Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:24/7 la toate benzinariile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Dupa cum stim nu sunt 24/7-uri la toate benzinariile,aceasta sugestie poate ajuta playeri cand au un drum spre o benzinarie sa isi ia de exemplu de mancare poate n au heal sau un lucru de care au nevoie din lista /buy

Posted

Propunere: Tompul de la quest-ul de vara pentru a ridica mingii sa fie mai mult, nu sunt foarte departe unele obiecte si trebuie sa stam degeaba chair si un minut pana putem lua alta mingie, ar fii mai bine daca timpul este redus la 30 de secunde.

Posted

Sugestie: Propun sa se refaca nivelul minim la factiuni cum era inainte 
Cu ce ar ajuta?: Ar fi mai bine asa zic eu

Posted

Sugestie: Cu totii stim ca exista teren de baseball pe server (si pe jocul original). Chiar exista o misiune de a merge la terenul de Baseball din Las Venturas.

Nu ar fi frumos daca am putea jucat si pe acel teren? Ar fi foarte smecher sa putem juca partide de baseball / fotball  / orice sport. (Am putea face un poll si fiecare sa voteze).

Si terenul de baseball din LV sa fie un biz. iar pentru a jucat partide, sa trebuiasca sa platesti. De ex >5 minute-10k, 10 minute-20k, etc

Cu ce ar ajuta serverul? Ar fi mult mai distractiv, RP si ar fi un sistem unic. Cu siguranta multi vor asta.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestii:

1. Sa se introduca punerea centurii in vehicule [/seatbelt]. Ar fi un plus pentru jocul role-play.

2. La o anumita perioada de timp, mare sau mica, sa se revizuiasca activitatea liderilor iar in cazul in care se decide ca nu au avut o perioada foarte reusita, sa fie 'pensionati' astfel incat si altii sa aiba sansa la lider pe server. Aici ma refer strict in motivatia jucatorilor Bugged de a ramane pe server stiind ca au sanse mai mari in a obtine functii ( bineinteles, cei competenti ). Mai pe scurt, sa nu existe lideri care sa lungeasca activitatea dar la baza functiei sa existe inactivitate sau dezinteres.

3. Sa se introduca mai multe business-uri sau jucatorii ce detin un business sa il piarda daca nu au 5 ore complete jucate in ultimele 30 zile, nu 10 in 60 de zile deoarece timpul de asteptare este destul de lung iar numarul business-urilor nu este foarte mare, din nou in raport cu numarul jucatorilor. E acelasi lucru, doar ca de la luna, la luna.

Aici as vrea sa adaug faptul ca nu exclud alte metode de calcul etc. Solutiile trebuie sa fie cu adevarat solutii. 

4. Sa se introduca o noua regula in 'Regulamentul Departamentelor' legata de playerii care se sinucid cu wanted. De exemplu urmaresti un player in aer, il somezi de 2 ori iar dupa aceea el se arunca, se sinucide si automat il spawneaza la casa ( cel mai probabil departe de locul in care s-a sinucis ). Nu este role-play si ar trebui nu neaparat sanctiune, insa sa gasim o modalitate prin care acel player sa isi piarda dreptul de predare automat in momentul in care se sinucide intentionat ( in mod evident, politistul trebuie sa detina dovada obligatoriu video si clara).

Alte idei? Puteti da reactie si astfel imi dau seama de parerile voastre. Multumesc anticipat!

Edited by Alphers Bugged
  • Like 1
  • Upvote 2
  • Sarbatori fericite! 1
Posted
On 7/7/2019 at 10:14 PM, Alphers Bugged said:

Sugestii:

1. Sa se introduca punerea centurii in vehicule [/seatbelt]. Ar fi un plus pentru jocul role-play.

2. La o anumita perioada de timp, mare sau mica, sa se revizuiasca activitatea liderilor iar in cazul in care se decide ca nu au avut o perioada foarte reusita, sa fie 'pensionati' astfel incat si altii sa aiba sansa la lider pe server. Aici ma refer strict in motivatia jucatorilor Bugged de a ramane pe server stiind ca au sanse mai mari in a obtine functii ( bineinteles, cei competenti ). Mai pe scurt, sa nu existe lideri care sa lungeasca activitatea dar la baza functiei sa existe inactivitate sau dezinteres.

