Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sugestia 1: Sa se adauge la sistemul de rob sa poti sa te duci la un avion sau ceva  sa poti sa scapi de wanted.

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Ar imbunatati mult serverul.Este destul de urat sa stai 30 de min la jail.

Posted

Sugestie: Sugerez sa se adauge un sistem de betting. In ce consta acest sistem? Cand mafiile au war-uri, sa poti folosi comanda /bet id-ul mafiei respective si suma. De exemplu, daca mafia X a cucerit teritoriul detinut de mafia Y, cei care au pus bet pe mafia X vor primii banii dublu inapoi sau sa fie luati banii pusi pe mafia Y si impartiti in mod egal celor care au pus bet pe mafia X.

Celor care sunt in mafie, nu li se permite de a pune un /bet, deoarece ar putea face din contra sa piarda si sa-si dubleze banii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii ar putea sa faca mai usor banii si ar putea atrage mai multi jucatori pe server.

• Upvote 9
Posted

Sugestie: Sa se bage apartamente de lux in care mai multi oameni ar putea case ca in videoul meu 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multe case si ar avea priveliste de la etaj

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Playerii cu wanted sa nu mai poate intra in event place.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta politistii, deoarece multi fug acolo pentru a se ascunde cand este event si in timpul acela le dispare wanted.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: La conectare sa ne ceara un pin obligatoriu din 4 cifre.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Unii ne jucam si pe alte servere . Iar in cazul in care baza de date a acelui server este sparta , parolele pot fii aflate foarte usor.Asta ar ajuta la siguranta contului.

Posted (edited)

wrong

Sugestie: Sugerez sa se adauge un sistem de betting. In ce consta acest sistem? Cand mafiile au war-uri, sa poti folosi comanda /bet id-ul mafiei respective si suma. De exemplu, daca mafia X a cucerit teritoriul detinut de mafia Y, cei care au pus bet pe mafia X vor primii banii dublu inapoi sau sa fie luati banii pusi pe mafia Y si impartiti in mod egal celor care au pus bet pe mafia X.

Celor care sunt in mafie, nu li se permite de a pune un /bet, deoarece ar putea face din contra sa piarda si sa-si dubleze banii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii ar putea sa faca mai usor banii si ar putea atrage mai multi jucatori pe server.

+1 

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Sugestie: [ Adaugare Radio Bugged Romania la /carradio, /r pe serverele buGGed ]

Asa cum am spus si acum cateva zile, am facut un post de radio pentru comunitatea BUGGED , cu tot ce trebuie, nu din acela FANTOMA .

Detaliile Radioului:

Numele radio : Radio Bugged Romania

Site: https://radiobugged.ro/

Asculta LIVE: http://asculta.radio...8852/listen.pls ( Winamp /BS Player / orice player aveti )

Asculta pe ANDROID: https://play.google....diomanele&hl=ro

Site:  www.radiobugged.ro [ Nu este niciun fel de reclama, deoarece cand dati pe "visit site"  o sa va aduca pe forum.bugged.ro ]

Site-ul nu e terminat in totalitate, dar pana acum, eu zic ca arata destul de bine (puteti verifica mai sus)  va avea toate scripturile necesare unui post de radio care se respecta: script dedicatii, playere HD, etc .

[ALTELE] - Genul de muzica voi il alegeti . Programul de emisii LIVE voi il alegeti .

Da-ti un like la acest post daca sunteti de-acord cu mine .

Cei care vor vrea  sa faca emisii voi face un topic separat, sau direct pe site , si va voi creea contul personal de DJ . ( Pentru asta va trebuie un microfon decent ). Va ve-ti putea auzi LIVE pe toate serverele BUGGED , ( asta daca Shadow/Tibi decid sa il bage si pe servere ) .

ALTE INFORMATII ] - De toate costurile ma voi ocupa eu, (  20 de euro lunar ) , nu-i mai pun pe cei 25 - 30 de euro care ii voi da la creearea site-ului , scripuri , etc .

