Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:

+ Introdusa din nou chestia cu 2 co-lideri la factiuni, ajuta mult la conducere si organizarea acestora.

+ Scoasa si remediata chestia cu 60 zile in mafii/factiuni pentru a primi functia de co-lider, iar 30 zile pentru functia de lider.

+ Sa nu mai primim warn pentru c-bug din /spec de catre admini.

+ Scoasa regula cu DM out Of turfs si implementarea unui sistem pt DMG-out, cei din out sa nu poata da' DMG mafiotilor de pe turf.

+ Dupa primirea ban-urilor mafiotii sa nu mai poata aplica timp de 15 sau 10 zile in mafii.In cazul asta nu se mai face TW, iar AC-ul este ON pe sfarsit as putea spune STOP CODATI!

+1. Sunt si eu de acord.

Posted

Sugestie: Propun ca atunci cand un player alege sa-si stearga Faction History-ul, sa aiba posibilitatea de a alege factiunea / factiunile carora ar vrea sa le dea clear. Sigur sunt multi care la inceput au inceput cu stangul si dupa si-au 'retusat' intr-un fel Faction History-ul si probabil ca ar vrea sa-si stearga factiunea / factiunile trecute ce dau urat. Cred ca asta ar ajuta putin, parerea mea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca multi playeri prefera sa stearga o factiune, poate ca dupa o vreme si-au facut un Faction History cat de cat decent si mai au pe acolo o factiunea ratacita careia ar vrea sa-i dea clear.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: La mafii sa fie 2 co-lideri si 1 lider. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru ca unii lideri si co-lideri sunt inactivi.

Sugestie: Propun sa fie pe orice server Bugged, cate 3 quest-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru avansarea mai rapida in level.

Posted

Mai acum ceva timp cand jucam in Ballas, acum cv timp, pnm e destul de mult timp, cand era lider Bandoro, imi zicea sa fac scor pe plus ca daca nu rank 1 raman.

Si oarecum acel lider putea influenta jucatori sa bage cituri la war-uri si altele.

Si cred ca in regulament ar trebuii modificat.

Ca liderul sa fie obligat sa iti dea rank-ul.Nu sa ramai rank 1 4evere!

• 4 weeks later...
Posted

Sugestie: Atunci cand un player iti cere kill si dupa iti face post sa nu fi sanctionat deoarece playerul a cerut kill si nu ar trebui considerat ca DM si sa nu mai spuna toata lumea ( Nu esti obligat sa il omori), poate acel player vrea sa ajunga undeva si nu are cu ce si vrea sa fie spawnat la casa, dar nu sti nociodata ce fel de playeri parsivi sunt.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scade numarul sanctiunilor pe servere.

Posted

Sugestie: legalizarea c-bug-lui.

Cum crezi ca va ajuta server-ul: Sunt mule warnuri luate pentru ca nu lasam animatia sa se termine, adica daca eu stau pe c si il omor pe Y din fata mea, iar X este in spatele meu, nu pot astepta sa mi se termine animatia, deoarece X m-ar omora imediat, iar asta este deranjant atat la mafii cat si la paintball, risti sa iei worst la war doar pentru o regula prost gandita (sau a adminilor care o folosesc ca scuza sa sanctioneze).

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Sugestie: Înainte să se primească Warn pentru /park în stradă sa fie trimis un avertisment jucătorului respectiv.
Cum crezi ca va ajuta server-ul: Mi se pare foarte exagerat sa primești Warn doar pentru că ai mașina parcată în stradă. Și nu spun asta despre cei care o fac intenționat doar să blocheze, ci de aceeia care o parchează nu în cel mai bun mod, dar destul de ok și totuși primesc Warn. Adminul va trebui să aibă obligația să-i spună mai întâi problema, ce trebuie să facă, iar dacă acesta nu se conformează adminului, abia atunci să primească Warn.

Edited by Sh4dow04
  • Upvote 2
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Sugestie: Adaugarea comenzii /mutetime pentru a vedea cat timp iti mai tine mute-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serveru: Te ajuta sa vezi cat mai tine mute-ul.

Edited by HaseL Reborned
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Sugestie: Daca X are mai multe conturi banate, indiferent ca au fost banate de el sau nu, sa se primeasca ban permanent cu [X]. SUNT CONTURILE TALE, TU TREBUIE SA FII RESPONSABIL DE ELE, NU SA LE DAI LA TOTI CODATII SA JOACE.

Cum crezi ca ar ajuta serveru: Am scapa de codatii astia imputiti ca deja m-am saturat de ei.

Mai ales ca pe white nu poti sa joci la war-uri din cauza codatilor, iar staff-ul nu se ocupa de ei.

