp Gold Nova 3- 6000xp Master Guardian 1-8000xp Master Guardian 2-10000xp Master Guardian Elite-12000xp Distinguished Master Guardian [DMG]- 15000xp. Legendary Eagle-17000xp. Supreme Master First Class:20000xp. The Global Elite:30000xp. Nu am adaugat toate rank-urile din CS Go deoarece si asa dureaza mult sa faci rank-up insa playerii o sa fie incurajati de premile primite la castigarea unui meci. Momentan atat am reusit sa transcriu aici din ideeile mele.Daca o sa am si alte idei o sa dau edit si o sa adauga. CATE UN 1+ DACA ACEASTA SUGESTIE ESTE UNA CARE TREBUIE IMPLEMENTATA PE COMUNITATEA BUGGED. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca acest sistem o sa fie adaugat playerii vor incepe sa revina pe comunitate. +1, o idee geniala expusa intr-un mod detaliat. Consider aceasta ideea una de bun augur pentru repopularea serverului si de a da sansa celor ce nu au factiuni, si celor ce au de asemenea, sa-si petreaca timpul impreuna cu prietenii virtuali. 7 Quote
Rares-Stefan Balauta Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sugestie:Implementarea unui sistem de Counter Strike Global Offensine pe comunitatea BuGGed. Sistemul trebuie sa contina urmatoarele lucruri pentru a il face asemanator cu jocul original. Lista cu acestea:Skinuri pentru fiecare echipa Counter / Terro. Skinurile pentru Counter : sau Skinurile pentru Terro: La inceputul fiecarei runde cei din echipa CT primesc urmatoarea arma: Cei de la T primesc urmatoarea arma: Adaugarea comenzii /buygun in cele 15 secunde acordate la inceputul fiecarei runde. Cand dai /buygun o sa apara urmatoarele arme. CT: Desert Eagle: Shotgun Tec-9 M4 Rifle Arme pentru T: Desert Eagle Shotgun Micro UZI Ak-47 Rifle In meniul de cumparare o sa iti apara si "Armour" Adaugarea urmatoarele Grenade in /Buygun Adaugarea sistemului de Plant/Defuse bomba. Prin acest sistem un membru din echipa T primeste bomba , Dupa timpul de 30 secunde un membru al echipei T primeste detonatorul bombei si este nevoit sa il apese. Cei de la echipa CT daca doresc sa dezamorseze bomba trebuia sa foloseasca comanda /defuse si timpul necesar acestei actiuni este de 5-10 secunde si runda se incheie. La terminarea rundei pe ecran trebuie sa apara Terrorist win sau Counter Terrorist win. Mapele pe care se vor juca aceste meciuri o sa semene cu aceasta: Pentru acest sistem o sa fie implementate 5 sau 10 camere unde pot intra 10 playeri 5 CT 5 T. Playerii normali pot paria intre 1000$ si 100000$ pe echipa care considera ei ca o sa castige inainte de a incepe meciul prin comanda /Betct 1000$ sau /Bett 1000$ Meciul o sa fie astfel:Echipa care ajunge la 16 runde castigate o sa castige meciul si fiecare membru din echipa castigatoare primeste XP pentru rank-ul sau de la acest sistem. Silver 1-1000xp-Primesti 50xp pe fiecare runda castigata si 350xp daca castigi meciul. Silver 2-2000xp Silver 3-3000xp Gold Nova 1-4000xp Gold Nova 2-5000xp Gold Nova 3- 6000xp Master Guardian 1-8000xp Master Guardian 2-10000xp Master Guardian Elite-12000xp Distinguished Master Guardian [DMG]- 15000xp. Legendary Eagle-17000xp. Supreme Master First Class:20000xp. The Global Elite:30000xp. Nu am adaugat toate rank-urile din CS Go deoarece si asa dureaza mult sa faci rank-up insa playerii o sa fie incurajati de premile primite la castigarea unui meci. Momentan atat am reusit sa transcriu aici din ideeile mele.Daca o sa am si alte idei o sa dau edit si o sa adauga. CATE UN DACA ACEASTA SUGESTIE ESTE UNA CARE TREBUIE IMPLEMENTATA PE COMUNITATEA BUGGED. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca acest sistem o sa fie adaugat playerii vor incepe sa revina pe comunitate. +1 frate. Sincer daca o sa fie implementat acest update, sigur o sa atraga foarte multi jucatori! 1 Quote
St.LeXuS Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sugestie:Implementarea unui sistem de Counter Strike Global Offensine pe comunitatea BuGGed. Sistemul trebuie sa contina urmatoarele lucruri pentru a il face asemanator cu jocul original. Lista cu acestea:Skinuri pentru fiecare echipa Counter / Terro. Skinurile pentru Counter : sau Skinurile pentru Terro: La inceputul fiecarei runde cei din echipa CT primesc urmatoarea arma: Cei de la T primesc urmatoarea arma: Adaugarea comenzii /buygun in cele 15 secunde acordate la inceputul fiecarei runde. Cand dai /buygun o sa apara urmatoarele arme. CT: Desert Eagle: Shotgun Tec-9 M4 Rifle Arme pentru T: Desert Eagle Shotgun Micro UZI Ak-47 Rifle In meniul de cumparare o sa iti apara si "Armour" Adaugarea urmatoarele Grenade in /Buygun Adaugarea sistemului de Plant/Defuse bomba. Prin acest sistem un membru din echipa T primeste bomba , Dupa timpul de 30 secunde un membru al echipei T primeste detonatorul bombei si este nevoit sa il apese. Cei de la echipa CT daca doresc sa dezamorseze bomba trebuia sa foloseasca comanda /defuse si timpul necesar acestei actiuni este de 5-10 secunde si runda se incheie. La terminarea rundei pe ecran trebuie sa apara Terrorist win sau Counter Terrorist win. Mapele pe care se vor juca aceste meciuri o sa semene cu aceasta: Pentru acest sistem o sa fie implementate 5 sau 10 camere unde pot intra 10 playeri 5 CT 5 T. Playerii normali pot paria intre 1000$ si 100000$ pe echipa care considera ei ca o sa castige inainte de a incepe meciul prin comanda /Betct 1000$ sau /Bett 1000$ Meciul o sa fie astfel:Echipa care ajunge la 16 runde castigate o sa castige meciul si fiecare membru din echipa castigatoare primeste XP pentru rank-ul sau de la acest sistem. Silver 1-1000xp-Primesti 50xp pe fiecare runda castigata si 350xp daca castigi meciul. Silver 2-2000xp Silver 3-3000xp Gold Nova 1-4000xp Gold Nova 2-5000xp Gold Nova 3- 6000xp Master Guardian 1-8000xp Master Guardian 2-10000xp Master Guardian Elite-12000xp Distinguished Master Guardian [DMG]- 15000xp. Legendary Eagle-17000xp. Supreme Master First Class:20000xp. The Global Elite:30000xp. Nu am adaugat toate rank-urile din CS Go deoarece si asa dureaza mult sa faci rank-up insa playerii o sa fie incurajati de premile primite la castigarea unui meci. Momentan atat am reusit sa transcriu aici din ideeile mele.Daca o sa am si alte idei o sa dau edit si o sa adauga. CATE UN DACA ACEASTA SUGESTIE ESTE UNA CARE TREBUIE IMPLEMENTATA PE COMUNITATEA BUGGED. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca acest sistem o sa fie adaugat playerii vor incepe sa revina pe comunitate. +1 1 Quote
ReioK Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sugestie: Sistemul de Bugged Points trebuie sa fie editat ca sa adaugati mai multe lucruri cum ar fi bani,Premium account cu minim 5000 BP, iphone 1500BP, Clear Warns cu 1000 BP Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va fi atat de bun mai mult decat atat Quote
DerDeluxe Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sugestie: Nu vin cu ceva care sa lase pe spate, insa ar fi interesant un update in care sa se adauge bandanele/baticurile din singleplayer, care sa acopere gura si nasul skin-ului, printr-o comanda de genul [/putbandana.] http://imgur.com/a/S3aLM Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar schimba deloc experienta gameplay-ului, este pur estetic. Quote
Aztech9994 Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Sugestie: Legat de slot-urile pe tru vehicule, consider ca ar trebuii sa existe o modalitate macar pentru playerii VIP de a achizitiona mai milte slot-uri, probabil ar lua prea mult timp sa se introduca in /shop optiunea, dar probabil se poate cauta un admin sau sa recrutati unul care sa aiba pe forum un topic in care player-ii vip sa poata sa faca o cerere pentru un anumit numar de sloturi in schimbul a catorva puncte premium, de exemplu, un slot= 100 pp, urmand ca acestea sa fie retrase de adminul respectiv de pe contul celui care a facut cererea si abia apoi sa ii ofere sloturile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil ar fi un profit pentru server, s-ar evita multi boxigul si ar fi si player-ii multumiti! Quote
Beanny Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Adaugarea unui sistem de 'Race Arena' care sa se afle in zona aceasta: Consider ca aceasta locatie este buna deoarece este aproape de spawn-ul tuturor serverelor comuntatii.Pentru a intra in aceasta arena sa folosesti comanda '/joinArena' sau '/JoinRace' iar cerintele minime pentru a intra in aceasta rena sa fie minim level 5. (Am pus acest level deoarece consider ca daca ar putea toti, ar fi foarte multi jucatori asteptand la Race pentru a intra. - Acest level sa fie modifcat in cazul in care nu doriti acest lucru.)Sa existe mai multe arene (arena 1, 2, 3 - numarul arenelor sa fie ales de catre voi) iar fiecare arena sa aiba cate o categorie anume, cum ar fi: Off-Road, Sport, etc.Iar pentru fiecare categorie sa existe cate o masina, iar pentru a schimba masina sa ai nevoie de puncte castigate la fiecare arena.PUNCTE CASTIGATE PE FIECARE LOC.Locul 1: 15 Race-PointsLocul 2: 10 Race-PointsLocul 3: 5 Race-PointsCu aceste puncte sa poti cumpara mai multe masini pentru fiecare categorie dorita de tine.Masini pentru categoria 'Off-Road': Huntley, Walton, Bobcat, Picador, LandStalker, Rancher, Sanchez, Sandking.Masini pentru categoria 'Sport': Club, bravura, Savanna, Sultan, NRG-500, Turismo.Stiu ca voi va ve-ti pune intrebarea; "Cum voi castiga eu daca am un club contra unui Turismo." Rapuns: Pai, ai putea sa-l impingi intr-o parte, sa incerci sa-l explodezi..In cazul in care explodezi sa fi autoamt respawnat la 'Race Arena' sau la Spawn.In cazul in care va intrebati de ce nu am pus si infernus, deoarece ar fi mult prea rapid fata de celelalte masiniMasinile: NRG-500, Turismo, Sultan si acestea mai rapizi sa coste foarte multe puncte.NRG-500: 300 Race-PointsTurismo: 350 Race-PointsSultan: 250 Race-PointsSa existe mai multe rute. + Sa existe cam 2 arene de un fel si 2 de un fel. Primul fel de 'Race' sa fie fara checkpoint-uri pe o ruta si sa existe decat unu care sa fie si FINISH-ul si sa o poti lua pe unde vrei tu pentru a ajunge cat mai repede la finish, acest tip de race sa fie numit cum ar veni: Free-Race, iar al doilea fel sa fie: Cu checkpoint-uri foarte multe care sa existe decat o ruta pentru ele. Pentru asta nu am un nume, insa poate fi: 'Normal-Race'Cum ar ajuta server-ul?: Pai nu ne-am mai plictisi aproape in orice moment, totusi daca tocmai a fost un update frumos, insa trebuie sa fie si ceva mai tare:) si ar aduce multi, multi jucatori.Propunerea 2: Readaugarea a regulii sa poti avea cate 2 co-lideri. Inteleg ca este update, si totul este cam automat, insa 2 co-lideri ar aduce la administrarea mai buna a factiunii, iar in cazul in care un lider sau un co-lider nu poate sa ajunga la un evenit important (sedinta, campionat.. etc) sa poate veni celalalt co-lider, si ar fi mult mai activi cei care se ocupa de administrarea factiunii (cei care se vor ocupa, bineinteles vor fi cei: 2 co-lideri si liderul) aceata regula sa nu fie obligatorie, doar daca lider-ul doreste sa aiba 2 co-lideri!Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Pai ar aduce la administrarea mai buna a factiunii si la activitate iei, vor fi mai multi care sa pot raspunde la intrebarile puse de membrii.Stiu ca de cand s-a facut update-ul nu mai dau multi +uri, insa, in cazul in care se vor da foarte multe la o propunere, aceasta ar putea fi cat mai rapida pusa in aplicare, deoarece shad0w si tibi ne-au promis niste update-uri frumoase! :) Va rog ajutati-ma cu un + pentru a pune aceaste propuneri in aplicare! 1 Quote
Fade Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze afacerile cu conturi de SA:MP. De ce? Și dacă e ilegal, tot se fac afaceri așa că.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi civili atât de mulți, și probabil că vom aduce playeri mai mulți cu schimburi de genul. Quote
LeTe. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Sugestie: Sa se modifice sistemul de rob, sa fie mai compilcat pentru ca este prea usor sa faci un rob. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face jocul putin mai "neplictisitor" , mai distractiv. Quote
