Jump to content

[RESPINS] Aplicatie EdyRO - Seraphim Family - Las Venturas Paramedic Department rank 5 70+ zile

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume: Moldovanu Eduard Stefan.

Varsta (reala): 17 ani.

Sex: Masculin.

Tara de provenienta: Romania.

Orasul in care locuiesti: Cernavoda.

●  Nickname: EdyRO

●  Link catre profilul din panel: http://orangepanel.bugged.ro/profile/EdyRO

Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Nu am avut sanctiuni recente.

De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Este un clan cu membrii foarte seriosi si activi.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am facut parte din destule clanuri. Cel anterior a fost Team Silent Attack.

De ce ai iesit din ultimul clan?: Un colider a scos toti membrii din clan, inclusiv pe mine.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Kevin.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Sunt un tip de treaba, serios si glumet atunci cand trebuie. Imi place sa lucrez in echipa si sa ajut. Sunt o fire calma, calculata cu care te poti intelege si pe care poti conta.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu.

Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Da.

●  Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?:  Desigur.

Edited by EdyRO.
Posted

CigP4WO.png

Pro, merita o sansa.

@Graphite, nu ti-a zis sa ii dai pro, ti-a zis sa intri si sa iti dai cu parerea (pro/contra).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp