goodbye_2 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Sergiu.Varsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Sergiu, am varsta de 16 ani, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt ambitios nu ma las batut usor, nu imi place sa imi fac treaba pe jumatate, daca promit ceva ma tin de cuvant,imi ajut prietenii cand au nevoie in cel mai bun mod posibil. Sunt un baiat cu simtul umorului care stie de gluma, imi place sa glumesc, sa ma distrez cu prietenii. Locatia(Oras):Suceava. Ce gen de muzica asculti?: Rock, dubstep, trap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :FTQNivel :26Nume folosite anterior: -Vechime pe server: 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, acumularea a 3 warns. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/dva63 Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/FTQAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):.wk Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:League of Legends, World Of Warcraft, CS:GO, Metin2.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Litovoi, Beowolf, Maryusk. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Experienta DM [ ()/10]:9/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: craciunstefan10@yahoo.com - messenger. craciun.sergiu21 - skype.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan bun, cu membrii de treaba, cu un lider capabil si toate cele. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur.
Vassago.Yakuza Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Contra fh slab + ore puține la levelul tau. Nu avem nevoie de jucători care stau mai mult pe /sleep.
Glow26 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Iti voi da un PRO. Sper sa ramai pana la rank 5 in factiunea actuala, pentru a-ti repara FH-ul si sa mai lucrezi la ore jucate...
Alex Stoicu Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Contra fh slab + ore puține la levelul tau. Nu avem nevoie de jucători care stau mai mult pe /sleep. + TEPAR !
Recommended Posts