Adrian6 Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Sugestie: Helperii sa nu mai aiba sanse la lider la o factiune. Ori alegi helper ori lider. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ce rost ar mai avea sa joace playerii pentru lider sau helper daca vine un helper face aplicatie si e clar ca el are sanse ca e helper si playerul ala sta si se chinuie sa faca zile/ore. Un up cine e de acord. 1 Quote
Breezy Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Sugestie : Pentru a aplica intr-o factiune, ai nevoie de un anumit numar de ore jucate in ultimele 60 de zile. Spre exemplu, pe serverul Blue ai nevoie de 30 de ore pentru a putea aplica. Cu precizarea ca am in total peste 550 de ore pe acest server, intrebarea mea este: Ce poti face in 30 de ore? Job? Sa te plimbi? Avand in vedere ca sunt playeri cu mult mai multe ore jucate decat mine, care iau o pauza, apoi revin, nu consider ca ai ce face in 30 de ore pentru a putea aplica apoi intr-o factiune. Nu e de ajuns ca playerul respectiv are la activ un numar mare de ore jucate per total? Acesta ar trebui sa fie un avantaj. Asadar, sugestia mea este: micsorarea numarului de ore necesare pentru a aplica intr-o factiune pe serverul Blue (de la 30 la 15) si avantajarea celor ce au un numar mare de ore jucate per total (+200). Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Ar ajuta in primul rand playerii. Despre aceasta regula cu 30 de ore in ultimele 60 de zile se spune ca ofera o sansa playerilor activi. Care playeri activi? Probabil cei ce sunt deja intr-o factiune. Repet, sunt mult prea multe ore necesare pentru a aplica intr-o factiune. Iar despre avantajarea playerilor activi, zic sa fie avantajati mai mult cei ce au in total un numar mare de ore jucate, asa cum am spus si mai sus. Quote
Popular Post Adi Posted May 28, 2017 Popular Post Posted May 28, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca facțiunile pașnice / departamente / hitman să poată avea 2 co-lideri, ar fii de ajutor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu toții ne-am confruntat cu acele situații când avem sedință și nu poate intra lider / co-lider, așa daca cei doi nu pot intra va intra al doilea co-lider (este imposibil să nu fie măcar unul Online). Sau de exemplu unul este on o parte din zi, unul alta, iar liderul alta. De multe ori s-a intamplat membrii să incalce regulamentul și sa nu aive cine să îi sancționeze, iar aceștia fac ce vor ei. Edited May 28, 2017 by TL Gabe 41 Quote
grey - Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Sugestie: Sanctionarea folosirii aplicatiei Rakdroid cu ban 90 de zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Foarte simplu, nu mi se pare corect ca altii sa abuzeze de o aplicatie care este si keylogger(DUPA VA PLANGETI CA AVETI CONTURILE SPARTE). 1 Quote
Andrei Gabriel Butan Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Sugestie: Ar fi bine ca atunci cand un politist offduty sa numai poata avea dreptul sa faca post pentru DM unui player care la omorat daca da /call 112 si dupa se pune on-duty sa vada cu ia dat wanted si dupa sa faca postul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face posturi aiurea de genul acesta. 1 Quote
KeNoN. Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Sugestie: Joburi noi. Cum crezi ca va ajuta serverul: Probabil va creste numarul de playeri avand in vedere ca sunt joburi noi care sa fie si interesante. De exemplu sa mergi cu barca si sa colectezi checkpoint-urile. 3 Quote
Petru Andrei Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Sugestie: Legalizați înjuriile slabe precum „pl, dreacu, drq, dq, pla, dreq, etc.„ Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar micșora numărul de post hantări Quote
