Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Multumim , barbutul este cea mai buna metoda de facut bani ,dar este si "inselatoare" uneori . Eu de exemplu de la 20kk am ajuns la 3kk si de la 3kk am ajuns la 35kk . Nu ma laud ,dar la barbut castigi odata si pierzi de 10 ori.

Edited by Crystensen
Posted

Multumim , barbutul este cea mai buna metoda de facut bani ,dar este si "inselatoare" uneori . Eu de exemplu de la 20kk am ajuns la 3kk si de la 3kk am ajuns la 35kk . Nu ma laud ,dar la barbut castigi odata si pierzi de 10 ori.

Tocmai de aia nu am introdus ”barbutul” in acest topic, topicul are rol de a progresa in bani intr-un mod sigur.

Posted

Au mai fost 200 cu ideea asta in speranta ca o sa primeasca atentie de la nu stiu ce admin / owner ca sa primeasca si ei helper. Fiti originali. 

astept quote cu hate-ul vostru

Posted

Au mai fost 200 cu ideea asta in speranta ca o sa primeasca atentie de la nu stiu ce admin / owner ca sa primeasca si ei helper. Fiti originali.        astept quote cu hate-ul vostru

Nu vreau helper, degeaba sunt 200 cu aceasi idee daca sunt facute la misto sau nu mai pot fi gasite. 

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp