NoPe.. Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) Nume: Andrei MihalaVarsta: 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat in varsta de 18 ani din judetul Olt. Stiu sa respect membrii unui clan/factiuni dar as dorii sa primesc respectul oferit. Am cei 7 ani de acasa si sunt o fire glumeata care stie sa se descurce in situiatii critice Locatia(Oras): Cacaral Ce gen de muzica asculti? Hip Hop STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : ROWiNGNivel : 33Nume folosite anterior: Josephinno , SteliaNVechime pe server: 2 ani Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut pentru Ascundere moduri Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/fJiyj Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ROWiNGAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut probleme cu mebrii din acest clan. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in Life Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in acest clan.Ce alte jocuri mai joci?: Doar Sa:MpCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: DIESEL Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 7/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: -De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca are membrii de treaba si respectuosi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul meu fata de ceilalti membrii. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da Edited January 16, 2017 by NoPe..
Mariusickazz Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 din partea mea ai un pro, tip de treaba :)
Robert47 Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 contra, suferinta, aproape doar banned in fh deci rezulta ca esti codat.
DiESEL. Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Pro la baiat. contra, suferinta, aproape doar banned in fh deci rezulta ca esti codat. Sunt o gramada care au uninvite pentru asta in clan, de ce dai contra aiurea?
SNiPSTONE Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) Sa zicem prou Edited January 16, 2017 by AIM.SNiPSTONE
Recommended Posts