Popular Post hanhan Posted March 3, 2013 Popular Post Posted March 3, 2013 Am decis cu greu sa ma las de acest server. M-am saturat fac tot ce se poate sa fiu activ sa fiu pe server cat mai mult si degeaba. Pe serverul asta se ia admin/helper/lider/co-lider/sub-lider pe pile. Poate asta este primul meu svr RPG dar ca sa ajungi mare si tare trebuie sa muncesti nu sa intre un prieten de-al ownerului sau co-ownerului si de la level 12-13 sa-l puna lider. Am vazut o gramada Lideri si cand ii intrebam ziceau ca au pile si dealea niciodata nu se ia cva pe merit sau pe munca tot pe prietenie si pe pile. Imi pare rau ca ma las asa pt mn bugged a fost si inca mai este cel mai tare server mereu . Dar nu se mai poate am level 16 si cand saluti uni admini/helperi nici nu te baga in seama ca noh iei sunt smekeri ca sunt de rank mai mare ca tn. Am crezut ca pe bugged sunt multi de treaba dar numa unii . Eu am incercat sa fiu bun cu toti si sa fiu amic ff bun cu admini/heleri/lideri si playeri. Si nu vroiam sa fiu amic cu voi admini /helperi /lideri pt rank bani sau altceva Vroiam doar sa ma inteleg bine cu toti dar nu se poate! Shad9w frate esti owner tu faci ce-i mai bn pt server dar tu pe svr vorbesti numa cu aia de rank mai mare exemplu : Lideri/helperi si prietenii din viata reala. Eu stiam ca un owner trebuie sa ajute playeri nu sa nu vorbeasca cu ei. Te-am intrebat de o gramada de ori multe chesit legate de svr si nici macar un pm nu mi-ai dat. Imi pare rau dar nu se mai poate Imi doream si eu sa ajung lider atata tot , stateam pe server nu ieseam deloc afara numa ca sa fiu prezent cat mia mult si sa atrag atentia sa ma bage si pe mn cnv lider. Am muncit o gramada si nici macar sub-leader nu am fost nici macar rank 4 . Dar noh asta e ......Bafta tuturor sper sa ne mai vedem aveti grija de voi. CEI CE CRED CA AM DREPTATE SA DEA CLICK PE CHESTIA AIA VERDER CUM AR VENI (LIKE). 15
Tibi Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Totul e in mintea ta. Nu e deloc cum pare, am jucat si eu atata timp pe servere mari fara sa detin vreo functie importanta (nici nu am cerut, cum o faceti unii din voi, uneori abuziv) si stiu ce ganduri aveam referitor la administratie, insa cand esti pus in postura lor, totul e complet diferit. :) e o gramada de spam, intrebari pe /report, /sms, chat admini, chat lideri, chat helperi si o gramada de contacte cu o gramada de lume, pe care creierul nu le mai poate retine / suporta cand sunt intr-o masura foarte mare, si stresul isi spune cuvantul, la fel si oboseala psihica care nu ar trebui sa existe, pentru ca este doar un joc, si asa ca si voi (cei care joaca de placere), ne-am dori si noi sa jucam acest joc ceva mai linistiti, si asa apare ignoranta pe care voi o vedeti cat va duce mintea. 4
hanhan Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Te inteleg tibi stiu cum e sa fi administrator si sa fie 200 -300 de playeri pe server dar man uitate si tu cum se primeste lider...si eu dak as fi uite de exemplu cu tn am fi prieteni ff buni normal ca mi-ai da lider ca suntem prieteni dar la alti care muncesc nu ii baga nimeni in seama.
Tibi Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Liderii / helperii in mare parte sunt alesi de mine si n-au nicio legatura cu mine majoritatea, schimbam doua mesaje pe luna, poate si mai rar. Fiecare are sansa lui.
Mr.Jaks Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Totul e in mintea ta. Nu e deloc cum pare, am jucat si eu atata timp pe servere mari fara sa detin vreo functie importanta (nici nu am cerut, cum o faceti unii din voi, uneori abuziv) si stiu ce ganduri aveam referitor la administratie, insa cand esti pus in postura lor, totul e complet diferit. :) e o gramada de spam, intrebari pe /report, /sms, chat admini, chat lideri, chat helperi si o gramada de contacte cu o gramada de lume, pe care creierul nu le mai poate retine / suporta cand sunt intr-o masura foarte mare, si stresul isi spune cuvantul, la fel si oboseala psihica care nu ar trebui sa existe, pentru ca este doar un joc, si asa ca si voi (cei care joaca de placere), ne-am dori si noi sa jucam acest joc ceva mai linistiti, si asa apare ignoranta pe care voi o vedeti cat va duce mintea. Sunt intrutotul de acord ! Te inteleg tibi stiu cum e sa fi administrator si sa fie 200 -300 de playeri pe server dar man uitate si tu cum se primeste lider...si eu dak as fi uite de exemplu cu tn am fi prieteni ff buni normal ca mi-ai da lider ca suntem prieteni dar la alti care muncesc nu ii baga nimeni in seama. Nu e asa cum spui tu. Cand am luat lider nu cunosteam pe nimeni, aveam doar 2 prieteni in factiune de rank mai mic. Iar cu Tibi sau orice alt admin, nu vorbisem niciodata. Dupa cum a zis si Tibi mai sus "Totul e in mintea ta". Edited March 3, 2013 by Mr.Jaks
