GRIG- Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Sugestie: Sistem CS:GO -> competitiv -> 5 v 5 pe diferite arene, 15 runde. Cu comanda /shop sa poti cumpara arme, grenade, dar si armura. Cu ce crezi ca ar ajuta: Update + distractie = playeri multi. Misto! +1 Quote
Desire. Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Sugestie: Propun adăugarea unui mod pentru cei din facțiunile Taxi LS / LV / SF în care, atunci când un client urcă în vehicul, să i se afișeze harta și să selecteze un loc de pe ea, iar taximetristului să i se pună un checkpoint acolo unde clientul dorește să fie transportat. Cum crezi că ar ajuta serverul?: În primul rând, numărul de posturi și de post-hunteri s-ar micșora, iar în al doilea rând treaba taximetriștilor ar fi mai ușoară. Quote
Razvan MV Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Sugestie: Propun sa se adauge clear warns si/sau premium account la bugged points shop. Cum crezi ca ar ajuta serverul: jucatorii ar putea da clear warns si nu ar mai injura sau ar face tampenii ca sa primeasca ban sa scape de warns... Quote
DrzKan Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) Salutări, vin și eu cu o umilă sugestie: Sunt mulți playeri in joc care abuzează de vehiculele altora, le împing în apă spre exemplu, sau mechanic-ul le tractează aiurea sau ceva de genul pentru a încurca pe alții (comportament non-RP) pe care adminii ÎL TREC CU VEDEREA , faci post și nu îi face nimic vinovatului, ceea ce NU ESTE CORECT. Sugerez ca atunci când lăsăm un vehicul cu motorul oprit, acesta să nu poată fi mutat de alții după bunul lor plac, în special împins în apă, NU ESTE CORECT! Edited September 7, 2017 by DrzKan Quote
RayanN Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) Una dintre sugestiile mele ar fi sa putem modifica putin casele,gen s-a schimbam interiorul casei cu altul care ne place noua,evident tot de acelasi tip (big,medium,small) cum a fost si inainte pentru suma de 200,000,000$ ,s-a scoatem copacii din curte (1 copac 20kk) ,s-a putem scoate pamantul din curte aici depinde de cat pamant avem fiecare Nu sunt eu expert cu serverele ,dar din cate stiu dupa fiecare casa modificata trebuie dat restart la server.Cum putem realiza asta fara sa dam restart la server mereu? Pai modificam casele intr-o perioada anume,mai exact de pe data 1.10.2017 modificam casele,dupa pe 1.11.2017 se baga ca un update si avem toti casele modificate. Acestea sunt niste poze cu palatul meu : https://imgur.com/a/XieRn / Eu personal as plati suma de 500,000,000$ fara sa ezit 1 min , doar pentru a mi se scoate copacii si pamantul,probabil multi ar face acest lucru. Stiu ca acest lucru este greu de facut ,dar asta ar atrage multi jucatori noi. Edited September 7, 2017 by RayanN Quote
Daniiiel Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) /////Nu e nevoie de pareri in acest topic. Citeste regulamentul. Warned. Edited September 9, 2017 by Hamsi Quote
Faithen Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) /////Nu e nevoie de pareri in acest topic. Citeste regulamentul. Warned. Edited September 9, 2017 by Hamsi Nu e nevoie de pareri Quote
Segglye Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) /////Nu e nevoie de pareri in acest topic. Citeste regulamentul. Warned. Edited September 9, 2017 by Hamsi Quote
Cosm1n. Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) /////Nu e nevoie de pareri in acest topic. Citeste regulamentul. Warned. Edited September 9, 2017 by Hamsi Quote
Daniiiel Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) Nu ai respectat modelul. Next warn. Edited September 9, 2017 by Hamsi Quote
UniQue Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Propunere: Consider ca ar fi destul de adjuvant ca Giftbox-ul sa fie activ in fiecare luna, cate o singura saptamana pe luna, adica 1/4 saptamani sa fie Giftbox activ. Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar fi destul de atractiv si consider ca ar motiva jucatorii. 3 Quote
