RAZE Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 (edited) IMPORTANT! - DUPĂ CE APLICAȚI PENTRU UN BONUS, ANUNȚAȚI LIDERUL SAU UNUL DINTRE COLIDERI. Acest topic de bonusuri prezintă toate informaţiile necesare prin care un membru poate fi premiat cu o sumă de bani pentru ca a îndeplinit anumite cerinţe stabilite. Puteţi primi aceşti bani prin completarea unei cereri, prin îndeplinirea unor condiţii şi respectarea unor reguli şi cerinţe. Dacă nu vă încadraţi în condiţiile cerute, nu faceţi o cerere deoarece nu va fi acceptată. Pe langă aceste lucruri, ne rezervăm dreptul de a respinge o cerere în cazul in care vom considera că un anumit membru nu merită să fie premiat, deoarece nu are un comportament adecvat. Bonusurile facţiunii vor fi acordate pentru: Taximetristul săptămânii Days event - atingerea unui număr de zile semnificativ în facţiune; teste acordate în cadrul facţiunii (testerii vor fi răsplătiți cu 1kk/test acordat); cele mai multe payday-uri în momentul acordării salariului; [INACTIV] rank 5 fără faction warn sau raport warn (42 de zile); [INACTIV] cel mai activ taximetrist; [INACTIV] Taximetristul saptămănii - [DESCHIS] [INFORMATII SI REGULI] • Pentru a participa aveți nevoie de un screenshot cu [/raport] când considerați că ați atins numărul de comenzi necesar pentru a câștiga. • Puteți posta în orice zi, câștigătorul va fi ales la ședință sau în ultima zi a săptămânii. • Nu aveți voie să postați poze cu [/raport] mai vechi de 24 de ore, ideal ar fi să postați imediat ce ați făcut dovada. • Pot participa doar membrii care au efectuat minim 200 de comenzi. • Cei care trișează pentru a câștiga concursul își vor pierde dreptul de a mai participa vreodată. • Membrii care câștigă concursul mai pot participa și săptămâna următoare doar dacă au cu minim 50 de comenzi peste castigul precedent. De exemplu, daca in prima saptamana ai castigat cu 250 de comenzi, pentru a putea castiga si saptamana urmatoarea trebuie sa ai 300 de comenzi. • $10.000.000/100 comenzi pentru câștigător (ex: 300 comenzi - $30.000.00). • Membrii care se înscriu, dar nu au cel mai mare număr de comenzi, vor primi $5.000.000/100 comenzi. » Model de inscriere pentru evenimentul 'Taximetristul saptamanii': (Eveniment Taximetristul saptamanii) Nume: Rank în cadrul facţiunii: Câte comenzi ai avut în total: Dovada: Alte precizări: Days event - [ DESCHIS ] • Model cerere pentru bonusul cu numărul de zile: (Day's Event) Nume: Numărul tau de zile: Alte precizări: [INFORMAŢII] Acest bonus se va acorda în funcţie de numărul zilelor pe care un membru le va aduna în cadrul facţiunii. Dacă aveţi deja numărul respectiv de zile, nu mai depuneţi cererea pentru a primi răsplata, deoarece nu va fi acordată. Se vor primi bani doar la atingerea unui număr de zile fixe în facţiune, exemplu: 100 de zile, 200 de zile, etc. Trebuiesc îndeplinite cerinţele minime pentru a primi un astfel de bonus şi respectate nişte reguli. [REGULI] Dacă în momentul în care faceţi zilele necesare şi aveţi cerere depusă aveti 1/3 FWs veţi primi cu $10.000.000 mai puţini bani decât trebuie. Dacă aveţi 2/3 FWs veţi primi cu $20.000.000 mai puţini bani decât trebuie. Aveţi la dispoziţie 72 de ore (3 zile) să faceţi cerere după ce faceţi numărul cerut de zile, altfel nu vei mai primi bonusul. Ne rezervăm dreptul de a decide dacă membrul care va dori acest bonus, în sensul că, dacă membru respectiv a avut un comportament neadecvat în cadrul facţiunii poate să nu fie premiat. Nu dorim să oferim bonusul unui membru care a cauzat doar probleme şi a avut un comportament lipsit de respect faţă de alţi membri sau fată de facţiune. [PREMII] Cei care fac 100 zile şi au un comportament adecvat vor primi o sumă de $15.000.000. Cei care fac 200 zile şi au un comportament adecvat vor primi o sumă de $30.000.000. Cei care fac 300 zile şi au un comportament adecvat vor primi o sumă de $45.000.000. Cei care fac 400 zile şi au un comportament adecvat vor primi o sumă de $60.000.000. Cei care fac 500 zile şi au un comportament adecvat vor primi o sumă de $75.000.000. Şi aşa mai departe cu $15.000.000 în plus la fiecare 100 zile. Rank 5 fără sancţiuni - [INCHIS] • Model de cerere pentru evenimentul rank 5 fără sancţiuni. (Event Rank 5 fără şancţiuni sau raport warn) Nickname: Rank: Eşti sigur că nu ai avut sancţiuni până la rank 5?: Numărul de zile: Alte precizări: La acest eveniment membrul respectiv care va ajunge la rank 5 cu 42 de zile va primi suma de $15.000.000. Ar trebui ca atunci când faceţi rank 5 cu 42 de zile să postaţi cât mai repede. Aveţi timp 72 de ore de când aţi făcut rank 5 fără sancţiuni (42 de zile) să faceţi cererea de bouns. Cel mai activ Taximetrist - [INCHIS] [INFORMATII SI REGULI] • Pentru a participa aveți nevoie de un screenshot cu [/raport] când considerați că ați atins numărul de ore necesar pentru a câștiga. • Puteți posta pana in ultima zi de reset. • Pot participa doar membrii care au efectuat minim 30 de ore. • Cei care trișează pentru a câștiga concursul își vor pierde dreptul de a mai participa vreodată. • Membrii care câștigă concursul mai pot participa și săptămâna următoare doar dacă au peste 35 de ore. • $15.000.000 - 30 de ore | $30.000.000 - 45 de ore | $60.000.000 - 65 de ore. » Model de inscriere pentru evenimentul 'Cel mai activ Taximetrist': (Eveniment Cel mai activ Taximetrist) Nume: Rank în cadrul facţiunii: Câte ore ai avut în total: Dovada: Alte precizări: (!) ATENŢIE (!) Dacă modelurile nu sunt respectate, riscaţi să fiţi descalificaţi, de asemenea, dacă nu respectaţi regulile impuse în cadrul celor două evenimente riscaţi să fiţi descalificaţi. Membrii ce doresc să participe la aceste evenimente vor putea să posteze in acest topic până la ora 17:00 în ziua şedinţei sau până la ora 22:00 în ultima zi a săptămânii, în cazul în care nu este planificată nicio ședință în acea săptămână, atlfel înscrierile nu vor mai fi luate în considerare. Unele bonusuri pot fi postate si după ora impusa (ex: 'rank 5 fără sancţiune, days event'). Edited April 11, 2025 by flowww Update. Quote
