Youb Neos Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) ★ Nume real: Youb Ismail★ Nickname pe server: Acheron★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bug...o/profile/Acheron ★ Varsta reala: Am 17 ani.★ Realizari pe server: Nu prea am realizari pe server.★ Descrie-te in cateva cuvinte: : Ma numesc Youb si am varsta de 17 ani. Sunt o fire calma, isteata, glumeata cand trebuie, imi place sa lucrez in echipa si sa-mi ajut aproapele ori de cate ori este nevoie, nu ma dau niciodata batut de la nimic. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert sau sa ma laud.★ Pe cine cunosti din clan?: Doar cativa memberii.★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi construiesc un faction-history frumos.★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: DM si Ban pentru 3/3warn.★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Este un clan nou, cu membrii de treaba si sincer imi place si tag-ul deoarece beau cate 4 sau 5 Burn-uri pe zi, am ales clan deoarece prevad ca v-a fi unul bun, poate unul chiar foarte bun. Edited January 28, 2017 by AcherOn Officiel
Recommended Posts