Edited by Ace1337
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie : Daca un sublider nu isi efectueaza raportul de activitate acesta sa fie demis de catre lider pe motiv " Raport incomplet" 

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Subliderii ar trebui sa isi faca raportul la fel ca ceilalti membri si sa primeasca uninvite la fel ca membrii normali care nu isi efectueaza raportul.

Posted

Sugestie: Am vazut ca multi au primit / am primit ban / warn pentru c bug / c shot facut pe un perete / strada, propun sa se acorde o astfel de sanctiune doar cand se face pe un player sa-i ofere un avantaj, adica nu deranjezi pe nimeni daca faci pe un perete.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai da warn-uri si ban-uri aiurea.

• Upvote 3
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Un player care nu doar copiaza din aplicatiile altora ci pur si simplu modifica si numele si varsta si sexul si tot, o alta identitate, nu inteleg care mai este rostul aplicatiilor daca nu exista nicio sanctiune pentru asa ceva! Mai jos veti vedea cum intr-o aplicatie este respins iar in alta acceptat, normal ca leaderul nu are de unde sa stie dar daca depistam astfel de cazuri si facem reclamatie ar trebui uninvite pe loc pentru ca nu este corect fata de ceilalti aplicanti care sunt respinsi pentru sinceritatea lor, propun sa judecati si sa faceti o regula pentru astfel de situatii deosebite.

Va multumesc.

http://whitepanel.bugged.ro/group/viewapplication/667368
http://whitepanel.bugged.ro/group/viewapplication/667280

Posted

Sugestie: Propun ca wanted 3 neconformare ordin sa devina wanted fara drept de predare.

Cu ce ar ajuta serverul: Ar fii mult mai role-play, nu are absolut nici o logita ca dupa ce-i dai wanted neconformare ordin sa-i mai dai inca 3 somatii dupa sa-i acorzi runner. Este foarte inconfortabil pentru player si pentru politist.

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: Cei care fac parte in staff adica admin/helper sa nu poate primi rank 6 in factiuni, oricum au alt raport cei din staff si majoritatea la factiuni rank 6 e admin,helper! Un admin/helper are altceva de facut nu sa ocupa un loc de co-lider si mai multe ori are si /togf.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajunta serverul ca si alti jucatori care nu fac parte in staff sa aiba mai multe sanse pentru rank 6 in factiune. Daca verificam bine pe serverul White majoritatea colideriilor este admin/helper. Unde se alege un lider nou deja un admin e co-lider. Bine fiecare lider are scuza lui ca il ajuta la reclamatii si cu pareri dar este /l unde poate sa ceara pareri sau chiar daca liderul are nevoie de ajutor pentru a inchide o reclamatie are topic pe forum unde sa ceara pareri.

Edited by szokeboy
  • Upvote 4
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Adminilor sa le fie strict interzis sa faca parte din clanuri.
Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi admini si-au format clanuri din care fac parte doar 'personalitati mari' si se favorizeaza foarte mult intre ei, vor nega doar cei care fac parte din acestea.

• Upvote 3
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Odata ce ajungi in staff (helper, admin), sa nu mai ai dreptul de a ramane rank 6 intr-o factiune.

Cu ce ar ajuta?: Playerii ar fi mult mai motivati sa ramana in factiuni, cu sansa la o functie. Daca ne uitam la colideri, vedem doar admini sau helperi.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Sugestie: Sa nu se mai baneze pentru reclama scrierea numelor unor servere cunoscute, multi primesc ban aiurea pentru reclama doar discutand despre servere. Asta nu poate fi numita reclama, evident toti playerii stiu si de acele servere. Reclama e cand spui cuiva un ip de server si ii spui sa intre, nu sa aduci numele intr-o simpla discutie. S-ar intelege daca ar zice X e mai tare, dar chiar asa? Sa apara in chat mesajul ce contine numele altor servere, dar sa le apara si adminilor in caz de anumite contexte sa se poata bana usor.
Cum ar ajuta serverul?: Suntem in 2018, conceptul asta e invechit. Toata lumea stie de serverele lui Bobo, Awake, Massive. Reclama ar fi daca af fi un server mic sau ceva de genul acesta, pe care sa il ajute cumva asta.

Edited by Wolf Danni
  • Upvote 3
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: In loc de warn/ban pentru c-bug sa fie licenta de gun suspendata pentru 10 ore mafiotilor de la war, iar restul 15 ore (aici intra si mafiotii ce nu sunt la war).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Player-ii nu ar mai fi atat de speriati sa apese tasta C in timp ce trag cu Deagle pentru ca sunt sanctionati foarte drastic + ca exista un sistem anticbug iar acesta oricum te dezavantajeaza. Sper sa luati ce spun in considerare, pentru ca momentam Bugged-ul sanctioneaza cel mai drastic fiind vorba de c-bug, adica totusi, apesi C si primesti ban 2 zile, e prea drastic.