Popular Post Bobillho Posted August 24, 2017 Popular Post Posted August 24, 2017 Sugestie: Phone Signal Sa poti avea semnal la telefon cand dai sms-uri sau call-uri. Daca nu ai semnal se vede gen (ex. Bobillho:(No Signal): $%^UD$$#^ - Nu am semnal Nu ai semnal in zonele pustii ,gen (Chiliad , desert , padure) Sa apare in coltul din dreapta sus liniutele de la semnal ,(cand ai /turn off , sa dispara) Nu este o sugestie care sa zicem "ajuta" playeri , dar este ceva mai roleplay , totusi este un server roleplay si ar trebui adaugate si chestii de genul. 13 Quote
GoodMorning Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Sugestie:Propun să se adauge în /shop o secțiune Quest Refresh sau ceva de genul care să reseteze cele 2 quest-uri chiar dacă le-ai făcut sau nu.Sa poată fii cumpărată cu Premiul Points sau cu Bugged Points.Pretul cu Bugged points să fie undeva pe la 40-50 (fiindcă primești 5 Bugged points/quest asta înseamnă 20 Bugged points,unora le trebuie questurile pentru RP/Bani decât Bugged points)În legătură cu prețul în Puncte Premium nu sunt sigur. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Unele Quest-uri sunt mai grele de făcut și cum urci în level sunt si mai grele.De ex: Ai skill 6 Garbage Man,te pune să duci 500kg gunoi(asta este cam o ora si chiar mai mult de lucru)si tu nu poți sa o faci,sau alt ex: Ai misiune să omori X polițiști.Poate nu sunt polițiști ON(foarte foarte rar)sau cei care sunt se pricep foarte bine să traga sau tu nu știi să tragi. Sugestie 2:Să poți adăuga un al trei-lea quest pentru PP(Totuși să fie un preț în PP foarte mare fiindcă aduce avantaje) Quote
ReioK Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Sugestie: sa se adauge la Bugged Points Shop ex: 1 Respect point, MP3 player, 10 rob points, licence pentru x ore.Cum crezi ca ar ajuta serverul: va fi mai bun decat prima. 2 Quote
RedGun Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Sugestie: Ca la comanda /towcar sa nu mai apara sa iti cumperi slot de vehicul acolo jos cu galben, e aiurea, am samp addon si ramane selectatia de data trecuta cand deschizi alt dialog, si iti cumperi din greseala la slot, CUM AM FACUT EU :@ Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar cumpara aiurea slot de vehicul din greseala ^^^^^ Quote
Nicu Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Sugestie: Propun un sistem pentru taximetristii servarelor bugged in care cand intra un client in taxiu sa ii apara un textdraw sau cum este gps sa isi aleaga locatia dorita si la taximetrist sa ii arate un checkpoint unde clientul doreste sa ajunga. Si cand doreste clientul o casa sau un bizz sa apara un textdraw cu id la casa sau la biz. Edited August 25, 2017 by Nicusor45 6 Quote
ProGramm Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Sugestie: Propun un sistem pentru taximetristii servarelor bugged in care cand intra un client in taxiu sa ii apara un textdraw sau cum este gps sa isi aleaga locatia dorita si la taximetrist sa ii arate un checkpoint unde clientul doreste sa ajunga. Si cand doreste clientul o casa sau un bizz sa apara un textdraw cu id la casa sau la biz. O idee geniala, atat pot spune, aur domle' Quote
GreenSuperman. Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 M-am gandit la un nou update. Sa avem curent la bateriile din masini. Sa se bage noi bizz-uri, speciale, in care ne putem incarca bateriile la masini, la fel si mecanicii sa aiba noi functii, /energy id - prin care sa incarce baeria masinii. Daca lasam radio-ul pornit, sau farurile pornite fara ca motorul sa fie pornit, sa se consume din baterie. Daca nu pornim masina timp de x ore sa inceapa sa scada din baterie. La fel si telefoanele. Sa poate fi incarcate in casa la care avem rent, sau la propria casa, sau sa poata fi incarcate in masina. 1 Quote
Marius Valentin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Sugestie: Atunci cand se alege un lider, sa se creeze un strowpoll cu cei din factiunea respectiva si sa poata vota membrii factiunii si staff-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, l-ar ajuta foarte mult, deoarece nu mai este atata bataie de cap pentru manegerii e mafii, si poate fi lider cel care cred membrii factiunii respective ca merita. Daca credeti ca sugestia mea poate ajuta comunitatea nu ezitati sa apasati butonul "". Edited August 26, 2017 by TL.THELiAR 1 Quote
Recommended Posts