Jump to content

Cerere - AIM - Death[] [Respins]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Alex
Varsta:17
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma pot descrie ca fiind un baiat destept, capabil de a lucra in echipa, am un mare simt al umorului, dar serios atunci cand este nevioe. Sunt o persoana care ii respecta pe ceilalti, intelegatoare si sociabila, de caterinca mai mult. ;)

Ce gen de muzica asculti?Manele si bubuiala :))

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Death[]
Nivel :29
Nume folosite anterior:DarkEyes
Vechime pe server: 661 

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat la inceput cand nu stiam prea multe pe server si acum regret ce a fost in trecut. Motivul a fost inselatorie hidden.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/m3vlx

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Death[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, Seraphim, si in aim, ZEW

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da. M-am lasat de SAMP o perioada.
Ce alte jocuri mai joci?:
Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft II Legacy of the Void, Dota 2, Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Dead Realm, World of Tanks
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Momentan nu cunosc pe nimeni in aim deoarece nu m am jucat samp o perioada si vad ca s-au cam schimbat treburile pe aici.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10

Experienta DM [ ()/10]:9

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Pas. folosesc TS.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este clanul meu favorit si vreau sa cunosc membrii acestui clan.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu experienta in acest joc si cu respectul fata de ceilalti.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Posted (edited)

contra - din 2015 e civil, ce sa inteleg, ca se joaca? i am dat contra pentru simplu motiv ca de 1 an si 6 luni, el nu a mai intrat in nicio factiune.

p.s.: voi scrie motivul de fiecare data, chiar daca mereu dau pro / neutru / contra cu un motiv anume, si cand am primit pm in legatura cu votul meu, am argumentat.

Edited by AIM DevoN
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp