CristiaN47 Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Sugestie: Scoasa regula "wipe" cand se alege un lider nou. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai daca un lider are 230-240 de zile, de ce ai mai intra in factiunea lui? Sa iei wipe peste 2-3 saptamani? 1 Quote
Mogly Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Sugestie: Scoasa regula cu wipe, gen unu pentru toti si toti pentru unu Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, deoarece unii isi bat joc de lider sa il faca sa dea Wipe si dupa pentru el trebuie sa dea wipe la toti, iar unii muncesc la zilele lor si la activitate, ar mai ajuta, deoarece majoritatea cu zile multe daca iau wipe se lasa, deoarece e o batjocura asupra zilelor si muncii pe care o depus-o! 1 5 Quote
.Tina. Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Sugestie: Scoasa regula cu wipe, gen liderul sa aleaga cui sa ii dea wipe Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta foarte mult serverul deoarece mutli muncesc la fh si la zile si dupa vine un lider care poate are treaba cu cineva si din cauza lui o sa dea wipe la toata lumea. Ar ajuta serverul ca multi nu o sa se mai lase dupa wipe. 2 Quote
codrin999 Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Sugestie: propun modificarea acestei reguli referitoare la "WIPE" care din punctul meu de vedere este o prostie, in ultimul timp au primit lider ultimele scursuri ale serverului care isi petrec timpul impreuna cu iubitul/iubita pe server, se plimba 24 de ore, trecand peste asta: RIOS was uninvited by JoaquinGuzman from faction School Instructors LV (rank 5) after 726 days, without FP. Reason: Wipe Devil999 was uninvited by Vrig from faction FBI (rank 5) after 629 days, without FP. Reason: Wipe. Mr.Lisu was uninvited by Manu from faction San Fierro Police Department (rank 5) after 687 days, without FP. Reason: Wipe. probabil ca sunt si alte wipe-uri de acest gen care dupa parerea mea nu ar fi trebuit sa existe. Cum crezi ca ar ajuta serverul: dupa ce acesti jucatori si-au petrecut 2 ani in aceasi factiune, saptamana de saptamana isi faceau raportul si ajung peste acest timp sa fie scosi din factiune de acesti sampisti lesinati. 3 1 Quote
neacristysxz Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Sugestie: Adminii sa puna dovezile in maxim 24 de ore de la o cerere unban/reclamatie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deja se abuzeaza de acest lucru, adminii asteapta ca playerii banati sa iasa pe raport incomplet/banned din factiune deoarece le e lor lene sa pune un video. Am vazut cereri de unban la care s-au pus dovezile după două saptamani, ce-i asta? Quote
.Nikitas. Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Sugestie: Sanctionarea cu warn inca din prima abatere pentru comportament non-rp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In special pentru factiunile de Taxi, plimbatul pe toata harta iar apoi /q, pentru a nu lua punct, este dureros si considerat comportament non-rp. Cu atat mai mult, sanctionarea cu warn pentru non-rp ar crea relevanta pentru reclamatiile ,,Other (comportament non-rp)'' deoarece acel motiv de reclamatie este inexistent din moment ce se da kick pentru prima abatere. Nimeni nu sta sa afle daca acel jucator are antecedente. Quote
Stef Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Tip: Enable CLEO modes for mobsters outside of the war program. Quote
zennyK Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Sa nu se mai acorde BAN PERMANENT conturilor cu minim level 40! Sanctiunea sa fie intre 6 si 9 luni in cazul repetarilor. Quote
Hatakeer Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Sa se adauge o sanctiune persoanelor care dau țeapa la km, iar la un numar de abateri sa primeasca reset la km/zile pe masina. In ziua de azi sa daci km este o metoda avantajoasa de a face bani pentru cei noi, si multi se lasa din frustrarea ca cineva ia pacalit fara sa le dea nimic in schimb, iar acestia scapa indiferent de dovezile aduse. Multumesc pt timpul acordat. Quote
zennyK Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 (edited) Propun ban 5 zile pentru " 40ore acumulate in Played last week" E cel mai sanatos Edited March 16, 2022 by zennyK Quote
GeaNNi. Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 (edited) Sugestie : Propun ca departamentele PD / FBI / NG care merg pe contra-sens sa fie sanctionate cu suspendarea permisului pentru 5 ore, si post-urile sa poata fi facute de orice player iar sanctiunile aduse de admini, e clar ca nu o sa isi ia intre ei permisul niciodata. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Se face abuz foarte mare mai ales ca ar trebuii sa fie un server RP, mie mi se confisca permisul daca alunec de pe banda mea pe contra-sens la PNS LS iar ei cand pleaca de acolo merg pe autostrada pe contra-sens, mi se pare o aiureala totala si o ignoranta si dezinteres din partea adminilor care se ocupa cu departamentele. Poate fi creata o sectiune noua numita ceva de genul: " Plangeri la primarie ", in care putem depune plangerile noastre impotriva departamentelor atunci cand abuzeaza de acest contra-sens sau alte chestii Non - RP, cred ca ar crea mai multa atentie pe server si ar fii mai corect fata de toti playerii. Edited March 22, 2022 by Geani Andrei WrongTemplate. Quote
Stefaan Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Sugestie: Eu zic sa se scoata regula cu wipe cat timp exista mandatele de lider, mi se pare aiurea ca un jucator sa nu poate sa stea mai mult de 250 de zile intr-o factiune, teoretic vorbind. Chestia cu mandatele e o idee buna, ca nu e nimeni atat de special incat sa tina lideru 5000 de zile, dar chestia asta cu wipe-ul e ca si cum s-ar alege un nou ministru la MAI si ala ar da toti politistii, pompierii si jandarmii afara ca asa vrea el. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mai au de suferit FH-urile jucatorilor. 1 Quote
WEiHNACHTEN Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Sugestie: Managerul unei tip de factiune sa nu aiba posibilitatea de a fi membru al respectivei factiuni. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mult mai multa transparenta. 3 Quote
Stefan. Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Sugestie: Orele din raportul liderilor / co-liderilor sa fie marit la 14/15 ore pe saptamana. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca aceasta regula ar face co-liderii sa fie mai activi si sa se implice mai mult sau sa fie alesi doar co-lideri activi. Quote
Stefan. Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Sugestie: Liderii factiunilor sa poata sa aleaga 2 co-lideri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca mai multi jucatori care merita vor avea sansa la anumite functii. De asemenea consider ca aceasta regula ar evita sa fie co-lideri doar prietenii liderilor, deoarece pot avea 2. Quote
Andrei_17 Official Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Sugestie: Propun interzicerea si sanctionarea de a juca [/coin] pe o suma de bani intre playeri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Se fac foarte multe inselatorii in acest fel si multi profita. Exista comanda [/dice], se pot juca acolo unde este totul ok si e asigurat ca primeste suma de bani cel care castiga. Quote
Rakanishu Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) Sugestii: Pentru a limita abuzurile și favoritismul în ceea ce privește numirea liderilor și co-liderilor în cadrul factiunilor, echipa administrativă ar putea lua următoarele măsuri: Introducerea unei noi reguli care să prevină persoanele care au ocupat funcția de co-lider să poată candida la funcția de lider imediat după ce a expirat mandatul persoanei care le-a acordat această funcție. Verificarea legăturii dintre conturi, pentru a preveni situațiile în care jucătorii folosesc mai multe conturi pentru a obține funcții în cadrul aceleiași factiuni. Introducerea unui sistem de evaluare obiectivă a candidaților la funcțiile de lider și co-lider, care să ia în considerare calitățile și experiența acestora în joc, în loc să se bazeze pe recomandările sau preferințele personale ale liderilor actuali sau a altor jucători cu influență în cadrul factiunii, respectiv a managerilor actuali. "De ce?" Am observat un model din ce în ce mai des întâlnit în facțiuni, și anume preluarea funcțiilor de conducere (lider și co-lider) de către aceeași persoane. Această practică creează un dezechilibru în alegerea viitorilor lideri, deoarece oferă un avantaj nejustificat, cu scopul de a ocupa din nou o funcție de conducere în momentul în care se realege o altă persoană în fruntea facțiunii. Această situație poate fi observată în fiecare facțiune în ultimele 700 de zile, unde persoanele care au fost în funcții de conducere au revenit după finalizarea unui mandat în funcția de co-lider, rare fiind cazurile contrarii, astfel formându-se un "Cartel" pentru monopolizarea funcțiilor. Un caz concret care susține această propunere este prezent în cadrul departamentelor LS/LV/SF, unde liderii actuali încearcă să revină în facțiune și/sau să favorizeze anumite persoane pentru obținerea funcției. De asemenea, departamentele FBI și National Guard au avut aceleași probleme, menținându-se o anumită categorie de persoane care ocupă frecvent funcțiile, favorizându-se alegerea acestora de către manageri, aceștia fiind influențați direct de "cunoștințele" pe care le au în joc, astfel nu aleg liderii pe baza calităților acestora, ci pe baza recomandărilor. Este important ca un anumit lider sau anumite persoane să nu se încerce să se păstreze în funcție dacă greșesc. Este necesar ca acestea să fie sancționate pentru greșelile comise, deoarece funcția respectivă vine cu atribuții și responsabilități, iar un lider trebuie să-și asume aceste responsabilități. De asemenea, este important ca liderii să-și asume deciziile și să nu se ascundă în spatele managerilor, evitând astfel responsabilitatea deciziilor. @Tibi Edited March 1, 2023 by Rakanishu Quote
Ghet Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Sugestie regulament departamente: O adaugare in regulamentul in ceea ce priveste departamentele de PD. Sa nu mai fim urmariti de catre militieni pana gresim ca sa ni se ia permisul. Este un abuz care multi militieni il fac. Ar fi si frumos sa se dea demitere pentru abuz de functie pentru treaba asta. Quote
Adyta. Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Sugestie: Pentru facțiunea taxi sa nu mai fie obligați sa urce pana pe chiliad. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, foarte multe persoane fac post-uri pentru a obține bani de pe urma lor, mulți cer si a 2-a locație. Când cobori chlliadul cu taxiul nu ai cum sa nu bubui in mare parte si așa iei Av/fv etc . Jos la chiliad sa fie 2-3 mașini sa urce singuri. 1 Quote
Mihnea Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Sugestie: Sa nu se mai sanctioneze cu WARN playerii care sunt deconectati prin crash la evitarea contactului cu politistul. Un player isi poate da crash iesind din joc din ESC, oprindu-si PC-ul / router-ul. Insa cand primesti crash de la joc iti va aparea acest dialog. Apare numai cand te deconecteaza din joc. Cand un player primeste crash de la joc sa faca poza la calculator cu acest dialog, ora si data exacta si SAMP-ul cu numele lui. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu se va mai sanctiona aiurea. 1 1 Quote
Kareito Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 sugestie: sa fie scoasa alexandra din functie cu ce crezi ca ar ajuta serverul: nici nu stiu de unde sa incep 1 Quote
SWAP. Posted August 12, 2024 Posted August 12, 2024 Sugestie: Deconectare pentru a evita tarifarea de catre taximetrist. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sanctionare de catre admini prin atentionare in special la moment la care s-a reconectat. Quote
Comrade Posted June 15, 2025 Posted June 15, 2025 Sugestie: Înăsprirea sancțiunilor de "Comportament non-RP". Cum crezi că ar ajuta serverul: Având în vedere că numărul persoanelor care fac non-RP excesiv (tow truck abuziv, mers intenționat pe contra-sens cu tank-mode, etc.) crește semnificativ, scade calitatea unei experiențe plăcute pe server. În contextul în care numărul jucătorilor de SA:MP scade de la an la an, acești indivizi nu fac altceva decât să motiveze alți jucători să se lase definitiv. 1 Quote
Edwa07 Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 Sugestie: Introducerea unei noi reguli prin care situația pe care o prezint mai jos să fie considerată împotriva regulamentului. Cum procedează Giveway (explicat din experiența mea) https://bluepanel.bugged.ro/profile/GiveWay Pentru staff și pentru playeri, vreau să explic modul în care acționează Giveway, pe baza interacțiunilor mele și a celor observate la alții. Giveway/ MariusT are o avere foarte mare, iar cu asta merge la jucători începători sau la cei cu avere mică și le cere diverse bunuri. Dacă vede ca ai un /ad in care vinzi ceva și ai level mic, imediat te contactează: “la ce preț este”? ”îmi dai mie gratis?”, “dă-mi și toți banii tăi”, “ce mașini ai? Dă-mi și alea” La început pare o glumă sau un test. Când îi vezi contul bogat, începi să crezi că poate verifică dacă ești „om bun” și că, dacă îi dai ceva, o să îți dea mai mult înapoi, o mașină mai bună sau ceva „top”. Așa ajung mulți playeri să creadă că merită să riște, pentru că el pare că nu are nevoie de ce îi dai tu. Eu am intrat în același joc, crezând că e un test și că voi primi ceva mai valoros înapoi. De aceea rog staff-ul să verifice logurile pentru a clarifica exact schimburile. Știu că ceea ce face nu este ilegal sau împotriva regulamentului — dar nu este moral, și după părerea mea modul în care procedează este foarte josnic. Să ai colecție de 120 de mașini și avere de zeci de KKK din asta e josnic, puțin spus josnic. Aveți mai jos tichete ce am găsit împotriva lui: https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1547594 https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1546868 https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1546695 Quote
Recommended Posts