Andrei Gabriel Butan Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Sugestie: Cei care folosesc troll hack si aimka sa fie banati permanent si la troll cu ban IP. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar mai scadea numarul de citari de pe servere. Quote
Dragos1337capone Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Sugestie: Sa se cenzureze unele cuvinte pe /f gen eu sa scriu "m###" si sa apara "m***" / f** "f**" Cum crezi ca ar ajuta serverul: In mafii la nervi scri orice si ar fi mai ok asa. Quote
Mr.BroWn Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Sugestie: adaugare reguli ce ar putea scadea numarul de favorizari de pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu mai avem nevoie de PSF pt Paramedics Quote
Redds Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Sugestie: Salut, nu cu mult timp in urma am intrat in Taxi pe serverul Yellow. Ce sa va spun.. teroare! Nu din pricina factiunii in sine, ci din pricina raportului de activitate. La "ore de varf" precum 19-20-21-22 (seara), dar si in restul zilei, playerii nu depasesc un maxim de 350-380 playeri. Sunt multe zile cand la orele de varf sunt abia 300 online. Nu spun sa ne lasam de server, spun sa gasim impreuna modalitati de a face jocul mai usor pentru ca totusi, 100 de comenzi la Taxi pentru mine este teroare. De ce spun asta? Simplu! Ganditi-va si la faptul ca majoritatea playerilor nu folosesc transportul prin Taxi, extrem de putini sunt cei care dau G doar ca sa ajute la raport. Pentru ca, sa fim seriosi, doar asa poti face raportul. Si stiu ca destui reusesc sa-l faca, insa nu toti avem timpul acelor persoane, trebuie sa va ganditi si la noi. Am inteles, nu mai avem voie sa le spunem sa urce in masina, nu mai avem voie sa facem cereri de invoire... dar ce sa facem? Sa stam 24/24 la PC? Taximetristii, Paramedicii si factiunile de genul doar prin "G" de mila supravietuiesc, dar macar la Paramedici e o necesitate ca iti scade viata si mori, pe cand la Taximetristi ce faci? Poate e doar parerea mea, poate nu impartasiti aceeasi opinie cu mine, insa mie unul mi se pare greu sa fac raportul de activitate in Taxi pe Yellow. (!) Daca sunteti de acord cu mine, hai sa propunem schimbarea lui - VOTATI AICI (Click) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai trebui sa ne chinuim asa mult pentru raport, am juca de PLACERE. Quote
Redds Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Sugestie: Salut, nu cu mult timp in urma am intrat in Taxi pe serverul Yellow. Ce sa va spun.. teroare! Nu din pricina factiunii in sine, ci din pricina raportului de activitate. La "ore de varf" precum 19-20-21-22 (seara), dar si in restul zilei, playerii nu depasesc un maxim de 350-380 playeri. Sunt multe zile cand la orele de varf sunt abia 300 online. Nu spun sa ne lasam de server, spun sa gasim impreuna modalitati de a face jocul mai usor pentru ca totusi, 100 de comenzi la Taxi pentru mine este teroare. De ce spun asta? Simplu! Ganditi-va si la faptul ca majoritatea playerilor nu folosesc transportul prin Taxi, extrem de putini sunt cei care dau G doar ca sa ajute la raport. Pentru ca, sa fim seriosi, doar asa poti face raportul. Si stiu ca destui reusesc sa-l faca, insa nu toti avem timpul acelor persoane, trebuie sa va ganditi si la noi. Am inteles, nu mai avem voie sa le spunem sa urce in masina, nu mai avem voie sa facem cereri de invoire... dar ce sa facem? Sa stam 24/24 la PC? Taximetristii, Paramedicii si factiunile de genul doar prin "G" de mila supravietuiesc, dar macar la Paramedici e o necesitate ca iti scade viata si mori, pe cand la Taximetristi ce faci? Poate e doar parerea mea, poate nu impartasiti aceeasi opinie cu mine, insa mie unul mi se pare greu sa fac raportul de activitate in Taxi pe Yellow. (!) Daca sunteti de acord cu mine, hai sa propunem schimbarea lui - VOTATI AICI (Click) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai trebui sa ne chinuim asa mult pentru raport, am juca de PLACERE. A fost micsorat. Quote
japo Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Sugestie: Când cineva este luat la TW (din spec) să ii se dea voie să dea un relog timp de 1 minut, pentru că altii au pc-uri low si nu le merg' să instaleze TW-ul/programe când e intr-un program/filă. Exemplu: Dacă acel player care este tras la test tw nu revine intr-un minut să ii se acorde ban. Din punctul de vedere, această sugestie ar trebuie luată in considerare si pusă in mișcare. Edited July 11, 2017 by Japo Quote
Seraphim Benis Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Sugestie: Sa se implementeze sanctiuni mai grave pentru deathmatch. Acum stim ca la prima abatere e 30 minute jail. De acum sa fie gen 50 sau 60 de minute chiar. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E evident ca DM-istii sunt cei mai enervanti playeri de pe server, auzim oameni ca se plang ca pe bugged e plin de d-astia, mai bine ca sa-i mai potolim ii bagam pentru mai mult timp la jail. Quote
Seraphim Benis Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Sugestie: Sa se legalizeze 1-1 intre medici si taximetristi pe toate serverele. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul este cam greu de facut, in curand va incepe si scoala si ma indoiesc ca se vor micsora rapoartele. Nu vad ce e asa rau sa va ajutati reciproc cu un G. 6 Quote
Andrei_17 Official Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Sugestie: Propun sa se scoata regula aceea sa fi scos cu FP daca ai rank 1. Ar fi mai ok daca ar fi cum era inainte, adica pentru a iesi fara fp trebuie sa ai 14 zile indiferent daca ai rank 1 sau nu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok, de ex: ai o problema si ai rank 1 dar ai 14 zile in factiune, sa fi scos fara fp daca ai rank 1. Era mult mai ok cum era inainte. 1 Quote
MariusVOINI Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Sugestie:Propun ca playerii ce fac post pe panel unui politist doar pentru a vede dovada pentru wanted-ul acordat sa primeasca suspend o zi/doua/trei daca politistul nu prezinta dovada. Nu mi se pare corect sa se faca reclamatii aiurea doar pentru a pune politistul sa caute prin dovezi, sa le incarce pe youtube etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu s-ar mai fac reclamatii aiurea, liderii nu vor mai inchide 100 de reclamatii pe zi, iar poitistii vor avea mai mult timp pentru raport. Quote
Marian Sultan Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 [sUGESTIE] Acordare de warn la /q cand ajungi la destinatie De cand sunt in taxi, de ceva timp observ ca exista pe server destul de multi playeri post-hunteri ce dupa ce te roaga sa ii duci in doua locatii suficient de grele (Chilliad - Garbage Man Job ce se afla la distanta foarte mare una de cealalta) dau [/q]. Mi s-ar parea normal sa se introduca aceiasi regula ca in Police Department cu warnul pentru [/q] la somatii in cazul PD-ului. Mi-ar placea sa se introduca warnul pentru [/q] la destinatie sau ceva de genul. Cum ar fi sa se apuce mai toti jucatorii sa faca acest lucru? Si pentru Politisti e enervant, dar acolo s-a rezolvat treaba, dar de Taximetristi care trebuie sa urce Chilliad-ul, iar apoi sa il duca pe civil la Garbage Man doar ca sa afle intr-un final ca a muncit degeaba si ca playerul respectiv a dat [/q] dupa minim 20-25 minute pierdute, timp in care putea sa faca alte 5 puncte la raport? 2 Quote
ZICKY.NR1 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Sugestie: Propun schimbarea regulamentului la "mafii" pe serverul White.BuGGed.ro in cea ce era pe serverul Green.BuGGed.ro deoarece pe Red.BuGGed.ro este o dezordine totala si nimic de inteles. Totul este aiurea, nu ai voie cu "caps-lock", lideri si co-lideri sunt ametiti rau in acest moment pe serverul White.BuGGed.ro in special cei de pe Green, iar post-urile in "floare". Cum crezi ca ar ajuta serverul?: S-a se puna in practica regulamentul facut de Bytza si sa fie cat mai repede modificat, nu suntem Paramedic. 3 Quote