Cristocea Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Nickname pe server:AndreiRD Numarul de zile avut in factiune:602 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Cred ca trebuie sa fiu premiat deoarece am ajutat aceasta facțiune și am putut ajunge la acest număr de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:1000. Alte precizari:Taxi Las Venturas the best!!! Quote
RAZE Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 (edited) Nickname pe server:AndreiRD Numarul de zile avut in factiune:602 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Cred ca trebuie sa fiu premiat deoarece am ajutat aceasta facțiune și am putut ajunge la acest număr de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:1000. Alte precizari:Taxi Las Venturas the best!!! Cererea pentru bonus a fost acceptata. Felicitari! Edited February 10, 2017 by RAZE Quote
Energy.. Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nickname pe server: LecaeNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am ajuns la 100 zile in Taxi Las Venturas si am ajutat foarte mult playeri dupa traseu.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As vrea sa stau in Taxi Las Venturas 500 days, pentru ca este prima mea factiune si vreau am Fh-ul foarte frumos, asta este visul meu sa ies de la Raze Rank 5 cu 500 Days Cerere de demisie.Alte precizari: Taxi Las Venturas The Best. Raze cel mai bun lider. Quote
RAZE Posted February 18, 2017 Author Posted February 18, 2017 Nickname pe server: Lecae Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am ajuns la 100 zile in Taxi Las Venturas si am ajutat foarte mult playeri dupa traseu. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As vrea sa stau in Taxi Las Venturas 500 days, pentru ca este prima mea factiune si vreau am Fh-ul foarte frumos, asta este visul meu sa ies de la Raze Rank 5 cu 500 Days Cerere de demisie. Alte precizari: Taxi Las Venturas The Best. Raze cel mai bun lider. Cererea pentru bonus a fost acceptata. Felicitari! Quote
Alexandru9 Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) Nickname pe server: ALEXANDRU@999 Numarul de zile avut in factiune: 200 (409 in total) De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am ajutat factiune cu tot ce am putut. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. Alte precizari:Multumesc mult! Taxi LV The Best! Edited February 18, 2017 by ALEXANDRU.999 Quote
RAZE Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 Nickname pe server: ALEXANDRU@999 Numarul de zile avut in factiune: 200 (409 in total) De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am ajutat factiune cu tot ce am putut. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. Alte precizari:Multumesc mult! Taxi LV The Best! Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
Chastrykes Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Nickname pe server: R1UNNN1K Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am avut ambitia de a ajunge la 100 de zile in aceasta factiune si cred ca mi-am facut treaba destul de bine.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc mult! Quote
RAZE Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 Nickname pe server: R1UNNN1K Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am avut ambitia de a ajunge la 100 de zile in aceasta factiune si cred ca mi-am facut treaba destul de bine. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. Alte precizari: Multumesc mult! Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
RaZZvaN. Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Nickname pe server: RaZZvaN.Numarul de zile avut in factiune: 200 (591 in LV+351 in LS).De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece am cea mai mare experienta in acest tip de factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Destul de mult timp.Alte precizari: Taxi e baza. Quote
RAZE Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Nickname pe server: RaZZvaN. Numarul de zile avut in factiune: 200 (591 in LV+351 in LS). De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece am cea mai mare experienta in acest tip de factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Destul de mult timp. Alte precizari: Taxi e baza. Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
Seraphim Benis Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) Nickname pe server: BenisBaNumarul de zile avut in factiune: 200.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece au fost 200 de zile frumoase, pe care nu le voi uita prea curand, mi-am facut prieteni noi, mi-am indeplinit visul de a fi taximetrist pe SA:MP si au fost 200 de zile in care am aratat devotament acestei factiuni, si nu cred ca am dezamagit pe nimeni. Mi-am facut treaba bine asa cum o voi face in continuare.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Dupa mine as sta inca vreo 100 dar sa vedem ce zice si scoala.Alte precizari: Multumesc. #TaxiLVBaza Edited March 14, 2017 by BenisBa.wG Quote
