xFyL Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 (edited) De fiecare data cand mor iau crash. Stiu ca e de la moduri dar ce mod mai exact ? Daca stie cineva apreciez enorm. Edited January 19, 2017 by xFyL Quote
Crystensen Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Incerca sa iti refaci samp-ul ! (Offtopic : Poate iei crash deoarece s-a saturat SA:MP-ul sa mori) Daca ai moduri s-ar putea sa fie de la ele. 1 Quote
Nosferathu Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 In unele cazuri aceasta problema este cauzata de Ped.if ! Iti recomand sa stergi toate modurile si dupa cand bagi cate unul pe rand sa testezi daca iei din nou crash cand mori. 1 Quote
EarLz Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Nu exista o solutie de rezolvare, orice mod poate sa iti dea crash. Data viitoare cand folosesti moduri iti recomand "modloader"(ASI/CLEO), in caz ca nu iti merge poti sa il dezactivezi/activezi. Daca esti mafie, iti recomand un reinstall la GTA:SA. Quote
Kn1ghT Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Am patit si eu, era de la mod, iti recomand uninstall si reinstall dupa care sa pui modurile pe rand. Quote
Recommended Posts