Tin sa va anunt ca am mai avut un radio de succes , atingea 350+ ascultatori   zi/noapte  / 24 din 24 , 7 din 7 .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 

Mi se pare un lucru destul bun ca aceasta comunitate sa aiba propriul radio . Si jucatorii sa pot face emisii live , si sa se auda direct pe toate serverele buGGed .Si cred ca v-ati dat seama din detaliile de mai sus ca nu este/va fii un radio fantoma/prost/etc .

Edited by iRefresh
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: Orice player ce are level 50 sa poata vedea pe panel locatia unui player de pe profil.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mai bine asa sa se afle de unde esti.

Posted

Sugestie: Odata la un anumit timp sa se adauge un contract random pe un jucator care nu este admin / helper pe server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Majoritatea Hitmanilor, cel putin pe Orange, termina contractele din lista /contracts si ne mai roaga pe noi sa mai punem cateva contracte. Cred ca ar fi mai ok sa se puna 1-2 contracte odata la un timp automat, pentru a putea sa-si indeplineasca raportul de activitate.

• Upvote 1
Posted

Va rog adaugati sa putem lua mai multe avioane de la dealership si cu bani nu numai cu pp si as dori sa mai adaugati si sa putem lua tot de la dealership tot cu bani barci!

Cu cem ar ajuta? Playerii ar fi mai activi si ar strange bani cu mai multa placere pentru a cumpara avioane / barci!

Posted

Sugestie: Accesul la comenzile /quitgroup, /quitclan, /accept invite să fie interzis atunci când contul este suspendat timp de 72 de ore

Cum crezi că ar ajuta serverul?: În legătură cu accesul interzis la comenzile /quitclan şi /quitgroup, în unele cazuri, conturile care fac parte dintr-o facţiune / clan sunt sparte / furate de către anumite persoane, iar acestea folosesc /quitgroup şi/sau /quitclan pentru a ieşi din facţiunea / clanul respectiv, doar din răutate sau doar pentru a-i face proprietarului de drept în ciudă, consider ca suspendarea acestor două comenzi este foarte utilă pentru că s-ar putea evita aceste experienţe, iar în legătură cu accesul suspendat la comanda /accept invite, s-ar evita fraudarea testului de intrare într-o facţiune, nu pe deplin, deoarece unii mai folosesc skype dar totuşi.

• Upvote 7
Posted (edited)

• Cumpara puncte premium cu Paypal si prin SMS , nu uita sa dai like .

Sugestie:

Sa fie adaugata o alta metoda pentru a cumpara punctele premium si acestea sa fie Paypal si SMS, ,
  • Cu ce ar ajuta?: Ar ajuta foarte mult comunitate Bugged, sar face foarte multe donatii, asa nici playeri care vor sa cumpere puncte preimum nu mai stau pe internet sa caute coduri paysafecard dand bani paypal pe ele, pentru ca suntem destui jucatori de la tara unde nu avem magazine pentru a cumpara paysafecard dar muncim avem card si avem si un cont de Paypal asa putem si noi dona un 5-10 euro paypal pentru puncte premium. 
  • Am mai postat odata sa se adague plata paypal/sms dar vad ca nimic, dati un like si voi daca vreti sa fie adaugata plata prin paypal si sms.

Edited by Norii23
  • Upvote 1
Posted

Ce as propune eu ar fi urmatoarele:

1.La jobul Bus Driver sa se adauge si checkpointuri prin SF(cred ca ar fi mai benefic... sa iti apara un meniu sa iti alegi cursa... adica ruta... cum ar veni Los Santos-Las Venturas, Los Santos-San Fierro, Las Venturas-San Fierro... cam asa ceva: http://imgur.com/a/qQAHM )

2.Sa adaugati jobul "Taietor de lemne". Din cate am vazut eu nu exista... Sa mergi intr-o zona(http://imgur.com/a/9Nzxj ca de exemplu) si sa iti dea o drujba dupa ce scri /getjob, la care cand apesi click stanga pe mouse sa se apuce de taiat lemnul... cred ca stiti cum sta treaba, in cazul in care se pune in aplicare ma puteti contacta pentru mai multe detalii. Cam atat si sper ca am fost de folos.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:VIP Pe Hotring A,B si C-ul(Simplu),Pe Turismo,Pe Nrg-500 si pe Maverick.

