kcatalin Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Dupa 3 secunde dupa ce accesez panel-ul, apar tot felul de reclame si panel-ul devine inaccesibil (http://imgur.com/a/K96qL). Stie cineva care ar fi problema? Am incercat sa sterg cache, cookies. Check poza pentru detalii. Quote
andX Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Problema de la internet, verifica conexiunea. Intr-un alt caz, te sfatuiesc sa-ti iei un alt browser (Chrome, Opera). Bafta. Quote
kcatalin Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 Problema de la internet, verifica conexiunea. Intr-un alt caz, te sfatuiesc sa-ti iei un alt browser (Chrome, Opera). Bafta. Am folosit si incercat si pe alt browser, chiar pe mai multe. Problema cu internetul este o optiune, dar mai astept pareri. Quote
MiHaiCR7 Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 E de la viruși, am avut aceeași problemă, cred că fără schimbarea windows-ului nu poți să rezolvi problema, eu am schimbat Windows-ul, fără să caut altă metodă, poate ai noroc și găsești altă soluție. Quote
Helios Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 E de la viruși, am avut aceeași problemă când am căutat un ##### pentru un program și era și normal sa dau de un virus, virusul era în chineză și îmi apăreau reclame peste tot, nu numai în browser dar din fericire am rezolvat problema cu un antivirus dar și prin faptul că știam unde anume este instalat acel virus /ce nume avea task-ul in task manager. Încearcă să găsești locația virusului și sterge-l, caută pe YouTube *cum scap de viruși* sau mna lucruri legate de viruși de preferat in limba engleza pe mine m-au ajutat. Quote
aKkerro Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Instalează Malwarebytes by Anti-Malware, Magnifique RPG, dacă mai știi :)) Cu programu' ăla e bine să dai un scan la tot pc-ul. Pot să pun pariu că ai folosit puțin alt browser și după s-au pus iar reclamele, nu? Quote
Solution EarLz Posted January 21, 2017 Solution Posted January 21, 2017 Foloseste AdBlocker pentru internet, si dai un scan cu MalwareBytes. Quote
kcatalin Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Faza cu Malware Bytes vad ca a functionat, cel putin pentru moment. Multumesc frumos pentru ajutor. Have fun in game! Quote
Hazzardd Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Virusi sau internet ( incearca sa dai un rr la router). Quote
Recommended Posts