3. Sa se introduca mai multe business-uri sau jucatorii ce detin un business sa il piarda daca nu au 5 ore complete jucate in ultimele 30 zile, nu 10 in 60 de zile deoarece timpul de asteptare este destul de lung iar numarul business-urilor nu este foarte mare, din nou in raport cu numarul jucatorilor. E acelasi lucru, doar ca de la luna, la luna.

Aici as vrea sa adaug faptul ca nu exclud alte metode de calcul etc. Solutiile trebuie sa fie cu adevarat solutii. 

4. Sa se introduca o noua regula in 'Regulamentul Departamentelor' legata de playerii care se sinucid cu wanted. De exemplu urmaresti un player in aer, il somezi de 2 ori iar dupa aceea el se arunca, se sinucide si automat il spawneaza la casa ( cel mai probabil departe de locul in care s-a sinucis ). Nu este role-play si ar trebui nu neaparat sanctiune, insa sa gasim o modalitate prin care acel player sa isi piarda dreptul de predare automat in momentul in care se sinucide intentionat ( in mod evident, politistul trebuie sa detina dovada obligatoriu video si clara).

Alte idei? Puteti da reactie si astfel imi dau seama de parerile voastre. Multumesc anticipat!

1. Chestia cu [/seatbelt] ar fi un motiv in plus sa fim opriti de politisti, insa nu e o idee rea.
2. Nu am ce comenta aici.
3. Ar trebui si o idee de Business [Ex: Hotel, DS, etc.]
4. Cand mori la distanta cu Wanted sa fii respawnat in fata la cel mai apropiat HQ de PD. 

Posted (edited)

Sugestie: O rubrica unde liderii/ co -liderii sa spuna motivul pentru care am luat reject la aplicatie 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand , daca ai primit reject la LVPD de exemplu , tu crezi ca ai avut o aplicatie decenta insa liderul a respins-o , stai si te intrebi ce nu a fost bine , ce ai fi putut imbunatatii si chesti de genul . In al doilea rand , am vedea capacitatea liderilor de a alege membrii , si criteriile pe care acestia aleg .

Multumesc si o zi buna !

Edited by F4nEx
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge mai multe biz-uri de inchiriere masini ce pot fi cumparate de jucatori
In ce consta?: Tu ai o compania a ta de inchiriere de masini, pentru a avea o masina o vei cumpara cu o anumita suma de bani si vei seta tu pretul de rent.
M-am inspirat din viata reala unde unii oameni iti inchiriaza o bicicleta/o masinuta sa te plimbi cu ea o anumita perioada de timp.
Cine crede ca propunerea mea este una buna ma poate sustine cu un LIKE la post!
@Tibi

Edited by DimiXD
Posted

Sugestie: Propun ca playeri-lor care detin legend să le apară deasupra capului un text cu 'Legend' sau eventual un text la alegere, care poate sa fie selectat de detinatorul contului. Si de apreciat ar fi ca playerii ce detin legend, in loc de 2 quest-uri zilnice sa aibe 3 quest-uri zilnice.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand playerii care detin legend nu au suficiente beneficii, si nu sunt diferentiati aproape cu nimic fata de ceilalti playeri. Si cu aceasta schimbare, numarul playeri-lor care isi vor achizitiona Puncte Premium pentru activare legend va creste.

Posted
43 minutes ago, Matei said:

Sugestie: Propun ca playeri-lor care detin legend să le apară deasupra capului un text cu 'Legend' sau eventual un text la alegere, care poate sa fie selectat de detinatorul contului. Si de apreciat ar fi ca playerii ce detin legend, in loc de 2 quest-uri zilnice sa aibe 3 quest-uri zilnice.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand playerii care detin legend nu au suficiente beneficii, si nu sunt diferentiati aproape cu nimic fata de ceilalti playeri. Si cu aceasta schimbare, numarul playeri-lor care isi vor achizitiona Puncte Premium pentru activare legend va creste.

Ar fi pokemon si ar crea lag degeaba, CONTRA!

Posted

Sugestie: Sa se adauge la categoria sugestii
- Sugestii Forum (Teme, Categorii, etc.)

- Sugestii Panel (Nu ma pricep.

Posted

Sugestie: Cred ca este timpul sa dam mici/mari rework-uri la joburi, am eu cateva idei: (Fara non-profitabile)

-Arms Dealer: Propun ca Materialele primite la Bronze pana la Diamond sa fie marite cu 500, iar locatia /getmats <1> sa fie in spatele GunShop-ului, iar locatia unde primesti materiale sa fie la o casa in Dillimore.

-Mechanic: Pe langa /refill si /repair la o perioada de timp sa primesti o masina stricata undeva pe care tu sa o aduci la /getjob si sa o repari si apoi sa primesti o suma random de bani.

-Fisher: Propun ca la anumite ranks sa poti sa tii la tine mai multi pesti:
 Bronze 1/2/3/4/5 - 1 Peste

Silver 1/2/3/4/5 - 2 Pesti
 Gold 1/2/3/4 - 5  - 3-4 Pesti
 Diamond - 5 Pesti 

-Car Jacker: <Remove> E prea useless, avem deja Wang, asta la ce trebuie?

-Pizza Boy:  Revert la vechiul Pizza Boy.

-Trucker: Adaugare locatii noi:
 Palomino Creek OMV,  Angel Pines Motel, Dillimore PNS, Blueberry Farm, Fort Carson Kentucky, 

-Bus Driver: La fiecare CheckPoint sa se opreasca automat autobuzul apoi in functie de cata viata ti-a scazut (la autobuz) tu sa o primesti inapoi in schimbul unei sume mici de bani. Totodata adaugate diferite trasee cu diferite numere de checkpoint-uri:

Bronze 1/2/3/4/5 - 60 Checkpointuri - Traseu Actual
  Silver 1/2/3/4/5 - 50 Checkpointuri - Traseu LS-SF.
  Gold 1/2/3/4/5 - 40 Checkpointuri - LS - Palomino - LS

Diamond - 35 Checkpointuri - LS 

-Farmer: Scaderea timpului la rankurile:

Bronze 1/2/3/4/5 - 120 Secunde

Silver 1/2/3/4/5 - 90 Secunde

Gold 1/2/3/4-5 - 60 / 55 Secunde

Diamond - 45 Secunde

Cu ce crezi ca ar ajuta?: In caz ca pierzi banii sa ii poti face inapoi mult mai rapid si usor, nu doar de la prieteni.

• Upvote 2
Posted

SugestiePropun sa se aranjeze putin pozitia la case/hq uri/biz uri (acea iconita) deoarece sunt foarte prost puse sau chiar la o distanta destul de mare de usa unde ar trebuii normal sa intrii in cas.E ceva banal dar , parera mea: FOARTE IMPORTANT.
Cu ce ar ajuta? Ar da dovada de seriozitate si ar fi un feeling mai placut( mai RPG ).

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa putem transfera Bugged Points/Premium Points in schimbul la o suma de bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt multi care vor Bugged Points/Premium Points si nu au posibilitatea, si playerii care doresc aceasta, sa ofere o suma de bani playerilor ce detin acestea.

Posted (edited)

Sugestie:

