Jump to content

Recommended Posts

Posted

Informații din joc:

• Nick pe server: Alphers
  • Level: 15
  • Ore jucate: 441
  • Vechime pe server: 2016-10-25 16:06:58 ( cunosc foarte bine cam tot ce tine de server, insa contul a fost inregistrat pe acea data )
  • Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alphers
  • De ce dorești să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece am o impresie foarte buna legata de acesta si un al doilea motiv ar fi faptul ca am fratele aici si l-a laudat. Prin urmare, asa cum am incredere in el si am intalnit membrii super de treaba, as vrea sa fac parte din acesta, cu drag.
  • Poză cu invitația: http://imgur.com/a/kf82x
  • Membrii pe care îi cunoști din clan: ElOmbre si altii cu care am interactionat.
  • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am mai facut parte din acest clan.
  • Sancțiuni recente: Am luat jail pentru DM pe 21.12.2016, aceasta a fost ultima, in total am 3 cred. De atunci ma pot considera in mod argumentat, un player model.
  • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: [sWAT] dar am iesit pentru ca erau inactivi toti inclusiv liderii, [AIM] m-am trezit dat afara fara niciun motiv dupa cateva ore de la intrare ceea ce si acum imi trezeste semne de intrebare.

Informatii din real-life:

• Cum te numești?: Ma numesc Rares.
  • Ce vârstă ai?: Am varsta de 18 ani si jumatate.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Jogging, iesit alaturi de prieteni si plimbari cu masina drum lung.
  • Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt sociabil, imi place sa fiu organizat si atunci cand incep ceva.. greu ma opresc pana nu termin. Pot lucra in echipa cand este vorba despre organizare si una buna astfel incat sa fie evitate in mod preventiv conflictele si imi vad de treaba mea. Sunt genul de om care face ce trebuie si este atent la orice detaliu.
  • Din ce oraș ești?: Sunt din orasul Buzau, judetul Buzau.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp