Ionu Nica Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 De ce esti dur ?Ai reusit macar sa scri vreodata prima linie intr-un script ? Quote
qDany Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Luat dupa net. Asa ceva gasesti si in gm-ul buha v3 sau sh4rik. Quote
Ionu Nica Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Scoate tu un sistem vip dintr-un gm ;) Quote
EAX.. Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Scoate tu un sistem vip dintr-un gm ;) Ce e asa greu sa dai copy-paste ma copilas? Quote
Ionu Nica Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Bine,scoate tu ce vrei de unde vrei :) Quote
M1hai Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 BUG sigur: daca dai /vipname xxxxxx si dupa /vipname asdasda textele se suprapun. Quote
Ionu Nica Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 /removename ;) nu iti da voie sa pui 2 nume Quote
MosEdi Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Daca era vipname ca asemanator ca pe bugged, nu-ti ocupau 3 litere tot spatele la Infernus. Quote
Ionu Nica Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 depinde cat de setata de marimea la text din gm ;) Quote
MosEdi Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Stiu, nu is nob Pe buGGed nu iti ocupa 3 litere spatele... Tu ai la Vipname, 25 marimea, si poti baga maxim 6 litere pe el, ca asa e din gm comanda vipname si stiu. Daca ai vrea sa ai ca pe bugged, ai putea sa setezi marimea textului pe 15,16 ce preferinte ai, ca sa poata incapea mai multe litere pe spate... si poti sa faci sa pui si sa incapa mai multe litere decat 6, si daca stii si tu putin pawno, ai putea face sa pui text ul fara sa mai dai removename ca sa se dublice text ul unu peste altul... Edited January 22, 2017 by gabriel ionutz 18193 Quote
Ionu Nica Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 tu vezi ce ora era si am laptop si n-am luminii la tastatura,trebuia sa am astept la hateri Quote
.LepS Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 BzIonutt Imi dai te rob sistemul vip pls . Quote
LucianGM Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Scuze frate ca ma bag dar te faci de rusine, ai copiat unele chestii dintr-un gamemode si gata.. esti scripter. Mai ales ca pe pagina de programare de la BuGGeD apari numai tu si inca unu care cautati sa rezolvati unele probleme. Daca te pun sa faci ceva de la 0 pe pariu spui asa: "Nu am timp" "N-am chef sa iti arat ca, copiezi" tot felul de scuze. Iti recomand sa nu te mai lauzi ca niste chestii simple pe care orice NOB le face mai nou in 2017. Asa si eu ma laud cu asta: (Apropo, cea ce vezi tu in videoclipul meu este facut de mine fara ajutor sau alte prostii. ;) ) Quote
MosEdi Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Scuze frate ca ma bag dar te faci de rusine, ai copiat unele chestii dintr-un gamemode si gata.. esti scripter. Mai ales ca pe pagina de programare de la BuGGeD apari numai tu si inca unu care cautati sa rezolvati unele probleme. Daca te pun sa faci ceva de la 0 pe pariu spui asa: "Nu am timp" "N-am chef sa iti arat ca, copiezi" tot felul de scuze. Iti recomand sa nu te mai lauzi ca niste chestii simple pe care orice NOB le face mai nou in 2017. Asa si eu ma laud cu asta: (Apropo, cea ce vezi tu in videoclipul meu este facut de mine fara ajutor sau alte prostii. ;) ) si vezi ca zice acum 'tu ai copiat de la mine' :)) Quote
Ionu Nica Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Ce ai in plus tu la sistem-ul tau ^^ ? Quote
MosEdi Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ce ai in plus tu la sistem-ul tau ^^ ? nu a pus nimic, dar ti-a zis ca tu ai copiat cateva chestii si te dai scripter, gata. si sistemul pe care il ai tu, e al lui -_- Quote
LucianGM Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ce ai in plus tu la sistem-ul tau ^^ ? Ce am in plus la sistemul meu? Pai in primul rand, al meu se salveaza.. trebuie faci upgrade la infernus ca sa il faci VIP si sa poti folosii comanda /vipname sau /removetext. + Invata sa scriptezi dupa te lauzi cu un sistem facut de tine de la 0 fara probleme deoarece numai tu apari aici cerand sisteme sau alte prostii... :) Bafta 'scriptere' Quote
MosEdi Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ce am in plus la sistemul meu? Pai in primul rand, al meu se salveaza.. trebuie faci upgrade la infernus ca sa il faci VIP si sa poti folosii comanda /vipname sau /removetext. + Invata sa scriptezi dupa te lauzi cu un sistem facut de tine de la 0 fara probleme deoarece numai tu apari aici cerand sisteme sau alte prostii... :) Bafta 'scriptere' si vezi acum ca ia din alt gm sa se salveze textul si etc.. si dupa vine si zice ca 'gata, l-am facut si eu.. e facut de mine' Quote
Ionu Nica Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 nu a pus nimic, dar ti-a zis ca tu ai copiat cateva chestii si te dai scripter, gata. si sistemul pe care il ai tu, e al lui -_- https://youtu.be/bzD8IlhGlsk Quote
MosEdi Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 https://youtu.be/bzD8IlhGlsk da bv, te felicit pentru inca niste copy-paste! <3 Quote
Recommended Posts