1. Rescris jobul farmer astfel incat pe durata deplasarii cu tractorul sa ai atasata o semanatoare si roadele sa fie vizibile pe terenul agricol;
2. Rute noi in cadrul jobului trucker;
3. Deoarece exista questul Wang Dealership drept substituent sa fie eliminat jobul car jacker;
4. Majorarea platii la unele joburi ce sunt ignorate, de exemplu:
Mechanic: $25.000-$30.000/(/tow);
5. Sistem de prime in cadrul factiunilor, de exemplu:
News Reporters: plata pentru fiecare (/news) postat cu aproximativ $100/caracter, astfel incat daca ai 100 de caractere la anunt sa primesti $10.000, au fost cazuri in care am postat 25 de anunturi intr-o sesiune, ceea ce ar fi fost echivalentul sa zicem a $250.000. Ar spori activitatea membrilor.
6. Sistem de (/lock) pentru vehiculele de joburi. Din cauza lagului poti fi dat jos din autobuz daca un jucator apasa in mod repetat F langa usa soferului.
7. Mapping nou pe o portiune a hartii unde vor fi plasate destinatii in cadrul joburilor (trucker s.a.m.d);
8. Limitarea orelor la acordarea de licente in functie de nivel.
9. Posibilitatea de a achizitiona vehiculele destinate catorva joburi si sa poti sa lucrezi cu ele totodata, cum ar fi Tanker / Roadtrain, ar fi realistic. In realitate poti achizitiona un camion si sa iti deschizi propria afacere pe tema asta, as vrea sa vad asta si pe Bugged.
10. Event al serverului ce presupune scrierea unui text pe chat, text aleatoriu de la server ori ales de Staff;
11. Adaugare de kilometraj la vehiculele factiunilor, ar fi super tare;
12. Cand vrei sa mergi intr-un alt oras sa existe bariere si sa fie necesar sa platesti o taxa pentru a face posibila deplasarea;
13. Sistem de accesorii pentru vehicule, de exemplu paintjob care poate fi aplicat pe Sultan, Savanna etc si alte accesorii care pe unele masini pot fi si pe altele nu (roti cutter, switch, tevi de esapament);
14. Legalizarea jobului arms dealer in cadrul factiunilor;
15. Inmatricularea vehiculului personal sa fie obligatorie, in caz contrar jucatorii sa fie amendati de catre politisti. De altfel si un sistem prin care se diferentiaza vehiculele personale de cele nepersonale;
16. Majorarea preturilor din 24/7 Store;
17. Amenda pentru stationarea in anumite zone ale hartii si totodata pentru circulatia pe o roata cu motocicleta;
18. Majorarea platii la tunning;
19. La fiecare rob esuat sa nu pierzi 10 puncte, ci 7 daca ai prins un checkpoint si 5 daca nu ai prins niciunul;
20. Scrierea jobului curier si afisarea numarului de curse efectuate la joburi pe panel;
21. Acces la transferul unei sume de bani in contul unei persoane offline, deoarece unele factiuni impun returnarea banilor in 24h daca ai primit crash s.a.m.d, iar daca acea persoana intra rar treaba se complica. Exemplu: News Reporters la sustinerea interviurilor cand un reporter primeste crash si nu revine din cauza unor probleme tehnice.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca ar starni interes toate aceste lucruri si ar aduce un surplus de jucatori. Aceleasi lucruri zi de zi devin monotone si lumea cere mai mult, trebuie sa existe un echilibru pe server.

Edited by .Aleksander
Corectie.
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Sugerez sa existe un sistem la fiecare sectie de politie ( LSPD, LVPD, FBI si NG ) unde sa ne putem preda daca nu sunt politisti on.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea sa dam roburi mai usor, mai ales in perioada asta cu eventul nu vine nimeni dupa robberi, trebuie sa mergem noi dupa ei si uneori nici atunci nu ne omoara si trebuie sa stam cu wantedul pana se duce. Acelasi lucru se aplica si la ore tarzii.

Posted
6 minutes ago, Wacken said:

Sugestie: Sugerez sa existe un sistem la fiecare sectie de politie ( LSPD, LVPD, FBI si NG ) unde sa ne putem preda daca nu sunt politisti on.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea sa dam roburi mai usor, mai ales in perioada asta cu eventul nu vine nimeni dupa robberi, trebuie sa mergem noi dupa ei si uneori nici atunci nu ne omoara si trebuie sa stam cu wantedul pana se duce. Acelasi lucru se aplica si la ore tarzii.

Posted
On 7/10/2019 at 3:49 PM, F4nEx said:

Sugestie: O rubrica unde liderii/ co -liderii sa spuna motivul pentru care am luat reject la aplicatie 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand , daca ai primit reject la LVPD de exemplu , tu crezi ca ai avut o aplicatie decenta insa liderul a respins-o , stai si te intrebi ce nu a fost bine , ce ai fi putut imbunatatii si chesti de genul . In al doilea rand , am vedea capacitatea liderilor de a alege membrii , si criteriile pe care acestia aleg .

Multumesc si o zi buna !

pro

Posted (edited)

Sugestie: Adăugarea posibilităţii de a vedea aplicaţiile într-o anumită facţiune şi alte loguri pe conturile jucătorilor.

Am aici nişte poze, nu am reuşit sã fac iconiţele mai mici de atât, deoarece nu se mai înţelegeau.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte util pentru lideri să vadă de ce este în stare un jucător în ceea ce priveste scrierea unei aplicaţii şi astfel îi vede şi prestaţia din cadrul facţiunilor anterioare. 

logs.png

newfh.png

Edited by .Aleksander
Corecţie.
  • Upvote 2
  • Fok 2
Posted (edited)

Sugestie: Adăugarea posibilităţii pentru lideri şi sublideri de a trimite o cerere de invitaţie în facţiune din panel la secţiunea aplicaţiei membrului DOAR după ce a trecut testul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cunoaştem foarte bine că au fost sancţionaţi câţiva lideri pentru că au acordat reject pentru neprezentare invite, consider că ar fi de folos dacă membrul susţine testul cu un tester şi apoi nu întâlneste un lider sau sublider pentru invitaţie. Am o poză mai jos, dar aplicaţia să fie încă în regim de acceptat pentru teste.

SAU daca liderul are inactivitate si subliderul nu prea este prezent. Sper că înţelegeţi situaţia.

app.png

Edited by .Aleksander
Corecţie.
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestii case: 

#1: O limita mai mare de obiecte pe care le poti pune intr-o casa:

Sa fim seriosi, cati dintre voi nu v-ati dori sa puneti mult mai multe obiecte in casa voastra? Ei bine, eu chiar imi doresc acest lucru. De aceea propun sa fie adaugata o limita mai mare de obiecte, in functie de tipul casei:

-Small: 20 de obiecte (cum este si acum);

-Medium: 30 de obiecte;

-Big: 50 de obiecte;

#2: Mai multe tipuri de mobila:

Sa fie adaugate mai multe accesorii si mai multe tipuri de mobila:

-Mobila de baie: cada, dus, closet, oglinda, dulapuri, chiuveta, etc.

-Mobila de bucatarie: aragaz, frigider, etc.

#3: Posibilitatea de a accesoriza curtea casei:

La fiecare casa, sa-i poti modifica curtea (la casele care au curte) in urmatoarele moduri:

- sa-i poti pune gard: sa ai la dispozitie mai multe tipuri de gard (gard de lemn, gard din plante, gard betonat);

- sa-i poti pune diferite accesori: pitici de gradina, sa poti planta flori, copaci, sa-i poti pune lumini etc.

#4: Popularea zonelor de tara cu case si biz-uri: ar ajuta foarte mult la popularea diferitelor zone de tara.

Adaugarea unor apartamente:

Aceasta cladire de langa Dealership sa fie transformata intr-un complex de apartamente: https://imgur.com/a/iSqvmFm

Consider ca aceste sugestii ar aduce un plus serverului. @Shad0w, stiu ca iti este greu sa te ocupi de server, de update-uri, de intretinere, host, etc, dar ai putea sa-ti dai mai mult interesul in ceea ce privesc update-urile de pe server. Daca iti este greu cu scriptatul, invata pe cineva sau adu-l pe @Zooky. din nou. Bafta BuGGed!

Edited by ]Alm0stCrazY[
Posted

Sugestie: Cei de rank 5+ din clanuri sa poata folosi [/cvrespawn] pentru a putea respawna vehiculele clanului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Momentan pe server rank-urile intr-un clan nu prea conteaza, ma refer ca un jucator de rank 1 nu se prea deosebeste de unul cu rank5.

Posted

Sugestie: Un fel de magazin de masini offline, adica cu o comanda sa deschizi un meniu in care poti pune la vanzare vehicule, detaliile despre ele si pretul si sa vezi altele puse de alti jucatori, iar daca vrei sa le poti cumpara direct din meniu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar face afaceri mai usor.

• Upvote 3