Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Stiu, nu is nob

Pe buGGed nu iti ocupa 3 litere spatele...

Tu ai la Vipname, 25 marimea, si poti baga maxim 6 litere pe el, ca asa e din gm comanda vipname si stiu.

Daca ai vrea sa ai ca pe bugged, ai putea sa setezi marimea textului pe 15,16 ce preferinte ai, ca sa poata incapea mai multe litere pe spate... si poti sa faci sa pui si sa incapa mai multe litere decat 6, si daca stii si tu putin pawno, ai putea face sa pui text ul fara sa mai dai removename ca sa se dublice text ul unu peste altul...

Edited by gabriel ionutz 18193
Posted

Scuze frate ca ma bag dar te faci de rusine, ai copiat unele chestii dintr-un gamemode si gata.. esti scripter. Mai ales ca pe pagina de programare de la BuGGeD apari numai tu si inca unu care cautati sa rezolvati unele probleme.

Daca te pun sa faci ceva de la 0 pe pariu spui asa: "Nu am timp" "N-am chef sa iti arat ca, copiezi" tot felul de scuze.

Iti recomand sa nu te mai lauzi ca niste chestii simple pe care orice NOB le face mai nou in 2017. Asa si eu ma laud cu asta: 

(Apropo, cea ce vezi tu in videoclipul meu este facut de mine fara ajutor sau alte prostii. ;) ) 

Posted

Scuze frate ca ma bag dar te faci de rusine, ai copiat unele chestii dintr-un gamemode si gata.. esti scripter. Mai ales ca pe pagina de programare de la BuGGeD apari numai tu si inca unu care cautati sa rezolvati unele probleme.

Daca te pun sa faci ceva de la 0 pe pariu spui asa: "Nu am timp" "N-am chef sa iti arat ca, copiezi" tot felul de scuze.

Iti recomand sa nu te mai lauzi ca niste chestii simple pe care orice NOB le face mai nou in 2017. Asa si eu ma laud cu asta: 

(Apropo, cea ce vezi tu in videoclipul meu este facut de mine fara ajutor sau alte prostii. ;) ) 

si vezi ca zice acum 'tu ai copiat de la mine' :))

Posted

Ce ai in plus tu la sistem-ul tau ^^ ?

nu a pus nimic, dar ti-a zis ca tu ai copiat cateva chestii si te dai scripter, gata.

si sistemul pe care il ai tu, e al lui -_-

Posted

Ce ai in plus tu la sistem-ul tau ^^ ?

Ce am in plus la sistemul meu?

Pai in primul rand, al meu se salveaza.. trebuie faci upgrade la infernus ca sa il faci VIP si sa poti folosii comanda /vipname sau /removetext.

+ Invata sa scriptezi dupa te lauzi cu un sistem facut de tine de la 0 fara probleme deoarece  numai tu apari aici cerand sisteme sau alte prostii... :) Bafta 'scriptere'

Posted

Ce am in plus la sistemul meu?

Pai in primul rand, al meu se salveaza.. trebuie faci upgrade la infernus ca sa il faci VIP si sa poti folosii comanda /vipname sau /removetext.

+ Invata sa scriptezi dupa te lauzi cu un sistem facut de tine de la 0 fara probleme deoarece  numai tu apari aici cerand sisteme sau alte prostii... :) Bafta 'scriptere'

si vezi acum ca ia din alt gm sa se salveze textul si etc.. si dupa vine si zice ca 'gata, l-am facut si eu.. e facut de mine'