unknownX Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Sugestie: Sa iti poti cumpara iphone utilizand numar de telefon si din 5 cifre. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca odata ce s-au terminat combinatiile de 4 cifre, pe mine personal nu ma interesa foarte mult numarul de 4 si beneficiile iphone-ului. Cum ar fi /r, /turn off calls samd. Cred ca mai multi baieti ar fii de acord cu mine sa isi cumpere numar de 5 preferential dar mai mult ne-ar interesa iphone-ul si comenzile lui. Sper sa fie implementata, nu prea imi convine sa stau 1 an sa se scoata numere. Quote
AlinaaaGL Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Controlori de bilete la autobuz, sa astepte in statie si sa ii prina pe astia fara bilet si sa faca raport. Desigur, asta ar insemna sa fie bagata o comanda prin care iti poti cumpara bilet la intrare in bus. Citeste cineva astea macar? 1 1 Quote
PERSPEKTiVA Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 (edited) Sugestie: Sugestia mea este sa se ofere sanse mult mai mari jucatorilor noi. Sa aiba sanse duble la getgift. Sa aiba noroc mare la fish, la job, la ruleta. Iar aceste modificari de parametri nu trebuie spuse. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar atrage jucatori noi, as vedea nume noi in chat-ul global. Eu unul mi se pare ca jucatorii vechi apar mai des pe la getgift si tot cei vechi au noroc la ruleta. Cred ca o crestere monetare incepand cu clasa saraca ar ajuta. Edited December 9, 2021 by PERSPEKTiVA Quote
PERSPEKTiVA Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sugestie: Sa se adauge o comada pentru a vizualiza calendarul. Posibil o implementare care sa permita si afisarea sarbatorii din ziua respectiva in functie de orientarea religioasa a fiecarui player. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am vazut ca playerii intreaba ce zi e. Avem jucatori foarte pasionati ce pierd notiunea timpului. Nu e suficient doar data numerica, poate ar fi bine sa apara si ziua si ce sarbatoare e. Quote
PERSPEKTiVA Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sugestie: Sa se adauge loto 6/49 saptamanal. Sa existe un spatiu si acolo sa poti paria si intr-o anumita zi (ex sambata) la o anumita ora(ex 20:00) sa se faca cate o tragere. Biletul sa fie 100k, maxim 10 bilete sa poti paria. Valoarea premiului sa creasca(report) ca in viata reala. Pentru detalii: https://www.loto.ro/jocuri/649_si_noroc/rezultate_extragere.html Exista o locatie potrivnica pentru acest spatiu aproape de Arena din Los Santos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fata de pariuri si ruleta acest sistem ar fi un alt concept. Quote
PERSPEKTiVA Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 (edited) Sugestie: Sa se adauge o cladire care sa simuleze o scoala sau o clasa de curs. Sa nu aiba o dimensiune mare pentru a nu alerga politistii dupa infractori. Sa poti da zilnic o comanda ( ex /learn) si random sa primesti un respect point sau cateva puncte de skill la job. Exact cum este biserica din Las Venturas detinuta de @Cladis. Locatia pentru aceasta - la spawn Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o idee care va atrage publicul cu siguranta. Edited December 17, 2021 by PERSPEKTiVA Quote
PERSPEKTiVA Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sugestie: Dupa acelasi tipar sa se adauge o sala de spital. Sa poti da zilnic o comada (ex /heath) si sa ai sansa sa primesti armura 20 la suta sau altceva - ( ex o pastila - pe care sa o folosesti ca pe droguri cu o comanda si sa iti umple viata). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt sigur ca ar atrage playeri. Pun pariu ca si alte servere ne-ar copia. Ma gandeam intr-un timp ca din aceasta frica sa nu ne copieze alte servere nu se fac la noi update-uri. Numai noi copiem pe altii si desi noi o facem mai bine si de durata, suntem in urma. Poate ca ar trebui sa expun aceste idei si pe alte servere, poate asa se face si la noi. Quote
