Jump to content

Cerere - AIM - Miki [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Mihai
Varsta: 18
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Mihai si am 18 ani. Nu ma pricep prea bine sa imi fac o autodescriere, dar as putea spune ca sunt un baiat de treaba, optimist si imi place sa ajut prietenii de obicei.  In timpul meu liber ies cu prietena la un suc, ma plimb cu masina sau merg sa fac tot felul de activitati cum ar fi bowling, biliard si alte jocuri de genul. Pe PC imi place sa ma joc SAMP si cam atat, deoarece nu sunt un prea mare gamer.

Locatia(Oras): Slatina

Ce gen de muzica asculti? Ascult orice in afara de rock si mai ales manele la party-uri si majorate. 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Miki
Nivel : 50
Nume folosite anterior: Miki1998,MIKIZEW, [AIM]Miki, MIKIBAWS, Miki(actual)
Vechime pe server: Aproape 4 ani
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodata.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/Tl7WJ

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Miki
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): ZEW, BAWS, Doussept, AIM, Saints. Si probabil si altele, dar pe astea mi le amintesc acum.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am fost acum aproape 2 ani si nu am mai jucat o perioada si de asta am iesit.
Ce alte jocuri mai joci?: Minecraft, CS:GO, GTA V.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ma inteleg bine cu toti membrii, cel putin cu toti cei pe care ii cunosc nu pot sa fac vreo diferenta intre ei. Presupun ca ma voi intelege bine si cu ceilalti, eu stiindu-ma pe mine foarte prietenos. 

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 6/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: skype miki.miky2 (yahoo messenger nu mai folosesc)
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Am mai fost si imi palce tare mult. Imi place numele si imi plac si membrii. Nu pot sa zic exact de ce mi-as dori dar chiar e unul dintre clanurile unde sunt numai oameni calculati.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu stiu exact, in functie de ce este nevoie ajut cu tot ce imi sta in putere.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da

Edited by Miki.
Posted (edited)

Contra.La level 50 ai doar 1300 si ceva de ore.Nu ai muncit la cont.

Mult prea mult hate. Sunt putine 1300 de ore? Scuza-ma ca mai fac si altceva decat sa ma joc pe PC

Edited by Miki.
Posted

Contra.La level 50 ai doar 1300 si ceva de ore.Nu ai muncit la cont.

Nu se da contra pentru asa ceva, data viitoare nu ai sa mai votezi cu astfel de motive la voturi.

Mult prea mult hate. Sunt putine 1300 de ore? Scuza-ma ca mai fac si altceva decat sa ma joc pe PC

Arogante in aplicatierespins.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp