Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:

Adaugarea de NPC-uri noi de la care poti face misiuni in permanenta, cum este Wang-ul, in zonele mai putin populate ale mapei.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Ar adauga o activitate in plus pentru cei care vor sa faca ceva nou si ar reduce lagul din Los Santos.

Sugestie: Propun sa se faca un regulament mult mai clar pentru acordarea sanctiunilor de catre admini; la momentul actual exista o marja de interpretare de care unii admini abuzeaza si nimeni nu face nimic sa schimbe asta. De exemplu, eu am primit Warn si Mute 60 min pentru o insulta foarte foarte usoara si subtila, https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1268410 si playerii care ma injura pe mine, primesc doar mute pentru cateva minute https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1269014

https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1289729

Sper ca am pus in evidenta foarte clar problema asta prin dovezile aduse.

Mai sus sunt doar cateva exemple, am patit de mult mai multe ori ca un prieten admin al unui player sa ma sanctioneze mai mult decat era cazul...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar reduce abuzurile adminilor si marja de interpretare a sanctiunilor necesare.

Sugestie: Propun sa se reduca drastic numarul live-urilor acordate de reporteri. Cred ca cel mai ok e sa fie 1-2 pe zi, atat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai nu ar mai aglomera chatul atat de mult cu parerile imbecile ale pustanilor de 14-15 ani care au nevoie de atentie. In 90% din cazuri, cel care da live-ul este un copil de aproximativ 15 ani care da raspunsuri seci la niste intrebari penale puse de reporteri; e foarte monotona situatia fratilor... nu o simtiti?

Sugestie: Propun ca playerii sa isi paote face propria afacere si sa exista un punct pe mapa de unde ceilalti playeri sa poata da /getjob. De exemplu, sa imi pot face un job pentru KM la masini sau uber. Si doar playerii peste un anumit nivel si cu un numar mare de ore jucate pe serevr sa poata face joburile lor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Ofera posibilitatea jucatorilor de nivel mic sa faca mai multi bani si in moduri diferite fata de joburile clasice/ ofera posibilitatea playerilor de lvl mare sa isi indeplineasca anumite scopuri personale.

Sugestie: Adaugarea de vehicule noi in DS. Propun sa fie adaugate cateva tipuri de avioane si masini noi pe server. Cred ca toata lumea e de acord ca se fac foarte putine update-uri la server si in ceea ce priveste masinile au fost extrem de putine schimbari in ultimii ani.

Cum crezi ca ar ajuta asta serverul:?: Pai ar aduce un plus de diversitate in optiunile de cumparare a masinilor.

Posted

Sugestie: Adaugarea in /shop, optiunea de a cumpara skin box cu 100 bugged points (eventual sa fie scoasa posibilitatea de a castiga skin box din quest-urile zilnice)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: multi playeri nu au la ce sa foloseasca punctele bugged si ar fi o idee pentru urmatoarele investitii

• Like 1
Posted (edited)

Sugestie: Adaugarea sistemului de boti la Hunger Games Arena si la Last Car Standing.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Avand in vedere ca nu mai sunt asa jucate aceste 2 tipuri de minigame-uri trebuie adaugat acest sistem de boti deoarece unele persoane mai doresc sa joace la acestea si nu se strange numarul respectiv de playeri pentru a incepe runda respectiva. 

Edited by BERNi
#
Posted

Sugestie: Adaugare unor noi joburi pe server. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii playeri au toate job-urile diamond si nu au in mare parte ce job-uri sa mai faca. Ar ajuta ca acestia sa mai aiba ce sa faca si ei pe server.

• Like 1
Posted (edited)

Sugestie: Adaugarea unor noi HQ-uri la clan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu cu mult, dar macar sa va tineti de cuvant.

"- clanurile ce nu sunt expirate, vor fi transferate, dar va ramane doar liderul in clan. vehiculele clanurilor vor fi pastrate, dar nu vor fi spawnate pana la cumpararea unui hq. hq-urile nu vor putea fi pastrate. vor fi adaugate mai multe hq-uri pe blue saptamana viitoare."  Care saptamana viitoare? Deja a tercut o luna.

Edited by Imposibil
  • Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Salutare, propun sa se adauge un de de mandat pentru cei de rank5, gen sa poată sa stea maxim 150 de zile intr-o facțiune pentru a acorda și șansa altor playeri de a intra intr-o facțiune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca o sa ajute foarte mult acest lucru pentru cei noi care își doresc sa facă parte dintr-o facțiune dar nu au locuri  pentru ca unii ca nicusor7gaming au câte 2000 de zile in Național Guard și țin locurile ocupate degeaba ca au 7 ore in last 7 precum și in hitman unde sunt majoritatea playerilor cu peste 500 de zile.

Asta sper sa vedem un sfârșit de mandat pentru playerii care ating 150 de zile intr-o facțiune.