Seraphim Benis Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Sugestie: Sistemul de rank-up sa fie modificat astfel: Rank 1-2 = 7 zile Rank 2-3 = 7 zile Rank 3-4 = 14 zile Rank 4-5 = 14 zile Cu ce ar ajuta asta serverul: Am scapa mai repede de rank-urile inferioare, plus ca raportul la rank 1-2 este cel mai mare, si tot 42 de zile ar fi pentru rank 5. 7 Quote
vL_BoYk. Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Sugestie: Propun sa se dea warn / ban celor care injura de Sfinti, Dumnezeu, Iisus, Biserica etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cum sa faci asa ceva frate? Suntem o tara de crestini ortodoxi, cum sa injuri de Sfinti? Cat de idiot sa fii? Este si data porunca sa nu iei numele Domnului in badjocura. Azi pe server era unu cu "Donati biserici pentru a ajuta copii orfani". Pai cum plm ma? Asa rau s-a ajuns? Sa pacatuiesti pentru un joc amarat? Doamne fereste, numa specimene ba smr eu. Faceti ceva ca si in mafii la war numa de Iisus, Sfinti si de Dumnezeu se injura. 1 Quote
Popular Post Bronzatu Bugged Posted October 21, 2017 Popular Post Posted October 21, 2017 Sugestie: + Introdusa din nou chestia cu 2 co-lideri la factiuni, ajuta mult la conducere si organizarea acestora. + Scoasa si remediata chestia cu 60 zile in mafii/factiuni pentru a primi functia de co-lider, iar 30 zile pentru functia de lider. + Sa nu mai primim warn pentru c-bug din /spec de catre admini. + Scoasa regula cu DM out Of turfs si implementarea unui sistem pt DMG-out, cei din out sa nu poata da' DMG mafiotilor de pe turf. + Dupa primirea ban-urilor mafiotii sa nu mai poata aplica timp de 15 sau 10 zile in mafii.In cazul asta nu se mai face TW, iar AC-ul este ON pe sfarsit as putea spune STOP CODATI! 17 Quote
Degeanu25 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Sugestie: +Sa fie adaugata inca o mafie in San Fierro deoarece in toate celelalte 2 orase sunt cate 3 ( Los Santos - Russian, Vagos, Grove, / Las Ventruas-Ballas, Rifa, Aztecas) si in San Fierro doar Bikers si Italian, este plictisitor sa ai war doar intre 2 mafii, sa astepti cate 15/30 minute sa primesti attack sau sa se duca timpul, cu 3 mafii ar fi mai bine zic eu. +1. +Sa se adauge un sistem nou de Anti-Cheats sau sa fie scos, deoarece acesta nu rezolva nimic si chiar aduce mai multi codati pe server. + Sa se adauge arme noi in hq mafiilor . 3 Quote
Bronzatu Bugged Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Sugestie: +Sa fie adaugata inca o mafie in San Fierro deoarece in toate celelalte 2 orase sunt cate 3 ( Los Santos - Russian, Vagos, Grove, / Las Ventruas-Ballas, Rifa, Aztecas) si in San Fierro doar Bikers si Italian, este plictisitor sa ai war doar intre 2 mafii, sa astepti cate 15/30 minute sa primesti attack sau sa se duca timpul, cu 3 mafii ar fi mai bine zic eu. +1. +Sa se adauge un sistem nou de Anti-Cheats sau sa fie scos, deoarece acesta nu rezolva nimic si chiar aduce mai multi codati pe server. + Sa se adauge arme noi in hq mafiilor . +1 de la mine Quote
everinhopatron Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Sugestie: +Sa fie adaugata inca o mafie in San Fierro deoarece in toate celelalte 2 orase sunt cate 3 ( Los Santos - Russian, Vagos, Grove, / Las Ventruas-Ballas, Rifa, Aztecas) si in San Fierro doar Bikers si Italian, este plictisitor sa ai war doar intre 2 mafii, sa astepti cate 15/30 minute sa primesti attack sau sa se duca timpul, cu 3 mafii ar fi mai bine zic eu. +1. +Sa se adauge un sistem nou de Anti-Cheats sau sa fie scos, deoarece acesta nu rezolva nimic si chiar aduce mai multi codati pe server. + Sa se adauge arme noi in hq mafiilor . Sunt de acord cu a treia mafie in SF ar fii mult mai multa actiune in sf, in rest e pustiu orasul. Quote
Recommended Posts