Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Acesta este singurul topic ce va fi folosit pentru sugestii legate de regulamentul serverelor. Nu postati sugestii legate de gamemode/panel.

Nu e nevoie de pareri despre sugestii.

Nu se mai fac topicuri separate pentru fiecare sugestie pentru ca majoritatea postarilor din topicuri nu au niciun rost. Am mai zis de ce pro-urile nu-si au niciun rost, majoritatea n-au citit topicul sau s-au facut ca nu vad.

In acest topic se vor posta doar sugestii. Orice altfel de postari vor fi sanctionate cu warn. Nu postati pro-uri / contra-uri, pareri despre sugestii, ca s-a mai propus, ca nu s-a respectat modelul, ca e deja pe server... sau orice altceva. Nu raspund la sugestii. Pentru a face ceva pe server e nevoie de timp. Incerc sa fac chestii importante ce vor ajuta majoritatea playerilor si nu chestii ce vor fi folosite de 3 playeri de pe tot serverul. Dupa ce vor fi facute chestiile importante se vor face si ceva chestii propuse de playeri.

Daca esti de acord cu o sugestie, da un rep+ la postare. E de ajuns.

Model postare:

Sugestie:

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Edited by Shad0w
Posted

Sugestie:Propun noi questuri, si la aplicatiile refuzate de catre un lider sa fie un motiv obligatoriu ca sa stim ce am gresit la acea aplicatie

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mai multa diversitate

Posted

Sugestie: Pe GREEN un player are nevoie de 60 de zile pentru a primi co-lider la o factiune, iar pentru a aplica pt lider ai nevoie de 30 de zile. Unde e logica? Trebuie sa se faca ceva in privinta asta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar avea o logica, de ce ai nevoie de 60 de zile pt co-lider insa poti avea lider la 30 de zile?

• Upvote 1
Posted

Sugestie: C-bugul si c-shotul sa se pedepseasca cu ban [o zi-prima data || sapte zile- a 2-a abatere || permanent la a 3-a abatere.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar mai baga frica in cei care fac c-bug si c-shot la greu.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge o noua regula la Regulamentul de PD: Daca un player te adaca cu pumnii trebuie sa iti scada minim 20 hp pentru ai putea acorda Cop Attack, si la wanted list la wanted 6 lipsteste, armed robbery, din care eu la un test de pd am fost sanctionat ca nu am zis la wanted 6 armed robbery, dar in regulament nu zice nimic de asta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai la chestia cu pumnii multe posturi se fac din cauza asta, adica un player obisnuit vine si da cu pumni intr-un politist, si nu se stie sigur, uni zic ca trebuie sa iti scada 15 hp, alti zic ca trebuie sa scada 20 hp pentru ai putea da cop attack si multi primesc FW pentru asta, asa ca il rog pe shad0w / tibi sa adauge o regula cu aceasta, iar la aia cu wanted list zic ca ar trebui sa se adauge si armed robbery la wanted 6 pentru ca multi au fost sanctionati in timp ce dateau un test la un departament.

• Upvote 1
Posted

Sugestie regulament server: Cand un mafiot primeste ban pentru necooperare admin tw, crash, moduri ilegale, etc. Acesta sa nu mai aive voie in mafii timp de 30 de zile pe fiecare ban primit,

Cu ce crezi ca ar ajuta?: Posibil am scapa de cativa codati, dar nu sunt sigur.

• Upvote 6
Posted (edited)

Sugestie regulament server: Cand un mafiot primeste ban pentru necooperare admin tw, crash, moduri ilegale, etc. Acesta sa nu mai aive voie in mafii timp de 30 de zile pe fiecare ban primit,

Cu ce crezi ca ar ajuta?: Posibil am scapa de cativa codati, dar nu sunt sigur.

Sau sa aiba o interdictie la fiecare ban acumulat.

La primul 90 (30 de zile interdictie), la al 2-lea 90 (60 de zile), bineinteles, verificand IP-ul acestuia si tot asa mai departe.

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted

Sugestie regulament server orange: Avand in vedere numarul mare de player inregistrati pe serverul orange, propun ca level ul minim pentru factiunile de tip: 'Pasnice', level ul pentru a aplica sa creasca la 10. Iar pentru Mafii, departamente, hitman, sa fie minim level 15.

Cu ce crezi ca ar ajuta?: Playerii ce sunt activi pe server vor avea mai multe sanse la o factiune.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Legalizarea Cbug-ului.

MODEL ILEGAL:

MODEL LEGAL:

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca faci cbug-cshot in stil rapid fire, iei acel freeze, dar daca tragi si te ridici imediat gen si sa tragi, mi se pare o prostie ca acea chestie sa fie ilegala..

Edited by KothalKHAN
Posted (edited)

Sugestie: Sa nu se mai dea aiurea warn pentru c-bug / c-shot, aici aveti o poza in care este adevaratul c-bug / c-shot - 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, multi playeri iau warn degeaba, adica, se pun pe 'C' si trag si se da warn / ban (depinde de situatie.

