Jump to content

Recommended Posts

Posted

Òk otto multumesc de sfat :D!Bafta si tie!

Mult Succes si spor la gagici :) Nimeni nu a luat pe pile Helper sau Lider, fiecare are o sansa poate si tu vei avea o sansa sa fi lider/helper asta depinde de activitatea ta pe sever, fiecare considera ca este activ si ca ar merita ceva mai bun decat a fi un player.. Uneori si eu ma gandesc ca as merita Admin level 5 :O dar sunt vise  :) fiecare are cate un vis in samp sa devina cat mai celebru si cunsoscut :)

Posted

Cati ani ai? Intelegeti c*** ca sunteti stresanti cand ne salutati si chestii sau sms daca sunt locuri in factiune. Eu unul va salut cand ma salutati si incerc sa nu fiu ironic. Dar maturizati va. Lider se da cuiva capabil sa tina o factiune macar 1luna. Sau cel putin ar trebuii.. vad ca in ultimu timp s au schimbat liderii saptamanal.

Daca vreti sa fiti luati in seama fiti seriosi si ajutati comunitatea (tutoriale, video, eventuri).

Posted

Mult succes in continuare ! Dar nu era nevoie sa faci asa circ si panarama ! Fiecare va primi sunt 350 si fiecare are o calitate in ochii adminilor ! Cu cea ce ai facut tu aicia astepti sa primesti ceva ? Sa fim sinceri ! Stergeti asta !

Posted

Da da a vazut cineva lider/admin/helper fara premium ?? :-?

Eu nu !

Nu am premium, nu am donat nimic si totusi am lider de 3 luni si ceva. Poate daca jucati si voi de cand serverul s'a deschis, cand eram doar 12-13 pe server toata ziua aveati si voi lider si admin.

Posted

Nu am premium, nu am donat nimic si totusi am lider de 3 luni si ceva. Poate daca jucati si voi de cand serverul s'a deschis, cand eram doar 12-13 pe server toata ziua aveati si voi lider si admin.

Ai dreptate viciu mie chaiar imi pare rau ca nu am dat peste acest servar mai devreme! Respect celor ce chiar merita!( Va stiti voi care sunteti, a da HAN tu nu esti printre ei  :P  :P  :P )

.t/c.

Posted

Stai,stai,stai,care-i faza aici?Cui ii pasa ca se lasa X-ulet si ca settings viseaza la admin level 5?Cui ii pasa cand cineva se lasa de samp?Fac si eu un topic si zic : v-am salutat lume,eu m-am lasat si tot ma joc pe server.....Han,nu mai face topicuri aiurea

Posted

Da da a vazut cineva lider/admin/helper fara premium ?? :-?

Eu nu !

Ce zici frate aicea , daca nu am premium nu am voie sa fiu leader sau ce?

PS. Poate am cap pentru leader dar nu vrea p*la mea sa cumpere Premium . 

Posted

Ai facut doar o panarama asa degeaba sa fi bagat in seama doar crezand ca,cand Tibi sau Shad0w o sa cieteasca asta o sa le dea lacrimile si o sa te puna lider/helper.

• Upvote 1
Posted

Ce zici frate aicea , daca nu am premium nu am voie sa fiu leader sau ce?

PS. Poate am cap pentru leader dar nu vrea p*la mea sa cumpere Premium . 

Daca nu stii sa citesti nu te mai baga in seama !

PS: nici eu nu am premium si nici nu vreau sa cumpar ;)

Posted

Viciu are app 3 luni de lider si nu are premium . Lasati chestiile astea ... Se si precizeaza helper primesti atunci cand nu ceri ... Lider primesti daca ai si tu o vechime in factiunea aia nu asa aiurea daca sti despre ce e vorba etc... Pnm akm e si partea a-2a fiecare cu norocu lui dar... de cele mai multe ori noi ne facem singuri norocu !

Posted

Am citit mai bine,tu vrei doar lider,cand eram eu lider la N.R tu ai intrat de 2 ori si nu stateai mai mult de 2 zile,si vreai uninvite fara FP,imi mai cereai si rank,du-te si munceste,vrei totu mura-n-gura

Posted

Daca nu stii sa citesti nu te mai baga in seama !

PS: nici eu nu am premium si nici nu vreau sa cumpar ;)

PS: Te bate gramatica a ? 

Ai zis clar , Eu nu am vazut un ''Leader fara premium'' , Nu o mai da aiurea , Ca te incurci in scheme ! 

CEAO ! 

Posted

Pe forum am raspuns si raspund la toate pm-urile si topicurile create in sectiunile importante ( probleme cu contul, cereri unban, bug reports ). In joc e spam. Raspund doar uneori. La intrebarile puse pe /report raspunde cineva, de obicei. Daca ar fi sa dau /goto la fiecare player ce are o intrebare sau mai mult ar trebui sa stau de dimineata pana seara in SA:MP sa raspund la intrebari.

Sunt 500+ playeri ce se logheaza zilnic pe bugged, jumate din ei vor sa ajunga admin / lider. Nu-s 250 de factiuni sa ajunga toti playerii lideri. Nu tine numai de activitate. Conteaza si cum gandesti. Nu toti playerii sunt potriviti pentru a fi lideri / admini / helperi.

• Upvote 1
Posted

Shad0w chiar akm am inteles ceva....Multumesc pentru acest sfat...dak nu am sa fiu leader /helper /admin asta e fiecare e pe cont propriu de akm.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp