Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Eu sugerez adaugarea comandei [/warstats] pentru cei care sunt in mafii sa isi poata vedea scorul de la war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar putea ajuta in special pe cei din mafii.

Posted

Sugestie: Sa se adauge 'Set 30h in last 60 days.' sau ceva de gen-ul, pentru a iti scoate 'suspendarea' ca nu ai jucat 30 ore in ultimele 60 zile pentru a aplica, pret-ul sa coste undeva la 30pp sau cat doreste owner-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai ok deoarece lumea se lasa, si poate mai au cateva pp in /shop, si sa le foloseasca sa poata aplica.

• Upvote 1
Posted

Sugesite:1.Doresc pe panel sa fie Clan History.

Sugestie:2.Sa fie la /id de exemplu: Nickname: Shad0w.wk  Level: 4  Faction:Los Santos Police Department (rank 1)  Clan:ThisMean Evolution (rank 4)

Sugestie:3.Doresc la admini cu level 1 sa faca Test TW.

Sugestie:4.Cand sunt acest anotimpuri : Iarna,Primavara,Vara,Toamna sau Sarbatori:Ziua Muncii,Ziua Romaniei,Ziua Copilului etc. sa fie /getgift activat pana ce se termina anotimpurile si sarbatorile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta cu mare bucurie si cu mai multi playeri activi.

• Upvote 1
Posted (edited)

Am si eu o propunere sa zic asa...

Am observat ca de la un timp tot mai multi fac "car routing" si zilnic apar sute de vehicule "de colectie" cum ziceti voi, dar de fapt ele nu sunt de colectie, pentru ca acei 10-20k km ii fac baietii in cateva nopti, sa zicem maxim 10 zile dupa calculele mele.

Dupa cum ati observat economia serverului a luat o razna, iar infernusurile vip au ajuns sa se vanda chiar si cu 350kk, in timp ce bullet ul vip se vinde cu 360kk...Care ar fi diferenta intre infernus si bullet daca amandoua au vip, amandoua au dublu hidden?cred ca raspunsul la intrebarea aceasta este diferenta de la Dealership, aceea fiind de 105kk.

Ideea e urmatoarea, sa opriti toate hack routingurile ar trebui sa implementati un sistem prin care orice masina la un numar de km sa se vanda automat catre DS, mai exact daca am facut 20k km sa nu mai am posibilitatea de a o vinde decat la DS, sau sa se vanda automat la DS cand ating numarul de km.

Edited by Furnik
  • Upvote 1
Posted

Am si eu o propunere..

Tot mai multi playeri se muta in Bayside, deoarece este o zona frumoasa, lipsita de aglomeratie si de playeri care iti bubuie masina. De asemenea este un peisaj foarte frumos. Aceasta zona devine tot mai populata, dar totusi, nu are un PNS, ca si Dilimore. Nu are un Gun Shop, si pentru acest lucru trebuie sa mergem in cel mai apropiat oras. De asemenea, nu are o banca.

Propun sa fie adaugate macar un PNS si un Gun Shop in Bayside. Ar merge si o banca. Cine e de aceeasi parere cu mine, poate da +1. Sper ca propunerea mea sa fie luata in considerare.

Multumesc pentru atentie! :)

• Upvote 3
Posted

Adaugati o data in pana mea mai multe sloturi! Voi nu vedeti ca nu mai avem loc sa intram? Ce facem aici! Nici Shadow nu a putut sa intre! A stat 30 min sa poata intra! Va e greu s adati cativa lei in plus pentru noi! Ca bani tot la voi ajung! Stati linistiti ca stim!

Posted (edited)

Adaugati o data in pana mea mai multe sloturi! Voi nu vedeti ca nu mai avem loc sa intram? Ce facem aici! Nici Shadow nu a putut sa intre! A stat 30 min sa poata intra! Va e greu s adati cativa lei in plus pentru noi! Ca bani tot la voi ajung! Stati linistiti ca stim!