RAZE Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Nickname pe server: BenisBa Numarul de zile avut in factiune: 200. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece au fost 200 de zile frumoase, pe care nu le voi uita prea curand, mi-am facut prieteni noi, mi-am indeplinit visul de a fi taximetrist pe SA:MP si au fost 200 de zile in care am aratat devotament acestei factiuni, si nu cred ca am dezamagit pe nimeni. Mi-am facut treaba bine asa cum o voi face in continuare. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Dupa mine as sta inca vreo 100 dar sa vedem ce zice si scoala. Alte precizari: Multumesc. #TaxiLVBaza Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
Decath Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Nickname pe server: DecathNumarul de zile avut in factiune: 100zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am petrecut cu mare drag 100 zile in factiune. Am ajutat factiunea si o voi face incontinoare.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc. Quote
Annca Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 (edited) Nickname pe server: AnncaNumarul de zile avut in factiune: 100zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost alaturi de membrii factiunii si voi fi mereu pana cand voi fi data afara.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult este posibil.Alte precizari: Multumesc. Taxi LV este cea mai frumoasa factiune. Edited March 30, 2017 by Annca Quote
RAZE Posted March 30, 2017 Author Posted March 30, 2017 Nickname pe server: Decath Numarul de zile avut in factiune: 100zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am petrecut cu mare drag 100 zile in factiune. Am ajutat factiunea si o voi face incontinoare. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. Alte precizari: Multumesc. Nickname pe server: Annca Numarul de zile avut in factiune: 100zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost alaturi de membrii factiunii si voi fi mereu pana cand voi fi data afara. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult este posibil. Alte precizari: Multumesc. Taxi LV este cea mai frumoasa factiune. Cereri de bonus acceptate. Felicitari! Quote
Vladut Panturu Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 (edited) Nickname pe server: .Vladut.[]Numarul de zile avut in factiune: 200 (+inca 139)De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece fac parte din aceasta factiune de mult timp, si va ramane factiunea mea de suflet.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat timp voi mai juca SA:MP.Alte precizari: Taxi LV Baza. Edited March 30, 2017 by .Vladut. 47 Quote
RAZE Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 Nickname pe server: .Vladut.[] Numarul de zile avut in factiune: 200 (+inca 139) De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece fac parte din aceasta factiune de mult timp, si va ramane factiunea mea de suflet. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat timp voi mai juca SA:MP. Alte precizari: Taxi LV Baza. Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
slavic Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Nickname pe server:xDoWn[]Numarul de zile avut in factiune:100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru ca am fost un membru activ, nu am avut probleme cu staff-ul fanctiunii si nici cu membriCat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult tare mult.Alte precizari:Mersi Quote
RAZE Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Nickname pe server:xDoWn[] Numarul de zile avut in factiune:100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru ca am fost un membru activ, nu am avut probleme cu staff-ul fanctiunii si nici cu membri Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult tare mult. Alte precizari:Mersi Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
xCaen.. Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Nickname pe server:Caen[]Numarul de zile avut in factiune:400De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru ca am fost un membru activ, am dat foarte multe teste in perioada in care eram tester, am ajutat foarte mult factiunea.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:1000 de zile.Alte precizari:Multumesc! Quote
RAZE Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Nickname pe server:Caen[] Numarul de zile avut in factiune:400 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru ca am fost un membru activ, am dat foarte multe teste in perioada in care eram tester, am ajutat foarte mult factiunea. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:1000 de zile. Alte precizari:Multumesc! Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
KedoxADV Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Nickname pe server: KedoxNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitatea si zilele acumulate.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: Pot primii si bonusul de tester? Mersi :> Quote
RAZE Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Nickname pe server: Kedox Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitatea si zilele acumulate. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. Alte precizari: Pot primii si bonusul de tester? Mersi :> Cerere de bonus acceptata. Felicitari! Quote
Necoara Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Nickname pe server:NecoaraNumarul de zile avut in factiune:200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt activ si imi fac treaba foarte bine.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:250 days +Alte precizari:Bafta.Multumesc RAZE. Quote
Recommended Posts