Sugestie: La mafii sa nu se mai posteze war-urile pe forum (pozele de la fiecare war) si sa faci raport automat si la mafioti si la toate factiunile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De la multi playeri am auzit "imi e lene sa postez evidenta, am luat FW ca am uitat sa postez evidenta, etc".

Sper ca sa faci asta, foarte multi playeri isi doresc asta.

Edited by Kerosen-
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Politistii sa poata face "controale rutiere". Momentan, politistii au voie sa confiste drogurile doar atunci cand jucatorul cu droguri se afla in jail. E mult mai roleplay daca ai putea sa somezi jucatorii direct de pe autostrada sa verifici daca eu droguri sau nu. Cu regula care exista acum, wanted 3 port-drugs nu mai are nici un farmec.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai roleplay si wanted 3 port-drugs ar avea un rost pe server. 

Posted

Sugestie: Sa se adauge in regulamentele departamentelor urmatoarea regula.
Atunci cand somezi pe cineva de 3 ori si acesta fuge si da g la altcineva, are drept de predare la el iar tu nu mai ai voie sa ii dai kill.

Am primit fw pentru asta, in regulament nu scrie nimic.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Ban IP pentru Cheats (TW) si daca dau [/q] la test sa fie trasi din nou, si daca a 2-a oara mai dau [/q] o sa fie banati normal (90).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Scaderea numarului de cheatari de pe server.

Posted

Sugestie: Când cineva îți face o reclamație pentru av / fw și îți cere bunuri personale pentru a-ți retrage reclamația, să se anuleze post-ul și acela să fie sancționat cu warn.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, foarte multe persoane fac post-uri pentru a obține bani de pe urma lor, ar scădea și numărul de post-hunteri, dar și numărul de sancțiuni.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Sa se adauge o regula prin care playeri care au atins deja rank 5 intr-o factiune sa nu poata sta mai mult de nr. x de zile. Liderul sa isi poata alege de exemplu 5 oameni ca si testeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Factiunile sunt pline de membri cu rank 5 si cu 100+ zile, nu cred ca este ok sa fie asa. Sa se ofere sansa si altor playeri sa fie in aceea factiune. Pe green de exemplu sunt 27 cu rank 5 in NG... din 50 de locuri libere 27 is ocupate cu playeri care au un raport de activitate foarte mic si stau in factiune degeaba.

• 3 weeks later...
Posted

Sugestie: Ar fi bine ca la regulamentul departamentelor sa se schimbe ceva find: Atunci cand ii dai unui player wanted 3 neconf. ordin dupa 3 somatii sa nu trebuiasca sa te duci din nou la player si sa ii mai dai inca 3 somatii ci sa il omori direct.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul nu va fi influentat de acest lucru dar este mult mai bine sa fie aceasta regula la departamente deoarece nu ii mai vad rostul acelor somatii de dupa primirea wanted-ului 3 neconf. ordin.

• 2 weeks later...
Posted

13_ZJv1SM4.png

Sugestie: Ar fi bine ca la regulamentul departamentelor sa se schimbe ceva find: Atunci cand ii dai unui player wanted 3 neconf. ordin dupa 3 somatii sa nu trebuiasca sa te duci din nou la player si sa ii mai dai inca 3 somatii ci sa il omori direct.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 
Serverul nu va fi influentat de acest lucru dar este mult mai bine sa fie aceasta regula la departamente deoarece nu ii mai vad rostul acelor somatii de dupa primirea wanted-ului 3 neconf. ordin.

Posted

Sugestie: Actualizata si corectata definitia actiunii "Drive-by"
Cum crezi ca ar ajuta asta serverul: Pur si simplu, playerii ar invata ce inseamna defapt Drive-by. 
Drive-by: 
-cand calci pe cineva cu masina (gresit)

-cand, fiind pe H intr-o masina/motor, tragi in cineva/omori pe cineva cu ajutorul unei arme.(corect) 

1.Chiar si in misiunea http://gta.wikia.com/wiki/Drive-By, se poate observa clar, cine cunoaste misiunea, ca este vorba de impuscarea celor din Ballas din masina de catre cei din Grove.

2.Cand iubita lui CJ, Denise, este scoasa la intalnire aceasta vrea sa faca drive-by. ex: 

.

Acestea fiind spuse, dati definitia clara, va multumesc.

3.Sa se inlocuiasca cu "run over by car", ce inseamna a accidenta/omora pe cineva cu masina. Ar avea mai multa logica.

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Salut Bugged.ro, propun sa se introduca o conditie/restrictie playeriilor ce detin deja o functie sa poata sa se ocupe 100% numai de ea, de exemplu un Helper care este luat la teste lider sa fiie intrebat "Esti sigur ca doresti sa ramai fara functia de helper pentru cea de lider?", dupa renuntarea la functia de lider acesta sa isi recupreze functia de helper. Sau lider care doreste helper sa fiie la fel intrebat daca doreste sau nu sa renunte la functia le Lider pentru funtia de Helper. Dar cei care detin actual 2 functii sa nu fiie afectati

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Odata ce focalizeaza pe o singura functie isi poate face treaba mai bine, consider ca sunt multii playeri[inclusiv eu] care doresc lider dar nu au avantaju sa fie propusi deoarece un Helper este mai bine vazut pe server decat noi playeri normali.