Jump to content

Cerere [AIM]~RaykoneN [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Andrei
Varsta:16 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Andrei. am varsta de 16 ani si locuiesc in judetul Buzau, imi plac fetele cu ochii albastrii, sunt in zodia Scorpion.Nu imi plac persoanele lase sau care au suferinte.Nu sunt o persoana care se enerveaza usor, imi plac glumele, pana in limita bunui simt.Invat la un liceu de prestigiu din judet.Invat de dimineata, iar marea parte din timpul liber mi-l petrec pe SAMP!Nu am hobby-uri.Imi place sa lucrez in echipa, insa uneori lucrez si singur.Imi cer scuze pentru prima aplicatie pe care am facut-o, am facut-o nestiind ca mai trebuie sa copiez din aplicatie, iar in graba am copiat putin.
Locatia(Oras):Buzau.
Ce gen de muzica asculti?Rap, trap si hip hop

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :RaykoneN
Nivel :25
Nume folosite anterior:Nu am avut.
Vechime pe server:Aproape 3 ani (Joc de pe data de 2014-02-10 07:39:35)
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost banat/
Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/VOgd0
Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/RAYKONEN
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost, nu le mai stiu numele la alte clanuri, recent am iesit din Vandals.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?:Nu.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Juan, shift, sunt mai multi.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8/10
Experienta DM [ ()/10]:7/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Nu am
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan vechi si respectabil.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin activitate si prin seriozitate.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, sunt de acord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da!

Edited by AndE123
Posted

Bun.Vreau sa mi spun punctul meu de vedere.Daca tot trebuie sa ma descriu, ce rost ar mai avea sa primesc neutru?De ce mai trebuie sa ma descriu?Sunt de acord cu neutrele, insa eu mi am spus punctul meu de vedere legat de descriere.

Posted

Bun.Vreau sa mi spun punctul meu de vedere.Daca tot trebuie sa ma descriu, ce rost ar mai avea sa primesc neutru?De ce mai trebuie sa ma descriu?Sunt de acord cu neutrele, insa eu mi am spus punctul meu de vedere legat de descriere.

Bună, ai dreptate.

VOTURILE CU NEUTRU/ CONTRA PE REASON DE "NU TE CUNOSC" NU SUNT LUATE IN CONSIDERARE.

Pro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp