Emanuel Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Salut. Imi poate da cineva si mie un GM cu sistem VIP care sa-l pun pe Localhost fara baza de date MySQL. Multumesc. Quote
Robert Podaru Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Sunt pe google,daca te referi la /vipname iti recomand GM SKiM ,eu pe el am invatat sa scriptez Quote
M1hai Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Nu prea o sa mai gasesti GM-uri care merita fara MySQL. Quote
LucianGM Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Sunt pe google,daca te referi la /vipname iti recomand GM SKiM ,eu pe el am invatat sa scriptez Pup ============================= ON: Ok, nu prea exista acum servere fara MYSQL, insa ai tot felul de tutoriale pe net, un exemplu' aici: Pe google poti cauta diferite gamemode'uri cu sistemul de VIPNAME dar deja a devenit ceva fumat chiar daca inca il folosesc dar ma gandesc eu la ceva mai unic.. infine. Sper ca te-am ajutat. Quote
Recommended Posts