AdY... Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Salut, am si eu o intrebare, de ce cand imi deschid SA:MP-ul nu se intampla nimic? Oare e din cauza net-ului? am vreo setare ce imi blocheaza accesul spre SA:MP? Please help me... :( https://www.youtube.com/watch?v=Mfqr0oNruvE Quote
Nosferathu Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Iti recomand reinstalarea Windows-ului. Quote
volks7x Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) Iti recomand reinstalarea Windows-ului. Îți recomand să te lași de troubleshooting... @AdY... - Înainte de toate, deschide samp.com în Internet Explorer. Nu știu de unde vine problema, însă nici mie nu-mi merge în Chrome, însă în IE îmi merge. În task manager, nu te uita la processes, ci la details. Apare gta_sa.exe acolo? Pentru problema cu SA-MP-ul în sine, intră la proprietăți la samp.exe si gta_sa.exe, bifează „Run this program as administrator” pentru ambele, apply și închide. Încearcă așa și revino cu un răspuns. Edited January 25, 2017 by VolkS7X Quote
Amphyis Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Click dreapta pe samp.exe, proprities, compatibilty, Run Compatibilty Troubleshooter, try recommended settings şi după test the program. Dacă nu merge nici aşa, recomand să reinstalezi SAMP-ul sau chiar tot jocul. Quote
RAIN. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Încearcă să ștergi gta_sa.set din GTA San Andreas User Files, vezi dacă mai face așa. Quote
Recommended Posts