Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sugestia mea ar fi ca la job-ul de bus driver, sa se adauge încă un traseu care duce spre San Fierro și retur, astfel sa fie doua trasee, iar când te urci în bus sa-ți dea random unul dintre aceste doua trasee. Mulțumesc!

Posted

Sugestie: Am vazut ca multi au primit / am primit ban / warn pentru c bug / c shot facut pe un perete / strada, propun sa se acorde o astfel de sanctiune doar cand se face pe un player sa-i ofere un avantaj, adica nu deranjezi pe nimeni daca faci pe un perete.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai da warn-uri si ban-uri aiurea.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Atunci cand se face o reclamație pe panel la o facțiune să poată răspunde inculpatul, cel care face reclamație și liderii/co-liderii pentru că am văzut la multe reclamații că răspund membrii care n-au treabă cu facțiunea respectivă.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru o organizare a panelului.

Posted

Sugestie: Pet-urile, de exemplu papagalul care se poate cumpara din Clothing Store sa poata da si anumite bonusuri, de exemplu +25HP, +1RP la payday, etc, iar daca platesti o anumita suma, in bani pe server sau pp/bp sa poti schimba acel bonus.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok ca pet-urile sa nu fie doar de frumusete, sa aiba si avantaje.

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: As sugera , daca se poate , schimbarea sistemului de timp de pe server , deoarece mi se pare aiurea treaba cu statul 31 de minute pentru a primi o ora. Cel mai bine are fi sa iti contorizeze exact atatea secunde cat iti arata si in /time ca ai stat , pentru ca asa ar fi corect. Am stat 10 minute , atatea sa imi apara si in /stats sau pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avantaja toti jucatorii deoarece nu prea mi se pare corect faptul ca daca intri la si jumatate pe server , joci degeaba pana la fix ca nu ti se contorizeaza niciun timp.

Nu am stiut sa ma exprim foarte bine in scris,dar sper ca ati inteles ceea ce am avut de spus. Multumesc !

Edited by Hoof
Posted

Sugestie: Adăugare HQ Clan-uri, dar Owner-ul clanului sa poată cumpăra vehicule pentru clan. Adică când accesează comanda /clan sa îi apară și Vehiculele clanului. Și acolo sa aibă Bun Vehicle și sa poată cumpăra sultan, merit, burrito și pentru Rank 5+ Infernus.

Preturile le puneți voi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va ajuta clan-urile de pe server.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun adaugarea unei teme "Night Mode" pe blackpanel.bugged.ro / whitepanel.bugged.ro si bluepanel.bugged.ro.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta tema "deschisa la culoare" noaptea te cam deranjeaza la ochi, nu ajuta neaparat serverul ajuta jucatorii.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Posibilitatea de a cumpara Music Upgrade (/hupgrade) cu Bugged Points.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Consider ca i-ar face pe toti mai motivati, multumiti.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Eu cred ca ar trebuii sa se adauge un nou job numit UBER Driver. Soferul sas poate puna un /fare ca la                bus sau la taxi sau sa fie plata cat ar vrea clientul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la transportul playerilor pe server dintr-o locatie in alta si ar fi mult mai                                              interesant.

Edited by MirceaAnghel
Posted

Sugestie: Playerii care sunt luati la TW si au in OSF sau unde sunt cautati urme de cod (nu in momentul in care au fost luati la tw ) in last 7 sa primeasca ban 30 de zile, cei care au in last 30 sa primeasca ban 14 zile iar cei care au in last 60 sau mai mult sa primeasca doar 7 zile de ban.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mi se pare aiurea, si nu cred ca numai mie, ca un player sa primeasca ban pentru urme de coduri, mai ales daca playerul respectiv NU le-a folosit pe serverele Bugged. Mi se pare o prostie si o sanctiune aiurea asa ca am propus aceste sanctiuni care nu sunt asa de drastice si aiurea.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Ca la paintball sa apra si cate kill-uri ai luat, ceva gen cum e la war, ex: 10 - 5 = 5, 10 - 11 = -1.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa cand aplici la o mafie, poti pune cateva dovezi din acestea ce ar ajuta la alegerea membrilor de catre lideri.

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un job nou, acesta fiind PILOT de avion sau elicopter.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri adora sa zboare iar in felul acesta te poti relaxa si castiga bani in acelasi timp.

Posted

Sugestie: Pret foarte mic la PNS, economia este foarte mare dar pretul la pns sa repari masina este foarte mic, 500$. Propun sa se faca undeva la 1,000$-1,500$.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: V-a scadea economia cu ceva.

Posted

•Sugestie:

Sa se adauge mai multe mape la arena de paintball: in locatii interesante.
•Sa se faca un nou tip de joc la paintball: "Team", care consta in 2 echipe (rosu, albastru ex.) de cate minim 2, maxim 10 playeri in echipa. Pentru a starni interesul a mai multora sa se adauge pariuri pe echipe. Echipele sa fie alese random pentru a se evita ca intr-o echpa sa fie mai buni si intr-una mai slabi.
Suma minima cu care poti paria sa fie de 1.000$.
Suma maxima sa fluctueze in functie de skill-ul pe care il ai: 
•Sa fie 5 Skilluri:
•Skill 1/5: Omoara 50 de playeri la arena de paintball: Suma maxima pe care o poti paria sa fie in valoare de 50.000$.
•Skill 2/5: Omoara 100 de playeri la arena de paintball: Suma maxima pe care o poti paria sa fie in valoare de 100.000$.
•Skill 3/5: Omoara 250 de playeri la arena de paintball: Suma maxima pe care o poti paria sa fie in valoare de 300.000$.
•Skill 3/5: Omoara 500 de playeri la arena de paintball: Suma maxima pe care o poti paria sa fie in valoare de 500.000$.
•Skill 4/5: Omoara 750 de playeri la arena de paintball: Suma maxima pe care o poti paria sa fie in valoare de 800.000$.
•Skill 5/5: Omoara 1000 de playeri la arena de paintball: Suma maxima pe care o poti paria sa fie in valoare de 1.000.000$.
•Castigul va fi dublu (ex. Echipa din care faceai parte a castigat (+)100.000$; Echipa din care faceai parte a pierdut (-)100.000$.). Daca pariezi 10.000$, vei castiga 20.000$.
•Prima echipa care ajunge la 100 de puncte castiga un punct echivalent cu un kill.
•Oamenii se ver spawna random pe mapa de paint.
•Bet-urile se pun inainte ce incepe arena.
•In timpul in care se asteapta sa vina jucatorii se va face un warmap ca in modul FFA. Timpul de asteptare este de 180 de secunde.
•Armele si mapa vor fi votate de catre playeri inainte:
Setul de arme: -Deagle, M4;
-Ak-47, glock.
•Schimbari pe panel: Sa iti poti vedea kills, deads si rata K/D.
•In top sa arate cine are cea mai mare rata K/D. 

Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Va face mai interesant GM-ul si va aduce mai multi playeri in cadrul serverelor (Black, White, Blue). 

• Upvote 3
Posted (edited)

> Sugestie:

La jobul Trucker sa iti ataseze automat remorca daca o pierzi, e putin aiurea sa nu fie asa, deoarece multa lume sta pe autostrazi si blocheaza multe masini, unii mai intra si in el, unii iau foc si se baga intentionat in noi sa bubuim. Asa ar fi mai bine, asa zic eu cel putin, probabi lsi multi altii.

> Cu ce crezi ca va ajuta serverul:

Nu vor mai fi blocate autostrazile, adminii nu ar mai sta sa dea /vre, /kick la orice trucker si sa isi risipe timpul aiurea.

Edited by RedGun
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Cand cineva din lista /friends se deconecteaza de pe server sa apara urmatorul text:**Prietenul tau x, s-a deconectat de pe server**

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa nu mai tastam noi /friends sa vedem daca un anumit prieten din lista /friends mai e on sau deconectat.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Eu zic sa fie adaugat un "passive mode" ca pe gta 5.
Este foarte enervant de exemplu cand vrei sa iti faci jobul si multi playeri merg pe contrasens.

Politistii chiar nu isi fac treaba cu acest lucru.

Nu esti obligat sa activezi modul si playerii care merg pe contrasens chiar si cu modul poti sa fie luati in continuare de politie

Daca ai incerca sa iti cumperi o arma ti-ar cere sa dezactivezi modul si sa nu poti sa il activezi, daca incerci sa dai rob sa il dezactivezi, politistii la duty sa il dezactiveze etc.
Eu zic ca ar ajuta serverul destul de mullt.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii nu ar mai tot fii loviti de altii care merg pe contrasens etc

Edited by Danut514
Posted (edited)

Sugestie: sugerez o metoda de a spawna toate mașinile in acelaș timp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Pai nu am mai sta mult timp sa le spawnam pe fiecare in parte, e plictisitor.

Edited by cristisoare
Posted

Sugestie: Abuz admin remove automat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sugerez sa se bage acest mod , daca el da mai mult de 5 banuri pe secunde ar trebui sa fie aceasta comanda bagata ( o gasiti in gamemode ).

Posted

Salut am o sugestie, sa adăugați si radioul Virgin Radio România, bine ca pe cele din afara le aveți. Va rog. Zi buna !

Posted

Sugestie: Mai multe pentru clanuri. Clanurile la noi pe server nu au nici un rost. Te plictisesti si este doar un chat in + pe server. Eu sugerez sa facem un sistem special pentru clanuri. Cum ar fi:

1. HQ PENTRU CLANURI - Un lider de clan sa poata cumpara un HQ pentru clan cu PP desigur. Ar fi mai okk pentru clanuri.

2. MASINI PENTRU CLAN - Stim cu totii situatia masinilor " cine are key? /da cineva key?". Bagati si voi un sistem in care putem cumpara masini pentru clan iar atunci cand mergem DS sa putem alege " masina personala / masina clan" iar masinile penrru clan sa fie mai scumpe.

3. RAPORT LA CLAN - Penrru liderii care vor sa fie un sistem de raport in care membrii care vor sa faca bani, sa faca si ceva pentru acei bani. Multi cauta o sursa de bani usoara. Asa liderul o sa aleaga singur cate puncte de raport sa faca si raportul sa fie facut din curse la farm sau truck.

In momentul in care playerul face job farm/ truck sa fie depozitati 5% in depozitul clanului iar acei bani sa fie folositi pe post de salarii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai sa facem o analiza.

1. Activitate mai mare a playerilor - Avand raport in clan cei care nu au factiune nu au ce sa faca pe server si se plictisesc Astfel se va marii activitatea pe server.

2. Mai multe donatii - clar ca atata timp cat sunt HQ si sloturi pt masini de cumparat pe clan se vor marii si donatiile.

3. Un motiv in + sa iti faci un clan. - Deocamdata nu prea sunt motive decat sa ai un chat si niste rankuri. practic pentru cei care au clanuri nu sa dat interesul deloc.

Sugestie: Obiecte active.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stim cu totii ce naspa e atunci cand intra alti in curte peste tine si tu nu le poti face nimic dwcat sa te rogi de ei sa iasa.

Astfel o sa poti sa iti faci o mica curte si astfel scapi de problema.

Sa se adauge obiecte de rip gard si bariera.

Sa poata intra doar cine vrei tu.

Eu personal am avut o bariera la curtea casei si era degeaba acolo..

Un sistem mult mai bun ar fi sa fie o limita de 20 de garduri si 2 bariere pe fiecare proprietate pentru a scadea cazurile nefericite.

• Upvote 2