PERSPEKTiVA Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sugestie: Implementarea unei cladiri pentru primarie. Inteleg ca primaria de langa LSPD nu este fezabila(tinand cont de dimensiunile interioare), dar se poate simula alta. De asemenea sa existe o comanda (ex invoice) prin care sa primesc random 10 puncte de asigurare pentru o masina pe care o detin. Locatia pentru aceasta primarie cred ca as alege-o la spawn. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar da bine sa existe si o primarie in care sa intre si civilii, nu doar adminii, indiferent daca aceasta ar avea o comanda pe care sa o poti da in interior sau nu. Quote
PERSPEKTiVA Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sugestie: Sa se adauge si o arena de curse de masini. Asa cum exista pe alte servere. Locatia pentru aceasta sa fie la CNN LS. Jucatorii sa aleaga cu ce masina pot concura. Circuitul sa fie dat random. Toate masinile sa aiba noss. Unii au deja cod pentru asta, mai bine sa aiba toti din start noss. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca se vor face si niste topuri cum e in Formula 1, cu pagina pe Panel, ar atrage competitori. 1 Quote
PERSPEKTiVA Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sugestie: Poker pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar invata jucatorii de ruleta si poker. Simplu. Daca se poate si sah, ca Poker exista deja pe alte servere. Quote
Mihnea Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Nu are nicio relevanta aceasta treaba cu favorizarile ,,interzicerea liderilor sa recruteze mai mult de 10 membri din acelasi clan." crezi ca un amic nu ii poate spune, ''aplica in factiune, te bag si dupa intri in clan''?? Daca vrei sa acorzi aceste ''sanse'' tuturor jucatorilor de pe server impui liderilor sa nu mai refuze membrii, sau cel putin, la minim 3 respingeri sa il obligi sa dea sanse membrului. Atentie! Ma nu ma refer sa il accepte si dupa sa fie respins pe motivul ''Neprezentare test'', ''Nepromovare test'' s.a.m.d!! Mereu se vor gasi metode de a ''fenta'' sistemul, mai bine impui liderilor decat sa pui reguli care oricum nu vor fi respectate de manageri, pentru ca nu se mai respecta nimic din ce adaugi nou shad0w sau tibi, irelevant cine vine cu propunerile deoarece cu totii stim ca nimeni nu va sanctiona un prieten deoarece exista mentalitatea ''nu ti se intampla nimic, stai linistit'' indiferent ca a gresit sau nu respectivul admin. Va las sa va ganditi la aceasta sugeste, pentru ca oricum este indiferent daca cititi sugestiile pentru ca singurele sugestii luate in considerare sunt cele ale voastre, atat. Quote
Mad_Mike Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Sugestie:Propun sa se scoata suspendarea permisului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Niciunui jucator nu ai place sa stea degeaba 2 ore din cauza ca are permisul suspendat si asa sunt de ajuns amenzile suspendarea licentei de condus in acest joc este o aiureala toti ne dorim sa facem ceva pe server job/plimbare/raport/questuri etc. Quote
RamsesOfficial Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Sugestie: Interzicerea acordarii de salarii in clanuri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta serverul in sine, in schimb ar ajuta clanurile ca sa aiba membrii. Sunt N clanuri care ofera `salarii` pentru membrii. Daca vrei salarii, te duci in factiuni. Daca vrei bani, faci joburi. Sunt multe clanuri care au investit prin donatii si questuri ca sa obtina pentru clan diverse chestii, se chinuie sa motiveze clanul si apare unul de level 20 care cumpara si da tepi prin grupuri de samp si isi face clanul 100/100 in cateva ore doar ca el ofera cate 10-15kk salarii. Quote
PERSPEKTiVA Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Sugestie: Sa se adauge pe forum si functia de tester, sa apara la faction history si faptul ca ai fost tester, colider sau leader. In special cei care au fost testari sunt putin cam dezavantajati. Pentru coleader si leader apare rank 6/7. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred eu ca ar fi bine. Acum ceea ce cred eu, poate sa nu fie valabil si pentru altii. Quote
PERSPEKTiVA Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Sugestie: Să nu mai poată polițiștii să îți ia permisul, în schimb să îți dea o amendă de 500k-1kk. Cum crezi că ar ajuta serverul: Cred că nimănui nu îi place să dea permisul. Facțiunile de PD ar trebui să aibă raport mai ușor și facțiunea să fie doar de fală, pentru cine vrea faction history, nu să strice cheful jucătorilor. Quote
A.C.A.B Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 On 3/21/2019 at 3:13 AM, A.C.A.B said: s. Quote
DEEADSHOT Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Sugestie: Pentru fiecare sac de gunoi luat sa se primeasca un skill point la jobul respectiv. E nasol cand nu stii cateodata ca trebuie sa te duci sa ii arunci sacii la groapa si te chinui sa strangi in spate 75kg apoi sa vezi ca se pune doar un punct. Toti de pana acum care au facut skill sigur au luat doar un sac si il duceau direct la groapa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar facilita timpul de lucru si si alti playeri ar avea ocazia de a urca mai repede in skill Quote
PERSPEKTiVA Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge un salariu saptamanal pentru mebrii factiunilor. Acesta sa fie simbolic, in functie de rank, nu in functie de cat de mult a facut la raport. Acest salariu sa se dea automat. Iar cand e sedinta, liderul sa dea ca bonus inca un salariu de pilda. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva normal, tinand cont, ca desi cei din factiuni fac asta din pasiune, acestia au nevoie si de o recunoastere. Am realizat ca daca esti in factiune, mai degraba iesi pe minus, nu pe plus, desi esti un jucator care produce pe server. Nu trebuie un salariu mare, trebuie ceva simbolic. Edited January 16, 2022 by PERSPEKTiVA completare 1 Quote
SIMA Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 Sugestie: Propun sa se adauge in GiftBox 'clear one fh', mai exact posibilitatea de a sterge un rand din FH. Acesta nu poate fii adaugat doar in GiftBox, ci si pe /shop, alte premii la quest-uri, etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru a intra intr-o factiune, iti trebuie un FH decent, fiecare dintre noi trebuie sa avem o sansa intr-o factiune, pentru asta trebuie sa ne facem un FH cat mai curat. Quote
CATA20 Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Sugestie: Propun ca la intrarea in factiuni sa ti trebuiasca 7 ore jucate in ultimele 60 days, nu 10. Cu ce crezi ca ar ajuta: Din punctul meu de vedere, ar fii cam 1 ora pe zi, la momentul actual avem de facut 1 ora si ceva si consider ca o ora pe zi este mai mult decat perfect pentru a intra in factiuni. Quote
PERSPEKTiVA Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Sugestie: Sa se adauge si la noi posibilitatea de a evada din inchisoare daca ai puncte speciale. Sa se adauge posibilitatea sa poti lucra in inchisoare. Cum e pe rivala. Cum crezi ca ar ajuta serveru? Ar ajuta sa mai dea playerii rob, sa faca si polistii raport. Nu mai au wanted polistii si din cauza lor ca folosesc cod, dar si din cauza sistemului. Dupa ce ca iti da fail, mai stai si 30 de minute in celula metru pe metru. Faceti din joc o placere nu o corvoada. Eu nu dau rob numai din cauza asta. Am full la puncte de rob. SI SUNT SIGUR CA NU SUNT SINGURU. 1 Quote
PERSPEKTiVA Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 (edited) Sugestie: Scoateti o data chestia cu luatu permisului. Sa existe doar amenzi. Sa nu se mai ia permise. Sa fie suma de amenda mai mica. Sa castige polististii din salarii. Datile salarii mai mari celor din factiuni. Factiunea e ca un job. Cum crezi ca ar ajuta serveru? Nu ar mai exista atat stres intre polististi si ceilalti jucatori. Edited January 23, 2022 by PERSPEKTiVA Quote
Redactor KimpRip Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Sugestie: Modificarea job-ului "DETECTIVE" Cei drept, toata lumea s-a obisnuit cu acest job (dai </find id> si nu poti produce nimic din acest job). Pentru inceput, odata ce ai folosit comanda </getjob> sa iti apara un text suplimentar "Pentru a rezolva un caz foloseste comanda </case>". Fiecarui player ii va fi afisat un checkpoint pe harta (acest checkpoint va fi repartizat random la una dintre casele din Los Santos - Las Venturas - San Fierro). Apoi, odata ajuns la casa respectiva "detectivul", cand va intra in casa va fi bagat intr-un alt Virtual World, unde ar trebui sa gasesasca un numar de X obiecte ce vor fi fotografiate cu un aparat foto ce poate fi achizitionat dintr-un 24/7 (Avand in vedere numarul de obiecte ce pot fi adaugate pe samp, nu cred ca ar fi asa de greu de implementat adaugarea unor obiecte in aceste case, obiecte ce nu vor impiedica proprietarul casei cu amenajarea acesteia deoarece player-ul va fi intr-un VW.). Dupa ce detectivul a gasit si a fotografiat x/x obiecte acesta va fi recompensat cu o anumita suma de bani. Totodata pentru fiecare caz rezolvat sa se primeasca x respect points / bugged points, cu o probabilitate de 25% . Termeni si conditii:- Poti rezolva un caz pe ora. Pe de alta parte fi ok ca acest job sa fie incadrat in job-urile ce detin un Skill (Bronze / Silver / Gold / Diamond). Cum ar putea ajuta serverul?: Acest lucru ar fi benefic server-ului deoarece ar fi primul sistem de acest gen din Romania, iar playerii ar putea sa isi diversifice timpul pe server si in alte moduri, pe langa Wang / Hunger Games / Last Car Standing / factiuni. Sugestie: Sistem de depozitare in vehicule. Cu totii stim ca avem diverse vehicule ale caror portbagje nu sunt puse la dispozitie. Astfel, m-am gandit sa se adauge un sistem prin care sa i se permite unui jucator sa isi depoziteze in portbagajul masinilor personale diverse lucruri, cum ar fi arme / materiale / droguri / saci de faina / pesti / etc. Astfel, ar trebui sa se adauge o comanda </trunk> care sa iti permita sa accesezi sloturile de depozitare ale vehiculului personal, cand portbagajul acestuia este deschis de catre sofer. Totodata fiecare vehicul ar trebui sa aiba un anumit numar de sloturi, in functie de fiecare model. [Exemplu: Un Bullet ar trebui sa aibe mult mai putine sloturi de depozitare decat un Pony]. Cum am precizat si mai sus, prin aceasta comanda, jucatorul sa isi poata depozita din obiectivele job-urilor, mai precis sacii de faina / pestii / etc, fapt prin care ei isi pot realiza mai multe ture de job, in functie de sloturile disponibile, iar mai apoi sa se duca la un 24/7 / Burger Shot's sa vanda ceea ce au adunat. La aceast sistem ar fi foarte okey sa se poata faca si un control de rutina, de catre cei din Departamentele de politie, fapt ce genereaza crearea unei noi comenzi de control, </ramtrunk> (evident comanda asemanatoare cu cea de la acordarea unei amenzi </ticket>, cumva sa se poata confirma controlul de rutina si totodata sa nu se faca abuz de ea.) Evident, daca vor fi obiecte cu continut ilegal, aceasta sa poata fi confiscate de catre politist, iar jucatorul in cauza sa primeasca wanted in functie de obiectele ilegale detinute. Cum ar putea ajuta serverul?: Consider ca se va adauga un gram de diversitate server-ului, stimuland jucatorii in achizitionarea unei game mai variate de vehicule de "serviciu", iar pe langa aceasta, vor fi stimulate si actiunile de tip RP, adaugand un nou rol pentru membrii departamentelor. Sugestie: Confiscarea unei licente de condus cand un player este offline. Din cate am observat, multi playeri dupa ce incalca regulile de circulatie, prefera sa paraseasca jocul pentru a nu se i confisca licenta de condus, fapt pentru care cred ca s-ar putea adauga o comanda pe server </confiscateoff [Nickname] [ITEM]>. Pe langa aceasta comanda, s-a putea adauga si o functie pe panel, din care membrul unui departament sa aiba acces la aceasta si sa poata confisca acea licenta de condus direct de acolo. Evident, pentru a nu se face abuz, sa se realizeze si un "Log" unde sa se poata contoriza cine, ce si cui a confiscat licenta. Cum ar putea ajuta serverul?: Cred ca ar aduce un plus factiunilor de tip Department si ar ajuta membrii acestor factiuni in ducerea la bun sfarsit a raportului de activitate. Sugestie: Diminuarea fraudarii unui test. Stiind ca multi playeri intra in factiuni pe baza ajutorul altor playeri, prin diferite chat-uri de pe server, as propune adaugarea unei noi comenzi, ce poate fi folosita de catre un Lider / Co-lider / Tester, mai precis </startt>, comanda ce va deschide un chat individual intre Examinator si cel ce este examinat. Evident, cand jucatorul foloseste o comanda de acceptare a sustinerii testului de intrare in factiune, sa i se poata restrictiona toate chat-urile posibile de scriere, singurul chat permis sa fie cel din chat-ul de examinare. Cum ar putea ajuta serverul?: Multi dintre jucatorii ce incercau sa fraudeze testul de intrare intr-o factiune, nu vor mai beneficia de ajutor din partea altor playeri, care cunosc regulamentul. Sugestie: Adaugarea unor noi quest-uri individuale / pe echipe. Cu totii stim misiunile sau am terminat macar o singura data GTA San Andreas single player. Cred ca s-ar putea introduce cateva misiuni de acolo si pe SA:MP, mai precis misiunea in care poti dansa pe plaja, ori misiunea cu trenul, ori multe alte misiuni ce pot fi facute fie individual, fie cu un amic sau un grup de maxim 4 playeri. Evident, la anumite misiuni s-ar putea face battle-uri cu alti jucatori si sa se realizeze un fel de "Leaderboard" unde pot fi puncte si diverse premii lunare / anuale in functie de cum hotaraste conducerea. Cum ar putea ajuta serverul?: Stiind ca este un joc vechi, iar multi dintre jucatori s-au plictisit de server, cred ca ar putea starni curiozitatea si competivitatea acestora pentru a ajunge in top 10 jucatori din "Leaderbord" pentru a castiga diverse premii. Sugestie: Modificarea job-ului "Drug Dealer" Stiind ca e un job basic in care folosesti comanda </getdrugs> si primesti drogurile, mi se pare putin prea useless pentru cei din mafie ce fac parte din gruparea "Drug Dealer". Asadar, m-am gandit sa schimbam putin conceptul job-ului. Pentru inceput ai nevoie de cateva seminte pe care le poti achizitiona dintr-un 24/7 sau poate fi gandit sa primesti un numar de X seminte la fiecare payday, daca ai job-ul "Drug Dealer", seminte ce va trebui sa la platenzi intr-o anumita locatie. Evident trebuie sa astepti cateva minute pana ce planta va creste si va trebui sa o recoltezi, aproximativ 15 minute. Apoi dupa ce ai suficiente materiale va trebui sa ajungi la un depozit unde, va trebui sa realizezi drogurile dupa anumite retete. De exemplu, pentru a produce LSD ai nevoie de X grame de acid lisergic, Y grame de ciuperca a granelor, etc. Dupa ce e produs drogul, acesta sa poata fi comercializat de catre dealeri diversilor jucatori de pe server. Nota: Acest job poate fi scos si incadrat direct ca munca ce poate fi realizata doar de catre membrii mafiilor. Cum ar putea ajuta serverul?: Cred ca ar aduce inovatie printre serverele de RPG din Romania si totodata playerii ar putea face ceva nou pe server. Sugestie: Modificare ruleta Cu totii cunoastem acest sistem de pe server. Fapt pentru care m-am gandit ca ar prinde bine o mica modificare. Daca stam sa ne gandim, banii pe care ii punem la ruleta, daca avem norocul de a castiga, ii dublam, in caz contrar acestia se pierd, nu ajung in mana nimanui sau in mana vreunei factiuni sau depozit folosit fie de admini, fie de cineva in masura pentru a face ceva cu acea suma de bani. Asadar, ruleta sa se transforme intr-o ruleta adevarata, mai precis, nu doar Rosu Negru si Verde, ci numere, efectiv numere. "X pariaza $10.000.000 pe numarul 21, Y pariaza $5.000.000 pe numarul 29, etc" Cand ruleta se opreste la numarul Z, acel jucator sa primeasca toti banii ce s-au inscris la ruleta. Stiu ca probabil va ganditi ca economia s-ar da peste cap. Nu sunt de parere ca s-a intampla acest lucru, datorita faptului ca toti banii pe care ii pariati inainte de ruleta la </dice> ajungeau oricum in mana unuia dintre cei 2 participanti. Cum ar putea ajuta serverul?: Cred ca economia server-ului ar creste si ar simula o ruleta adevarata. Sugestie: Adaugarea job-ului "Manipulator marfa". Exista in SA:MP vehicul Forklift - ID 530 vehicul ce poate fi folosit pentru a ridica diverse lazi, obiecte. Asadar, in zona dock-urilor Los Santos, in GTA Single Player exista o misiune in care tu trebuie sa-l ajuti pe Ryder sa fure niste lazi cu ajutorul acestui vehicul. De asemenea, se poate folosi fie acea zona, fie orice alta zona de pe harta, in care tu fiind soferul acestui vehicul sa muti niste lazi dintr-o parte in alta primind pentru fiecare 10 lazi / obiecte mutate, o suma modica pe care conducerea server-ului sa o stabileasca de comun acord. Cum ar putea ajuta serverul?: Cred ca acest job ar spori curiozitatea jucatorilor si si-ar diversifica timpul petrecut pe server. Sugestie: Modificare pentru lideri Eu fiind unul dintre vechii lider de pe aceasta comunitate, am observa ca totul a devenit foarte automatizat, nu este un lucru rau, partea de factiune, mai precis raport avea nevoie de o astfel de automatizare, insa as propune conducerii sa readuca vechiul sistem pentru lideri. Inainte, membrii vechi ai comunitatii, ce au prins aceste vremuri de aur, un lider trebuia sa faca isi dea ceva mai mult interesul fata de factiune. Adica, el trebuia sa acorde rank-up celor care meritau, astazi mai toata lumea face rank 5 si pune demisia pentru a face alt rank 5 intr-o alta factiune, dupa doar 48 de zile aproximativ, el trebuia sa stearga fw-urile jucatorilor ce au primit astfel de sanctiuni, tot ei se ocupau si de rank down, mai precis daca un lider considera (avand dovezi evident) ca un membru nu e demn de rank-ul pe care il detine, acesta ii putea da rank down. Totodata ar fi frumos ca un lider sa faca ceea ce facea inainte, sa verifice rapoartele de activitate. Stiu ca este dificl acest lucru, insa liderii vechi, erau capabili sa verifice 100 de ss / saptamana per membru. Imi aduc bine aminte in San Fierro Paramedic Department, la rank 1 erau aproximativ 200 de heal-uri, in perioada de aur a comunitatii, iar liderul impreuna cu co-liderul din acea vreme verificau fiecare ss pe care un membru il incarca la raport. Acum dat fiind fapt ca raportul este automat, lider sa aiba o functie in panel in care sa accepte raportul de activitate al unui jucator, in cazul in care acel jucator are raportul incomplet sa ii acorde raport warn, iar in cazul in care in urmatoarea saptamana nu-l are terminat liderul sa-i acorde uninvite. Cum ar putea ajuta serverul?: Cred ca liderii ar fi pusi si ei la munca, au trecut prea multi ani si un lider a ajuns doar sa aibe denumriea de lider, insa el sa nu faca nimic pentru factiune. Asadar, vor fi si ei pusi la munca vor simti cu adevarat ce inseamna sa conduci o factiune, nu totul prin automatizare si nebagare de seama. P.S. Sunt constient ca unele dintre sugestiile de aici au mai fost postate de mine in trecut, insa imi incerc norocul si stau cu speranta ca @Shad0w mai arunca cateodata un ochi pe aici. Cei drept, sunt sigur ca el are undeva o arhiva / folder cu diverse update-uri revolutionare, insa nu sunt optimizate pentru server. #Rezit stiu ca Bugged nu va muri. Daca vi s-au parut interesante - astept o reactie 1 1 Quote
PERSPEKTiVA Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Sugestie: Preturile la licente sa fie mai mici. Exemplu - licenta de gun -100k. Pentru jucatorii noi care pot face doar job, sunt niste preturi mari. Eu unul, mai nou ca semn de prostest, nu ma las pana nu gasesc instructor care sa ma plateasca inainte de a da licenta. Nu sunt posthunter sa le fac post, dar nu joc rp si imi iau licentele gratis. Vreau ca aceste preturi sa fie gandite fair play. Mai nou toti sunt afaceristi pe server. Sunt jucatori care castiga din ruleta si afaceri, dar pentru jucatorii noi acest lucru e foarte greu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt sigur ca daca instructorii ar primi salariu automat saptamanal ca sunt in factiune, iar suma din licente ar fi una simbolica(mica), ar ajuta playerii noi. Edited January 27, 2022 by PERSPEKTiVA Quote
Recommended Posts