Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Video link: 

Instalare: Se extrage arhiva in fisierul principal GTA. Inainte de a extrge instalati CLEO 4 care il puteti gasi aici

Modurile includ:
-Strazi,masini si skinuri HD
-Arme noi
-Vegetatie
-Roti fixate
-Ti se pune automat palaria si ochelari
-Mod de grafica
-Efecte
-HUD si harta schimbata
-Harta de pe M
-Hoverboard (Faggio si Bike sunt inlocuite cu un Skateboard si Hoverboard)
-First Person
-Schimbi vremea ( VIDEO cum se foloseste apasa aici )
-FPS Unlocked
-SAMP FUNCS
-ped.ifp
-sunete realistice

NOTA!: Acetste moduri sunt combinate cu mai multe moduri putine sunt facute de mine iar eu mai mult am configurat modurile in asa fel in cat sa nu dea crash jocul sau a intampina vreo problema nici playeri care le palpaia mapa cand puneau moduri nu o sa le mai palpaie dupa ce descarca flicker de aici si il pune in fisierul principal GTA nu mai au probleme.

Daca va placut nu uita-ti sa dati +1! Mersi ;)

Download here!

Edited by StefsTube
  • Upvote 4
Posted

"gg" ? ce vrea sa insemne acest gg, habar n-am.

on: ce sa zic, modurile lui tibi, doar ca ai pus unele din fostul modpack, nimic interesant.

Posted

"gg" ? ce vrea sa insemne acest gg, habar n-am.

on: ce sa zic, modurile lui tibi, doar ca ai pus unele din fostul modpack, nimic interesant.

Ba da am puse 5 moduri de mine iar aceste moduri care sunt al lui Tibi le-am configurat in asa fel incat sa nu dea crash,not responding sau freeze-uri am lucrat ceva ca sa numai dea nici o eroare daca aveti o eroare care este cauzata de aceste moduri spuneti-mi si o rezolv

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp