AndreiSDY Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:AndreiVarsta:16 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Andrei. am varsta de 16 ani si locuiesc in judetul Buzau, imi plac fetele cu ochii albastrii, sunt in zodia Scorpion.Nu imi plac persoanele lase sau care au suferinte.Nu sunt o persoana care se enerveaza usor, imi plac glumele, pana in limita bunui simt.Invat la un liceu de prestigiu din judet.Invat de dimineata, iar marea parte din timpul liber mi-l petrec pe SAMP!Nu am hobby-uri.Imi place sa lucrez in echipa, insa uneori lucrez si singur.Imi cer scuze pentru prima aplicatie pe care am facut-o, am facut-o nestiind ca mai trebuie sa copiez din aplicatie, iar in graba am copiat putin.Locatia(Oras):Buzau.Ce gen de muzica asculti?Rap, trap si hip hop STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :RaykoneNNivel :25Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server:Aproape 3 ani (Joc de pe data de 2014-02-10 07:39:35)Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost banat/Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/VOgd0Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/RAYKONENAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost, nu le mai stiu numele la alte clanuri, recent am iesit din Vandals.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:Nu.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Juan, shift, sunt mai multi.Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8/10Experienta DM [ ()/10]:7/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Nu amDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan vechi si respectabil.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin activitate si prin seriozitate.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da! Edited January 14, 2017 by AndE123
DevoN Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) ma io ti dau contra glm, pro Edited January 14, 2017 by AIM.DevoN
Mariusickazz Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) // Edited January 15, 2017 by Call me Mr. J vot anulat (reason: nu te cunosc)
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) neutru, nu te cunosc. // Edited January 15, 2017 by Call me Mr. J vot anulat
DoomX -cont vandut pe blue Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) // Edited January 15, 2017 by Call me Mr. J vot anulat
AndreiSDY Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Bun.Vreau sa mi spun punctul meu de vedere.Daca tot trebuie sa ma descriu, ce rost ar mai avea sa primesc neutru?De ce mai trebuie sa ma descriu?Sunt de acord cu neutrele, insa eu mi am spus punctul meu de vedere legat de descriere.
CroCop Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pro, oricum nu te cunosc, dar iti dau asa ca avem nevoie de membri PD sa ne ajute cu un FREE.
yelawulf Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Bun.Vreau sa mi spun punctul meu de vedere.Daca tot trebuie sa ma descriu, ce rost ar mai avea sa primesc neutru?De ce mai trebuie sa ma descriu?Sunt de acord cu neutrele, insa eu mi am spus punctul meu de vedere legat de descriere. Bună, ai dreptate. VOTURILE CU NEUTRU/ CONTRA PE REASON DE "NU TE CUNOSC" NU SUNT LUATE IN CONSIDERARE. Pro.
Recommended Posts