Glow26 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Robert.Varsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un tip respectuos, care respecta pe oricine indiferent de varsta, statutul sau social sau alte criterii de diferentiere. Am simtul umorului si stiu sa-l pun in aplicare, atunci cand este cazul iar, cand trebuie sa fiu serios, sunt serios. Imi place sa-i ajut pe cei aflati la nevoie fara sa astept ceva in schimb. Sunt vorbaret si imi place sa port discutii cu orice persoana, despre orice tema. Am cei 7 ani de-acasa si stiu sa ma comport in societate. Niciodata nu ma cred mai presus decat cineva, toti suntem egali. Locatia(Oras):Iasi. Ce gen de muzica asculti?: Nu am preferinte, adica ascult orice tip de muzica, de la populara la trap, de la rap la manele, de la rock la pop, insa nu imi place muzica 'comerciala', in special cea de la noi din tara. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :GlowNivel :20Nume folosite anterior:Am mai avut numele Glow7, insa mi-am sters acel 7 de la nickname.Vechime pe server:Pe contul acesta am o luna de cand joc insa am mai jucat pe alte conturi. Joc pe Bugged de aproximativ 3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut ban. Am LP-ul gol. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/jBp6p Link cu faction history: bluepanel.bugged.ro/profile/Glow Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut nicio altercatie cu un membru din AIM. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am mai fost in cateva clanuri mai 'nesemnificative'. Pot spune ca unul din clanurile mai importante in care am fost a fost ThisMeans Revolution (.wk). Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost in AIM.Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc Counter Strike : Global Offensive.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Inca n-am legat prietenii stranse cu vreun membru din acest clan, desi mi-as dori din suflet sa fac asta, insa pot spune ca ma inteleg bine cu Juan. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10, niciodata nu poti spune ca esti perfect sau ca le stii pe toate. Experienta DM [ ()/10]:Pot spune ca ma pricep sa fac DM, insa de fiecare data pe politisti, niciodata pe ceilalti. 9/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: robert_roby84 - Skype.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din clanul AIM deoarece este un clan de elita, in care oricine si-ar dori sa faca parte. In componenta acestui clan intra niste membri de treaba, glumeti, cu care poti purta o discutie. Este un clan mult ravnit de mine, si as fi onorat sa fac parte din acesta. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Consider ca pot ajuta clanul prin capacitatea mea de a-i motiva pe ceilalti si de a-i bine dispune, de a-i duce mai departe prestigiul pe care-l are. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Evident, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Evident, ar fi o mandrie pentru mine sa pot avea tag-ul atasat numelui meu.
Don.Juan Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) Pro. Edited January 24, 2017 by Juan.AIM
DevoN Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 pro, mi a placut ceea ce ai scris in aplicatie, meriti o sansa
Recommended Posts