Stiu...Pe masinile astea e greu sa gasesti un loc pentru /Vipname dar merita mult.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai Deoarece aceste vehicule sunt Populare,Frumoase si Scumpe merita adaugata optinea de VIP pe ele si Mai multe donatii pentru ca multi au aceste vehicule si deja asteapta sa fie aceasta optiune.

Sugestie Nr 2:Sa se adauge in Ds Shamal(Jet personal) la pretul de 300.000.000$(300kk),Sau sa fie cumparat cu Puncte premium din /Shop.

Cumparat acesta sa se spawneze la Aeroport,Insa sa nu putem sa dam /park pentru ca ar fi prea multe Report-uri Gen "Sunt blocat sau cad prin mapa"doar la aeroport sa primeasca spawn cand e sa explodeze sau sa-i dam /Towcar.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playeri asteapta asta de mult timp si cred ca cam este timpul sa se adauge aceasta optiune cu shamal-ul.

Sugestie Nr 3: Sa se mareasca preturile de la vehicule In DS.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai,Sincer masinile au devenit prea ieftine si playeri cu multi bani,acum serios.. Nrg-500 x2 hidden sa fie 40kk? =]],Totusi o marire a preturilor nu ar stica deloc ca am vazut ca playeri nu duc lipsa de bani.

Edited by Arceus
Posted

Sugestie : Sa fie adaugat un sistem radar.

De exemplu /radar [viteza] sa nu poti sa pui viteza 1 sau mai stiu, deci sa fie intre 100-120km/h.

Daca ai trecut cu o viteza mai mare de 100-120km/h sa iti ia automat 50k ori daca nu ai bani deloc sa iti dea wanted automat.

Cine e de acord +1.

Posted (edited)

htgHzbW.gifBun, vin cu o sugestie care ar trebui implementata, mi se pare mult mai sigur.

Sugestia sta in felul urmator:

Pe panel. la factions sunt mirificele members / logs / applications / complaints , asa, eu propun sa fie adaugate cererile de invoire si demisie tot in acel loc, deoarece ar fi mult mai usor, demisiile fiind ca la aplicatii, pentru lider, si anume foarte simplu, doua butoane "Accept" si "Decline" si mai jos mirificul "Reason".

Fac aceasta propunere deoarece am auzit ca se vor adauga rapoartele pe panel, daca tot se adauga acestea, de ce sa nu se adauge si Demisiile si Inactivitatile?

htgHzbW.gifCu ce ne ajuta?

Pai toata lumea stie ca demisiile pe forum se pot falsifica, asa, pe panel trebuie sa fii logat pe contul respectiv, sa depui o cerere de demisie acolo, liderul fiind sigur ca esti tu.

O cerere de demisie pe panel ar trebui sa arata ca o aplicatile, exemplu: KZwCQD2.png

*Scuzati de greseala de acolo, sa vina haterii.*

mă am dat +1 că te respect,atât.

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted (edited)

htgHzbW.gifBun, vin cu o sugestie care ar trebui implementata, mi se pare mult mai sigur.

Pe panel. la factions sunt mirificele members / logs / applications / complaints , asa, eu propun sa fie adaugate cererile de invoire si demisie tot in acel loc, deoarece ar fi mult mai usor, demisiile fiind ca la aplicatii, pentru lider, si anume foarte simplu, doua butoane "Accept" si "Decline" si mai jos mirificul "Reason".

Fac aceasta propunere deoarece am auzit ca se vor adauga rapoartele pe panel, daca tot se adauga acestea, de ce sa nu se adauge si Demisiile si Inactivitatile?