El nu poate sa adauge de exemplu 2000/2000 sau 10000/10000 el are cumparat serverul si a luat de pe Gazduire Jocuri si are minim acolo 1000 sloturi.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Ba tu esti prost? :)))

maxim ul de sloturi la samp este de 1000..

calm

(Stiu ca iau warn offtopic)

El nu poate sa adauge de exemplu 2000/2000 sau 10000/10000 el are cumparat serverul si a luat de pe Gazduire Jocuri si are minim acolo 1000 sloturi.

si are sv ul de la 0ping, nu gazduirejocuri :))))

SI MAXIM UL ESTE DE 1000, DACA NU STITI SAMP, CE SA VA FAC.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Ba tu esti prost? :)))

maxim ul de sloturi la samp este de 1000..

calm

(Stiu ca iau warn offtopic)

si are sv ul de la 0ping, nu gazduirejocuri :))))

SI MAXIM UL ESTE DE 1000, DACA NU STITI SAMP, CE SA FAC.

Caps-lock-ul baiete

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Am venit si eu cu o sugestie. Sper ca am ales bine sectiunea. :) Bun in primul rand daca tot am vazut noul update facut de catre shad0w cu /vipnamecolors, am zis de ce sa nu vin si cu o propunere pentru panel. Daca tot s-a adaugat pe server faza cu, culoarea scrisului de pe masina de ce sa nu se adauge si pe panel la fel. Cum va apare "Vip Vehicle" iar dedesubt apare text-ul pe care il aveti voi pe masina, ce ar fi sa apara si culoarea text-ului care o aveti pe acel scris.

• Upvote 6
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se introduca ceva (nu stiu daca-i posibil) sa blocheze posibilitatea de a schimba/sterge hidd-urile  de pe masina in momentul , pe durata, unei tranzactii de tip /tradecar sau /sellcar .

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar elimina de tot un nou tip de scam ce sper sa nu prinda amploare la fel ca si "bike +50kk pe masina". Si nu vad parti negative aici, 2  minute timp de asteptare pana ce expira oferta nu e o vesnicie  daca vrei sa schimbi hidd-ul pe masina chiar in acel moment. Astfel amandoua partile primesc masinile respective asa cum le-au fost prezentata si nu se trezesc cu o masina fara hidd la pretul uneia cu hidd . Idem si in cazul /sellcar.

P.S : Nu stiu daca se uita cineva peste aceste propuneri dar aceasta chiar ar trebui luata in considerare.

Foarte frumoasa propunere. Sunt mulți scameri care fac așa ceva doar ca să facă rău altor playeri.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Slotu' maxim e de 1000, desteptu' pamantului.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie:Propun ca atunci cand esti urmarit de politie si iei arrest/kill  sa te bage intr-un camp mai mare cu toti care sunt in jail , camerutele alea mici de la jail-ul normal sunt cam inghesuite si nu prea ai ''libertatea'' sa misti mouse-ul cam mult.De exemplu sa faci o inchisoare dar sa nu stai inchis, iar cei de la politie daca vor sa dea free sa aiba o comanda sa mearga acolo , iar ei fiind nevoiti sa fie in HQ cand tasteaza comanda [/gj] - gojail  de exemplu .

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu o sa mai fie playeri inghesuiti la jail, cu totii stim ca la LSPD in fiecare zii suntem inghesuiti acolo in camerutele alea mici.

Posted (edited)

Sugestie:Sa se adauge masina Bandito in DS.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta sv pentru ca o sa fie o masina noua si buna.

http://imgur.com/a/7pns2

O sugestie buna, sper ca shad0w sa o vada si sa o aplice.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Propun sa poti vinde punctele premium sau sa le poti transfera.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii care doneaza si vor sa cumpere o masina dar nu au bani, pot vinde punctele premium. Astfel nu vor mai cumpara masini cu paysafe de pe grupuri etc.

