JOHN.STH Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 (edited) Puteti discuta despre ce vreti voi. Edited August 24, 2017 by John.STH Quote
Sho0TeR Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 (edited) Salut baieti! Asi vrea sa va propun ceva. Ar fii mai okay sa fie o regula, sa ai minim level 30 ca sa poti intra in clan. Mi se pare airea ca la leevel 7 sau 10 sa intri in clan. Ar fii mult mai okay sa poti face o aplicatie la level mai mare, de exemplu de la 30 ar fii mai okay. Sau daca ai level mai mic de 30 sa ai rank 5 actual intr-o factiune. Bine ai venit pe profiulul meu. ------ ------- Blue.Bugged.ro ------ ---------- Nickname: []Sho0TeR Faction: Civilian mafia rank 6. Faction Warn's: 0/3 Clan: Stay High (.STH) Playing Hours: 850 Phone number: 1648 Level: 35 Warns: 0/3 Premium User: Yes. __________________________________________________________________________________________ Taxi San Fierro=>Rank3=>24days=>Lider: Mike The Rifa =>Rank1=> 8days=> Lider: Ciury -------------------------------------------------------------------------- Canalul meu de YouTube: https://www.youtube....UmoL-opFBcJBMpQ ---------------------------------------------------------- ★ []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. ★ []Sho0TeR nu doarme. El asteapta. ★ Cand []Sho0TeR face flotari, nu se ridica pe el,el impinge pamantul in jos! ★ []Sho0TeR nu tipa dupa ajutor.El vorbeste mai tare sa il auda cineva. ★ Cand []Sho0TeR are nervi el mananca sapun. ★ []Sho0TeR nu e prost,el este destept se plimba cu masina politiei pe gratis. ★ Cand []Sho0TeR intra pe scena fanii il considera Florin Salam. ★ []Sho0TeR. a omorat odata 2 tigri cu mainile goale. []Sho0TeR nu face flotari, el le cumpara gata facute! []Sho0TeR nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. []Sho0TeR s-a nascut intr-o casa construita de el. []Sho0TeR a resuit sa numere pana la infinit. De doua ori. []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. []Sho0TeR a omorat 50 de teroristi cu 2 gloante. Primul glont a fost de avertizare! []Sho0TeR poate sa faca poze cu telefonul fix. DeadPool isi doreste sa fie ca []Sho0TeR. Prostituatele, dupa o partida cu []Sho0TeR, ii inapoaiza bani. []Sho0TeR are grija de ingerul lui pazitor. []Sho0TeR a lasat-o stirba pe Zana Maseluta. []Sho0TeR a raspuns la un apel pierdut. ------------------------------------------------------ Respect list : 1.) WiNNeToU 2.) John 3.) Mike 4.) LevelOne 5.) Bogdan 6.) Ciury 7.) SiECH 8.) Biianca 9.) Andreei_Para ------------------------------------------------------------ Ban-uri : http://imgur.com/a/3lIKd ----------------------------------------------------- Edited July 5, 2017 by Sho0TeR Quote
JOHN.STH Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 Salut baieti! Asi vrea sa va propun ceva. Ar fii mai okay sa fie o regula, sa ai minim level 30 ca sa poti intra in clan. Mi se pare airea ca la leevel 7 sau 10 sa intri in clan. Ar fii mult mai okay sa poti face o aplicatie la level mai mare, de exemplu de la 30 ar fii mai okay. Sau daca ai level mai mic de 30 sa ai rank 5 actual intr-o factiune. Bine ai venit pe profiulul meu. ------ ------- Blue.Bugged.ro ------ ---------- Nickname: []Sho0TeR Faction: Civilian mafia rank 6. Faction Warn's: 0/3 Clan: Stay High (.STH) Playing Hours: 850 Phone number: 1648 Level: 35 Warns: 0/3 Premium User: Yes. __________________________________________________________________________________________ Taxi San Fierro=>Rank3=>24days=>Lider: Mike The Rifa =>Rank1=> 8days=> Lider: Ciury -------------------------------------------------------------------------- Canalul meu de YouTube: https://www.youtube....UmoL-opFBcJBMpQ ---------------------------------------------------------- ★ []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. ★ []Sho0TeR nu doarme. El asteapta. ★ Cand []Sho0TeR face flotari, nu se ridica pe el,el impinge pamantul in jos! ★ []Sho0TeR nu tipa dupa ajutor.El vorbeste mai tare sa il auda cineva. ★ Cand []Sho0TeR are nervi el mananca sapun. ★ []Sho0TeR nu e prost,el este destept se plimba cu masina politiei pe gratis. ★ Cand []Sho0TeR intra pe scena fanii il considera Florin Salam. ★ []Sho0TeR. a omorat odata 2 tigri cu mainile goale. []Sho0TeR nu face flotari, el le cumpara gata facute! []Sho0TeR nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. []Sho0TeR s-a nascut intr-o casa construita de el. []Sho0TeR a resuit sa numere pana la infinit. De doua ori. []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. []Sho0TeR a omorat 50 de teroristi cu 2 gloante. Primul glont a fost de avertizare! []Sho0TeR poate sa faca poze cu telefonul fix. DeadPool isi doreste sa fie ca []Sho0TeR. Prostituatele, dupa o partida cu []Sho0TeR, ii inapoaiza bani. []Sho0TeR are grija de ingerul lui pazitor. []Sho0TeR a lasat-o stirba pe Zana Maseluta. []Sho0TeR a raspuns la un apel pierdut. ------------------------------------------------------ Respect list : 1.) WiNNeToU 2.) John 3.) Mike 4.) LevelOne 5.) Bogdan 6.) Ciury 7.) SiECH 8.) Biianca 9.) Andreei_Para ------------------------------------------------------------ Ban-uri : http://imgur.com/a/3lIKd ----------------------------------------------------- Nu e ok, e mai bine asa cum este acum. Sincer, mi se pare o realizare destul de mare sa intri intr-o factiune la level 7. Quote
Harris Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 - Pentru a promova clanul pe [/ad] puteti folosi urmatorul model: "Clanul Stay High recruteaza membrii, aplicatii on pe forum! SMS pentru invitatie!" Quote
Recommended Posts