Pai toata lumea stie ca demisiile pe forum se pot falsifica, asa, pe panel trebuie sa fii logat pe contul respectiv, sa depui o cerere de demisie acolo, liderul fiind sigur ca esti tu.

O cerere de demisie pe panel ar trebui sa arata ca o aplicatile, exemplu: KZwCQD2.png

și dacă eu dau contul cuiva să joace la war și ăla pune demisie și îi spune liderului să o accepte repede și apucă să îl și demită?

Edited by D r u m n N
Posted (edited)

și dacă eu dau contul cuiva să joace la war și ăla pune demisie și îi spune liderului să o accepte repede și apucă să îl și demită?

Ar trebui ca: Daca esti logat dintr-o locatie diferita decat cea normala si contul e blocat, sa nu poti face cerere de demisie, ez drumn n0b

// Fara warn, e doar un update pt. sugestie // 

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Ar trebui ca: Daca esti logat dintr-o locatie diferita decat cea normala si contul e blocat, sa nu poti face cerere de demisie, ez drumn n0b

// Fara warn, e doar un update pt. sugestie // 

așa da, e ok să fie blocat și să nu poți pune demisie.

nu mai da contul la nimeni atunci, pune o invoire

și dacă nu am zile pentru învoire? ce fac iau fw ?

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

așa da, e ok să fie blocat și să nu poți pune demisie.

și dacă nu am zile pentru învoire? ce fac iau fw ?

ca sa faci o invoire nu ai nevoie de zile, poti sa faci invoire si la 0 days...... la inactivitate ai nevoie de 7 zile..............

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: propun sa se aduage ca la rank 5 in clan sa se poata da cinvite, dar nu uninvite.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: pai in primul rand ar ajuta clanul pentru ca r5 ar aduce si ei membrii si pana sa iti castige increderea sa le dai r6, dureaza. Si in al doilea rand ar fii mult mai ok si pentru lider/co-lideri stiind ca pot sta linistiti ca nimeni nu le va da tot clanu afara peste noapte. Din cate imi aduc eu aminte cand jucam pe blue acum cativa ani, era asa, acum joc pe orange si nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai merge.

Posted (edited)

Sugestie: Pai, propun adaugarea functiei de primar al fiecarui oras. Sa existe un primar in Los Santos, un primar in Las Venturas si un primar in San Fierro. Ce roluri ar avea acesta? Pai s-ar ocupa de administrarea acelui oras. Ar strange taxele business-urilor, al caselor si s-ar ocupa de diferite evenimente in respectivul oras din banii stransi. De asemenea, ar administra factiunile din acel oras, ma refer la alesul liderilor si raspunderea la anumite reclamatii (treaba de manager) si multe alte lucruri. Cum se alege acest primar? Pai o persoana isi depunde candidatura (de preferat un admin), iar playerii care au case, business-uri si /rentroom in respectivul oras au drept la vot. Daca un player sa zicem ca are business in Los Santos, dar el are rent in Las Venturas, ar avea drept de vot pentru Los Santos deoarece detine un bun.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai aproape de realitate, am scadea hate-ul asupra unui manager / lider, ar fii "democratie", deci cel ales ii reprezinta pe playerii ce l-au votat, n-ar fii motiv de cearta. Dar cel mai mult, este ceva role-play, ar fii o motivatie in plus pentru oricare player sa ajunga in staff pentru a deveni "primar".

Sugestie: Sa se implementeze jobul de Pilot, transport de playeri intre orase cu ajutorul Shamalului (ca tot exista ID-ul interiorului acestui avion).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un nou job, o noua experienta. Un plus adus serverului. Pentru pasionatii de aviatie si nu numai, ar fii ceva extraordinar. 

Ar fi o idee frumoasa! :)

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Am o propunere. Adaugati ca bus sa fie factiune. Sa existe si Paramedic Departament LS si sa exista o noua factiune Train Driver sau asa ceva in care conduci trenul. Si la bus si la train sa fie lvl 7! Ce ziceti?