Posted

Sugestie : La jobul bus , cand un player se urca in buz , acesta sa fie taxat cu suma de la [/fare ]la fiecare checkpoint pe care soferul buzului il ia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai role-play.

In prezent un player plateste 3000$ (maxim) pentru 59 de stati .

Ar fi mai frumos daca ar plati acea suma pentru fiecare statie in parte.

Asa si jobul bus ar fi mai bine platit si s-ar merita efortul.

Presupun ca vor exista si persoane cu skill 6 la bus. Acum ma îndoiesc ca exista.

Daca va place propunerea nu ezitati sa dati +1.

Posted

Sugestie: Sa bagi o cladire care sa o editezi frumos cu apartamente tip lux care sa se dea doar la evenimente extrem de mari sau gifturi cu o sansa foarte mica

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii o sa aiba de muncit pentru a face bani sa cumpere casa respectiva, mai multe locuri de parcare deoarece ar putea sa faca o parcare subterana, case noi cu priveliste frumoasa

Sugestie: Propun ca jailul sa fie in areea 51 si sa poti evada printr-un script atragator, cum ar fi sa sparga gardul si sa aiba timp 10 min sa gaseasca o masina pentru asi schimba skinul. Cand schimba skinul ii scade tot wantedul

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Infrumusetare

Sugestie: La rob propun sa se bage o metoda prin care poti sa scapi de wanted fara a sta sa fugi de politie 2 ore

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Distractie mai mare

Posted

Sugestie: Sa se faca un mod de catre cineva care sa nu permita sa intre pe Sa:Mp atata timp cat ai cheats pe pc. S-ar putea face chiar 2, unul special pentru mafie care nu permite sa joci nici daca ai ped / moduri cleo / etc. Astfel daca cineva totusi joaca suspect, e luat la TW si adminul cauta doar acel program in fisierul San Andreas, daca nu-l are = ban (indiferent daca are sau nu cheats) daca-l are inseamna ca e totul ok si trebuie doar verificat daca e chiar originalul sau l-a modificat. Sper ca ati inteles ceea ca am vrut sa zic.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai putini codati, nu ar mai dura asa mult TW-ul si ar fi mult mai simplu. In plus astfel nu mai conteaza daca ai avut sau nu coduri in trecut ci ar conta daca ai acum in pc sau nu.

Sugestie:  Sa fie o comanda pentru Owner-ul clanului care sa poata da masinile la clan. Adica sa fie ca masinile factiunii doar ca sunt cumparate de membrii / owner-ul clanului si se spawneaza mereu intr-un loc anume. Si ca sa fie ok owner-ul clanului sa aiba comanda /givecar sau ceva in genul. Daca e masina owner-ului sa se bage direct pentru clan cu park stabilit, daca e masina unui membru tot owner-ul sa o poata pune dar player-ul sa primeasca un mesaj in chat daca accepta acest lucru. Daca va da /quitclan masina sa ramana a lui si ca sa fie scoasa din masinile clanului sa fie comanda /removecar (trebuie sa fie in masina owner-ul clanului).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte fain atat timp cat multe clanuri se chinuie cu masinile sa de key ceea ce este enervat.

Sugestie: Cei ce au cont VIP sa aiba sanse in plus la gift sa prinda ceva mai fain.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok pentru cei ce detin cont VIP + ar face mai multi playeri sa isi doreasca.

Posted (edited)

Sugestie: Sa fie si masini de pizza pe langa scuter.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor sa livrezi pizza si ar fi si mai rapid.

up

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie : Cand faci job-ul "bus" majoritatea playerilor vin la tine si dau "F" fix cand termini job-ul, asta am patit eu astazi. Aveam 54/59 si a venit un player la mine m-a dat jos si a spus "hopa, de la capat", nu e ok.

Ideea este urmatoarea : Sa poti da lock la bus pentru a evita cazurile de genul, nu e ok sa vina unu la tine sa te dea jos fix la ultimul check point. Daca nu se poate baga macar sa se pedepseasca cu warn...