zRares-deleted Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Sugestie: Propun ca in fiecare zi sa se dea cate 4 quest-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai 2 quest-uri le faci rapid, mai ales daca-ti cade '' Mergi pe muntele Chilliad '' sau '' Plaseaza un anunt la CNN '', asa ar fi mai interasant. Sugestie: Propun ca cei cu cont premium sa poata cumpara skin-uri ''premium'' din Clothing Store iar la fiecare quest sa se dea cate 10 bugged points, nu 5 cum se dau la playerii fara cont premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa incurajeze playerii sa cumpere cont premium, zic si eu. Sugestie: Propun ca la departamente sa se adauge masini de tip 'Sultan'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece Sultan-ul are un control mai bun, nu bubuie asa de usor. Sugestie: La job-ul ''Pizza Boy'' sa se adauge vehicule in functie de skill. Skill 1 - Faggio. Skill 2 - Bobcat. Skill 3 - Sadler. Skill 4 - Burrito. Skill 5 - Freeway. Skill 6 - PCJ-600. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest job este profitabil, dar in acelasi timp e foarte plictisitor sa mergi toata mapa cu ''Faggio'' deoarece merge foarte incet + ca o sa fie mai original asa, zic si eu :). Sugestie: Cand un player intra intr-un taxiu sa-i apara o mapa unde acel client sa puna un ''checkpoint''. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vor mai fi foarte multe posturi la taximetristi iar factiunea ''Taxi'' va fi mai cautata Sugestie: In [/buggedshop] sa se bage ''ClearWarns''. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri nu isi permit sa bage bani in joc ca sa-si scoata warn-urile. Sugestie: Sa se adauge o noua factiune numita ''Tow Truck Company'' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Factiunile din acest moment sunt foarte plictisitoare. 6 Quote
Marius60. Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Sugestie: Propun ca in fiecare zi sa se dea cate 4 quest-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai 2 quest-uri le faci rapid, mai ales daca-ti cade '' Mergi pe muntele Chilliad '' sau '' Plaseaza un anunt la CNN '', asa ar fi mai interasant. Sugestie: Propun ca cei cu cont premium sa poata cumpara skin-uri ''premium'' din Clothing Store iar la fiecare quest sa se dea cate 10 bugged points, nu 5 cum se dau la playerii fara cont premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa incurajeze playerii sa cumpere cont premium, zic si eu. Sugestie: Propun ca la departamente sa se adauge masini de tip 'Sultan'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece Sultan-ul are un control mai bun, nu bubuie asa de usor. Sugestie: La job-ul ''Pizza Boy'' sa se adauge vehicule in functie de skill. Skill 1 - Faggio. Skill 2 - Bobcat. Skill 3 - Sadler. Skill 4 - Burrito. Skill 5 - Freeway. Skill 6 - PCJ-600. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest job este profitabil, dar in acelasi timp e foarte plictisitor sa mergi toata mapa cu ''Faggio'' deoarece merge foarte incet + ca o sa fie mai original asa, zic si eu :). Sugestie: Cand un player intra intr-un taxiu sa-i apara o mapa unde acel client sa puna un ''checkpoint''. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vor mai fi foarte multe posturi la taximetristi iar factiunea ''Taxi'' va fi mai cautata Sugestie: In [/buggedshop] sa se bage ''ClearWarns''. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri nu isi permit sa bage bani in joc ca sa-si scoata warn-urile. Sugestie: Sa se adauge o noua factiune numita ''Tow Truck Company'' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Factiunile din acest moment sunt foarte plictisitoare. Misto, iti dau un +1, ce sa zic. Quote
.Alexandru Trik Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Salutări. M-am decis să fac o sugestie, putin mai specială si interesantă după părerea mea. Sugestie: Cred că ar fi interesant ca în timpul petrecut la jail să putem face ceva, cum ar fi un minigame, sau poate un job. Spre exemplu, m-am gândit la crearea unui spatiu special amenanjat în jail în care detinutii să poată să se joace, nu stiu, poate fotbal, poate un fel de paintball dar poate pe echipe, sau alte propuneri. Cu ce crezi că ar ajuta serverul: Pe lângă faptul că ar ajuta enrom politistii la raport fiindcă ar fi mai atractiv statul în jail. Înteleg că nu ar mai fi de folos free-ul, dar nu văd asa mare pagubă. Dacă v-a plăcut nu uitati de +1. Quote
cojocaruu Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) #1:Sugestie: Sa fie adaugate mai multe zone ale clan-urilor, in toate cele 3 orase + cateva sate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai distractiv in clan-uri. #2:Sugestie: Skin-uri la rank-urile clan-ului + masinile clan-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realistic + ar da o nuanta mai buna clan-urilor. #3:Sugestie: Sa fie adaugata "Roata a norocului" la care sa poti da odata la 4 ore, orele minime pentru a da la inceput sunt 5, iar la roata se pot castiga urmatoarele: o suma de bani ($500.000 - $15.000.000) si o masina/motocicleta la alegerea owner-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri o sa joace pentru a-si incerca norocul la roata si cine stie, poate o sa castige ceva bun. #4:Sugestie: Sa fie adaugat un quest de toamna(Autumn Quest) care sa tina pana la inceputul iernii si sa fie resetat la sfarsitul fiecarei saptamani, cu sansa de a termina toti acest quest. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie distractiv pentru playerii noi pe server, cat si pentru cei vechi, ar aduce o simpatie mare serverelor. #5:Sugestie: Sa fie adaugat minigame-ul "PaintBall" si la CNN SF si CNN LV + un minigame nou numit "Hide'n Seek", zona sa fie decisa de admini *daca o sa fie acceptata aceasta sugestie*. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mai 'atragatoare' serverele si mai distractive pentru multi, multi membrii ai acestei comunitati. #6:Sugestie: La jobul "Bus Driver", tura sa fie si in San Fierro, iar pe fiecare checkpoint sa fie crescut pretul cu $1.000 sau $2.000, cea mai mare suma sa fie $5.000 per checkpoint si sa fie un virtual world fara masini, doar playerii si bus-urile de la job sa fie in acel virtual world. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu o sa-l ajute cu nimic, doar playerii o sa aiba un bonus la giftbox, sa faca orele mai usor prin aceasta metoda de prelungire a checkpoint-urilor in San Fierro. #7:Sugestie: Sa fie adaugat in [/buggedshop] optiunea 'Clear Faction History', 'Clear Warn and FP' si 'Vehicle Slot' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu multi playeri isi permit sa bage bani in server, si zic ca ar fi o idee super buna, din punctul meu de vedere. #8:Sugestie: La jobul "Fisherman" sa fie adaugata o masina de tip "Yosemite", in aceasta sa fie pusi pestii pescuiti prin apasarea tastei "Y" si transportati la unul dintre 24/7 de pe servere. Maximul de pesti pe care poti sa-i transporti este de 5 pesti per tura. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fisherman, este si el un job profitabil, dar enervant sa vezi cand se face "Drive-By" intr-una. #9:Sugestie: La jobul "Pizza Boy" sa fie adaugate mai multe masini pe fiecare skill in parte: <>Skill 1: Fagio <>Skill 2: Bobcat <>Skill 3: Sadler <>Skill 4: Picador <>Skill 5: Wayfarer <>Skill 6: BF-400 Cum crezi ca ar ajuta severul: Pizza Boy este un job profitabil, destul de plictisitor sa mergi cu un "Faggio", plus ca nu este atat de rapid. #10: Sugestie: Sa fie adaugata un sistem de vot, prin care adminii pot afla parerile playerilor la alegerea unui lider/admin/helper, etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar spune nimeni ca sunt pile sau alte nebunii, parere mea + ar ajuta adminii sa decida cine merita si cine nu. #11:Sugestie: Sa fie adaugata o noua mapa la "PaintBall", acel sat bantuit de langa HQ National Guard. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mapele prezente sunt vechi si cred ca ar merita o schimbare paintball-ul. #Acestea au fost sugestiile mele, sper ca macar una dintre aceste sugestii sa fie discutata de catre staff-ul bugged. O zi buna si spor la joc! #Multumesc pentru ca a-ti acordat cateva minute din timpul vostru liber pentru a va uita, respect enorm. #Daca va plac sugestiile nu uitati sa lasati un "+1", si astfel se poate schimba ceva la severele comunitatii, pace. Edited September 9, 2017 by AlexandRuL. 9 Quote
Popular Post TaviXZarraX Posted September 9, 2017 Popular Post Posted September 9, 2017 Sugestie: Propun sa se scoata cele 7 ore din raportul saptamanal al unui membru de factiune.Cu ce crezi ca ar ajuta?: Incepe scoala si trebuie sa recunoastem ca unii vor renunta din cauza acestui raport. Sunt diferite motive pentru care nu-ti vei putea face orele si vei iesi pe raport incomplet.Cateva motive: oboseala, plictiseala, testele, etc. 40 Quote
Popular Post zennyK Posted September 9, 2017 Popular Post Posted September 9, 2017 [ SUGESTIE ] + Introducerea unei mafii noi in orasul San Fierro, exemplu: Pozitionarea HQ-ului [ http://imgur.com/a/U9UDX ], un nick ar putea fi Crips Gang. + Un sistem nou la PaintBall, mape/arme noi! Exemplu:? Introducerea unui TEAM la PaintBall, 10 vs 10 jucatori, echipa "rosie" si "verde" + adaugarea unor arme, exemplu: Combat, Micro SMG/Uzy, TEC-9 si AK-47, bun, ceva diferit ar putea fi: Mape random care se schimba in functie de turf-uri, exemplu: Turfs 12/29 si 30. + Adaugarea job-ului "Miner" sau "Courier". + Introducerea unui sistem "ARENA", aceasta sa fie pozitionata in orasul San Fierro deoarece este foarte pustiu, cum ar arata aceasta? Exemplu: Pentru a concura iti v-a trebui' minim level 10, licenta driving si gun, bun, in ce consta?: Vor fi un numar de 10 masini si 20 jucatori, acestia trebuiesc sa joace in echipa, exemplu: X si Y sunt prieteni, unul sta pe H cu arma, iar celalat conduce pana la terminarea cursei, daca o masina v-a fi explodata acestia din nefericire au pierdut si vor fi scosi din arena. [ Cum crezi ca ar ajuta serverul ] - Totul ar fi perfect, jucatori, distractie, armonie pe server. Egalitatea dintre orase, LS/LV/SF. Daca si tu esti de acord cu propunerea mea nu ezita sa lasi un +1! 10 Quote