Trevor Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Am decis cu greu sa ma las de acest server. M-am saturat fac tot ce se poate sa fiu activ sa fiu pe server cat mai mult si degeaba. Pe serverul asta se ia admin/helper/lider/co-lider/sub-lider pe pile. Poate asta este primul meu svr RPG dar ca sa ajungi mare si tare trebuie sa muncesti nu sa intre un prieten de-al ownerului sau co-ownerului si de la level 12-13 sa-l puna lider. Am vazut o gramada Lideri si cand ii intrebam ziceau ca au pile si dealea niciodata nu se ia cva pe merit sau pe munca tot pe prietenie si pe pile. Imi pare rau ca ma las asa pt mn bugged a fost si inca mai este cel mai tare server mereu . Dar nu se mai poate am level 16 si cand saluti uni admini/helperi nici nu te baga in seama ca noh iei sunt smekeri ca sunt de rank mai mare ca tn. Am crezut ca pe bugged sunt multi de treaba dar numa unii . Eu am incercat sa fiu bun cu toti si sa fiu amic ff bun cu admini/heleri/lideri si playeri. Si nu vroiam sa fiu amic cu voi admini /helperi /lideri pt rank bani sau altceva Vroiam doar sa ma inteleg bine cu toti dar nu se poate! Shad9w frate esti owner tu faci ce-i mai bn pt server dar tu pe svr vorbesti numa cu aia de rank mai mare exemplu : Lideri/helperi si prietenii din viata reala. Eu stiam ca un owner trebuie sa ajute playeri nu sa nu vorbeasca cu ei. Te-am intrebat de o gramada de ori multe chesit legate de svr si nici macar un pm nu mi-ai dat. Imi pare rau dar nu se mai poate Imi doream si eu sa ajung lider atata tot , stateam pe server nu ieseam deloc afara numa ca sa fiu prezent cat mia mult si sa atrag atentia sa ma bage si pe mn cnv lider. Am muncit o gramada si nici macar sub-leader nu am fost nici macar rank 4 . Dar noh asta e ......Bafta tuturor sper sa ne mai vedem aveti grija de voi. CEI CE CRED CA AM DREPTATE SA DEA CLICK PE CHESTIA AIA VERDER CUM AR VENI (LIKE). Like-ul meu la post spune totul, eu am primit warn pe forum pentru un post cu off-topic iar dansul sub numele de mihail1998 uitativa si voi ce a reusit sa faca in topicul de la eventuri - > http://bugged.ro/forum/5-events/ . Dar stai! Omul are premium, lider si abia si-a facut buletinul. Asta e diferenta, nu acuz pe nimeni dar sa se execute pedepsele cu aceiasi unitate de masura. 1
MaGiCoNs Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Da da a vazut cineva lider/admin/helper fara premium ?? :-? Eu nu ! Edited March 3, 2013 by MaGiCoNs
hanhan Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Multumesc tuturor de like vad ca 6 sunt de acord cu mn .
Martaz. Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Stiti cum e vorba aia "Cand esti BUN, esti luat de PROST" . Bafta DK_HAN, stiu ce zici.
hanhan Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Am decis sa nu ma las . Am vazut ca chiar v-ar parea rau dak as pleca....Tibi a avut dreptate dar m-am enervat atunci cand am intrebat niste liderii si au spus ca au pile...si cand mi-au spus asta ma gandeam ca dak nu o sa am pile o sa fiu un ratat si nu o sa fiu lider/sub-leader/co-leader.Asa ca nu ma mai las pentru ca am prieteni pe server care nu ar vrea sa plec si imi pare rau de level ca am muncit atata si akm sa ma las ca prostu.
optical Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Am decis sa nu ma las . Am vazut ca chiar v-ar parea rau dak as pleca....Tibi a avut dreptate dar m-am enervat atunci cand am intrebat niste liderii si au spus ca au pile...si cand mi-au spus asta ma gandeam ca dak nu o sa am pile o sa fiu un ratat si nu o sa fiu lider/sub-leader/co-leader.Asa ca nu ma mai las pentru ca am prieteni pe server care nu ar vrea sa plec si imi pare rau de level ca am muncit atata si akm sa ma las ca prostu. Cati nu is ca tine . Ai vrut doar sa fi bagat in seama :)
hanhan Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Optical dak nu sti dc te bagi? Taci si stai in banca ta! Am destula atentie pe server chiar si pe forum! In special de la Tibi!
Catal1n Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 D.k_Han..nu-i usor sa te lasi de un server de samp/sau de samp mai ales daca ai muncit/pierdut ore la pc..Spor in continuare !Joaca de placere..nu juca pentru lider/helper/admin !
Cloud. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Te-am vazut pe server.. acum nu stiu daca esti tu sau nu, oricum iti urez bafta si succes in viata!
Mr.Jaks Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Cati nu is ca tine . Ai vrut doar sa fi bagat in seama :) Cam asa ! 1
iSmoke Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Han: De la mine nu cred ca ai auzit vreodata ca am intrat pe pile.. Si chiar de se intra pe pile, e normal ca Tibi va da helper sau lider la cineva in care poate avea incredere si care se implica total jocului, de asta se da lider si helper la cei cu premium.. majoritatea celor care doneaza pt premium sunt jucatori foarte activi si implicati in ale Buggedu-ului. Eu cand am luat lider nu aveam premium, si nici vorba de pile.. pana sa imi spuna Tibi ca sunt noul lider Hitman nu vorbisem nici 2 cuvinte macar cu el sau cu alt admin. Sper sa fiu inteles. Poate ca o sa ajungi si tu lider sau helper :p Succes in continuare! 3
Recommended Posts