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Sugestiea ar fi pentru clan, sa poti cumpara masini la clan cu bani din joc, adica sa fie un seif al clanului in care sa se depoziteze un procent de bani cand faci o tura de job (de exempl: daca la farm primesti 50 k pe tura, din aia 50 k, 5 k sau 10 k sa mearga in seiful clanului) sau la payday sa se depoziteze un anumit procent in seiful clanului si daor sloturile pentru masini sa ramana cu pp-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face clanurile mai atractive si mai distractive, si ai avea un motiv petru a face job, deoarece multi de level mare nu fac job decat pentru questul zilnic, si cu acest update sar popula job-urile.

• Like 2
  • Upvote 1
  • Fok 1
Posted (edited)

Sugestie:

Sa se spawneze un obiect la cate 5-6 ore, dupa ce se spawneaza sa aiba timp jucatorii in jur de 25/30 de minute sa il gaseasca.
Premiul va fi intr-o suma de bani (sau ce vreti voi).
La fiecare 5 minute pierdut, se va pierde un procet din suma respectiva, ex: suma totala era de
$5,000,000 acum e de $4.750.000 (in 5 minute s-a pierdut 5% din suma totala din cauza ca nu a fost gasit). Si tot asa. Suma sa ajunga maxim pana la $1.500.000.

Totodata, se poate face altfel, sa fie spawnate mai multe obiecte in acel interval (harti, telefoane, casti, arme, cadouri, etc) si fiecare din ele sa aiba doar un MIC premiu la gasirea unui obiect.
Dupa un jucator va gasi un obiect, jucatorul va trebui sa mearga la un loc special amenajat unde sa depoziteze ce a gasit.
Dupa ce toate obiectele s-au gasit, sa fie rasplatiti toti cei ce au contribuit la gasirea obiectelor, pe langa premiul mic pe care l-au primit cand au gasit ei acel obiect.

Un sistem nou, o noua activitate de facut pe server.

Edited by zStriker
  • Like 1
Posted

Sugestie: Sa se scoata limita de a da towcar numai la 4 masini personale din numarul total pe care il poate detine un jucator in functie de sloturi. Inteleg ca s-a impus datorita lag-ului din primavara cand pe server erau in jurul a 1000 de jucatori, dar acum chiar nu mai este necesara limita de a spawna doar 4 masini deodata. Chiar daca mai mult ca sigur nu o sa fie luata in considerare aceasta sugestie, macar mi-am incercat norocul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Suntem destui jucatori ce detinem mai multe masini si este destul de enervant sa nu-ti poti da tow la toate deodata avand in vedere numarul jucatorilor de pe server la situatia actuala.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Model postare:

Sugestie:Sa se adauge voice chat pentru jucatorii de level 30+

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai usor pentru jucatori sa vanda masini,la teste de factiune,sa comunice intre ei.Tinand cont ca ar fi level 30+ am evita si acei copii care tipa in microfon si tot asa!

Posted

Sugestie: Adaugarea in /wardrobe la categoria skin-urilor un meniu pentru a ne fi usor sa alegem skin-ul dorit si o optiune pentru a putea elimina / vinde skin-urile duplicate pe care le avem. Spre exemplu eu am 223 de skin-uri duplicate si dau pe sageata pana a ajunge la skin-ul dorit. Ar fi decent un meniu la acestea si un sistem de distrugere / vindere.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii sa nu mai stea un timp indelungat in /wardrobe pentru a da click peste o gramada de duplicate. Multumesc de timpul acordat.

• Like 1
  • Sarbatori fericite! 1
Posted

Sugestie: Propun ca joburile sa functioneze ca un biz dar numai atunci cand playerul este offline/sleep.

Cum ar decurge acest "bizz" : Cat timp playerul este offline sau pe /sleep jobul ar functiona ca un business care-i produce o anumita cantitate de bani per ora (as zice sa fie adaugata o limita de cat poti avea in biz), acesti bani produsi de business depinzand strict de ce skill level ai la job de exemplu daca ai bronze 1 jobul iti va produce 10k /h bronze 2 15k /h bronze 3 20k/ si asa mai departe. Pentru a alege ce job iti produce bani, inainte sa iesi trebuie doar sa ai acel job ca jobul tau .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand creeaza un scop (pe langa banii primiti in plus la job), de a face un job si a avea skill pe acesta. In al doilea rand ar ajuta playerii care se chinuiesc sa faca bani pe server sau playerii care pierd tot la pariuri sa se ridice si nu in ultimul rand ar crea senzatia ca pixelii pe care-i numim noi caracter ar face ceva in joc si in absenta noastra nu doar in prezenta noastra, adaugand la nivelul de roleplay al serverului.

• Like 3
  • Upvote 1
  • Hmm 1
Posted

Sugestie: Sa poti sa elimini cu BP / PP doar cate o factiune din 'Faction History' si sa coste intre 150 - 250bp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte multi playeri doresc sa aibe un FH history mai curat, dar unii au si niste factiuni care nu prea dau bine, de exemplu: Incomplete raport - rank 1.

Posted

Buna ziua!

Propun sa se bage garaje la case, fiecare garaj sa fie cumparat de proprietarul casei cu pp/bp/bani.

La ce ajuta serverul?

Va reduce lagul de pe server si playerii vor aveam mai mult loc pentru a-si parca vehiculele, mai ales ca acum majoritatea playerilor au cate 10 vehicule pe putin. Cei cu PC mai slab au foarte mult lag cand un player isi spawneaza toata colectia de vehicule, o spun pentru ca si eu am un PC mai slabut.

Sper ca propunerea sa fie aprobata.

Succes!

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
On 11/15/2020 at 2:55 PM, Dimanu. said:

Propun sa se poată dona și cu cardul nu numai paysafecard pentru cei din alte regiuni care nu au acces la paysafe.

Ar fii ceva as putea dona si eu fara sa ma mai duc la magazin :))

Posted

Propun ca la cei cu wanted fara drept de predare sa aiba o anumita culoare la nickname, iar cei cu drept de predare o alta culoare. Cand sunt multi intr-un loc  si fac DM pe cops e destul de dificil caci tot trebuie sa verifici mdc, sa ii surprinzi pe cei cu drept ca trag in tine ca dupa sa le poti da cop attack s.a.m.d.

Am discutat si cu alti membri si am ajuns la concluzia ca ar ajuta enorm de mult departamentele.

Posted

Ca tot vin Sarbatorile...ar fi fain si propun sa se faca o comanda si sa ninga de la server fara a baga vrun mod pur si simplu sa fie adaugata comanda /snow si sa ninga..

Posted (edited)
On 1/14/2017 at 11:31 PM, Shad0w said:

Acesta este singurul topic ce va fi folosit pentru sugestii ce nu s-ar incadra in restul topicurilor de sugestii.  Cei ce fac topicuri aiurea de mai multe ori vor primi warn.

Nu e nevoie de pareri despre sugestii.

Nu se mai fac topicuri separate pentru fiecare sugestie pentru ca majoritatea postarilor din topicuri nu au niciun rost. Am mai zis de ce pro-urile nu-si au niciun rost, majoritatea n-au citit topicul sau s-au facut ca nu vad.

In acest topic se vor posta doar sugestii. Orice altfel de postari vor fi sanctionate cu warn. Nu postati pro-uri / contra-uri, pareri despre sugestii, ca s-a mai propus, ca nu s-a respectat modelul, ca e deja pe server... sau orice altceva. Nu raspund la sugestii. Pentru a face ceva pe server e nevoie de timp. Incerc sa fac chestii importante ce vor ajuta majoritatea playerilor si nu chestii ce vor fi folosite de 3 playeri de pe tot serverul. Dupa ce vor fi facute chestiile importante se vor face si ceva chestii propuse de playeri.

Daca esti de acord cu o sugestie, da un rep+ la postare. E de ajuns.

Model postare:

Sugestie:

Sugestie: Propun ca atunci cand un jucator aplica la o factiune si este respins, sa fie adaugat un rand in care liderul si subliderul factiunii precizeaza MOTIVUL respingerii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi dintre jucatori, inclusiv eu petrecem mult timp facand aplicatii frumoase, si in final suntem respinsi. Un exemplu si o parere pot spune din propria experienta. Mi-am dat demisia din mafia Ballas la rank 2 deoarece nu mai suportam stresul de a juca contra adversarilor care folosesc cheat la war. Trecand la subiect, cum am precizat mai sus, dupa ce am fost demis din Ballas, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit in /factions si sa intru pe panel pentru a vedea ce factiuni au aplicatiile deschise. Am aplicat la FBI, am stat o ora pentru a creea o aplicatie si o impresie buna a liderului/subliderului. Dupa toate acestea, am fost respins de catre Vrig. Avand in vedere ca in august 2019 am mai facut parte din acest departament, nu am avut nici o reclamatie si nici o sanctiune, ma descurcam enorm de bine si in final am fost demis cu rank 5 dupa 44 de zile. Parerea mea este ca multi dintre actualii lideri accepta numai jucatori "OG" care au un Faction History numai cu rank 5 si rank 6. Nu mi se pare corect sa se mai intample aceste lucruri. Din aceasta cauza ne pierdem din activitate, incercand de atatea ori si sperand atat de mult ca vom fi acceptati, incetam sa mai fim atat de activi. Vreau sa fie luata in considerare sugestia mea, nu o spun doar pentru mine, o spun in numele tuturor celor care joaca si care isi doresc sa intre intr-o factiune. Sunt unii care au facut level 7, nu au nimic in Last Punish, au un caracter de milioane si NU SUNT ACCEPTATI in Paramedic. Multumesc anticipat.

Edited by Romy
Am adaugat o propozitie.
Posted

Model postare:

Sugestie: Sistem de investitii

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar putea ajuta majoritatea copiilor cu ce se 'mananca' investitiile la o bursa, ar fii o sursa moderata de informatie pentru majoritatea copiilor ce joaca SA:MP plus ca ar fii prima comunitate de SA:MP care are acest sistem.