S i X SULEYMAN Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Sugestie: Sa se scoata orele alea de aplicare in factiune (30 pe blue si 15 pe restul) Cu ce crezi ca va ajuta serverul: playerii nu stau vara sa faca orele, dar mai ales in perioada asta cand incepe scoala, automat playerii o sa creasca 3 Quote
AIM QuiT Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Sugestie: Sa se scoata orele alea de aplicare in factiune (30 pe blue si 15 pe restul) Cu ce crezi ca va ajuta serverul: playerii nu stau vara sa faca orele, dar mai ales in perioada asta cand incepe scoala, automat playerii o sa creasca Quote
Andrei Gabriel Butan Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Sugestie: Clear warn la bugged points shop. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai pute-a sterge warnurile si fara a baga bani in server. Quote
cojocaruu Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Sugestie: Clear warn la bugged points shop. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai pute-a sterge warnurile si fara a baga bani in server. A spus shad0w ca o sa bage in viitorul apropiat. Quote
Decath Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Sugestie: Propun sa poti vinde bunurile personale (masina, casa , biz) pe punctele premium . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii care doneaza si vor sa cumpere o masina, dar nu au banii, sa o poata cumpara cu punctele premium. Si nu se vor mai cumpara masini cu paysafecard de pe grupuri. 2 Quote
Booykaa Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 (edited) Sugestie: Ce ar fi sa adăugăm și un [/service mechanic] alături de un skill de mecanic? Să folosești [/service mechanic] dacă ramai în mijlocul pustietății fără combustibil la tine sau dacă ai nevoie neapărată de o revizie a mașinii. Comenzile ar fi tot [/refill] și [/repair]. Skill-ul: Acesta constă în durata de așteptare ale comenzilor specifice. - Skill 1 : 120 secunde --- Sau 100 secunde. - Skill 2 : 100 secunde --- Sau 80 secunde. - Skill 3 : 80 secunde --- Sau 60 secunde. - Skill 4 : 60 secunde ---Sau 40 secunde. - Skill 5 : 40 secunde --- Sau 20 secunde. - Skill 6 : 20 secunde --- Sau 0 secunde. Notă: Puteți modifica cum doriți timpul de așteptare, mie așa mi s-a părut cel mai ok. (Staff-ul) Timpul pentru [/refill], [/repair] să fie independent. Adică dacă ii dai refill unui jucător, să nu aibă legătură și cu timpul de așteptare de la repair. Prețul de la [/refill] și [/repair] să fie ales de către mecanic. Staff-ul, puteți adăuga o sumă maximă de bani per comanda, pentru a nu se face abuz de această chestie. Eventual și o facțiune, cu salarii și etc. P.S.: Aceasta idee nu o voi descrie momentan fiindcă mi-ar lua timp, dar dacă ați fi de acord aș putea să o fac. Aș mai avea o idee cu skill pentru detective. Cum a spus un jucător: E nevoie de o schimbare ! Aceasta a fost ideea mea, dacă doriți sa o aplicați mie mi-ar face mare plăcere ^_^ . Mulțumesc pentru timpul acordat ! Edited September 12, 2017 by Booykaa 3 Quote
Alex Tudora Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Sugestie: Ca pe serverele White / Black sa se acorde la payday ca pe blue, daca ai peste 1801 secunde jucate sa iti de o ora jucata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucatori au zis ca ar fi ceva foarte bun, acum nu stiu. Quote
RedGun Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Sugestie: Atunci cand intri intr-un magazin de tip Clothing Store sa fie o comanda sa iti alegi anumite skinuri cu care sa te dea la paint , eu unul m-am plictisit de skinurile de la paint, s-au invechit mai ales ca ala de civil e urat. Ar fi ok sa se adauge aceste skinuri si sa coste Bugged Points, ex un skin de ryder sa fie 100 bugged points (a fost un exemplu). O lista interesanta de skin-uri (sau puteti alege ce vreti voi) 32 37 45 46 98 104 58 59 270 271 72 73 98 114 119 122 123 125 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi le vor veni cheful sa intre la paint sa se joace pentru ca au rotati mai ok anumite skinuri, si te invarti mai bine fata de cele default care sunt puse acum si mai ales te poti incalzi mai bine cu acele skinuri (poate cu ala joci la war) anyway..sper sa se bage! Sugestie: Sa se reimplementeze comanda /drop pentru a dropa diverse lucruri (telefonul , daca ai iPhone, si alte chestii) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate multe persoane vor sa ramana fara telefon :)) Edited September 13, 2017 by RedGun 1 Quote
Recommended Posts