RAIN. Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 De fiecare dată când joc SAMP, îmi dă freeze și țin să menționez că se blochează și Windows-ul, iar fără restart nu își revine. Am încercat să schimb Windows-ul, dar degeaba. Am instalat și jocul în alta partiție, dar în zadar. Dacă mă puteți ajuta, lăsați un comm. Quote
GTProGT Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Doar in SAMP iti face asa? Si uita-te in Task Manager la CPU Usage, daca e in 100% inseamna ca e de la un driver sau ceva. In fine, poate fi din multe cauze, fi cat mai explicit. Quote
RAIN. Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 (edited) Doar in SAMP iti face asa? Si uita-te in Task Manager la CPU Usage, daca e in 100% inseamna ca e de la un driver sau ceva. In fine, poate fi din multe cauze, fi cat mai explicit. frt GT, doar pe samp face așa.. dacă stau in HQ nu are nimic.. sau când ies de la paint, iau frame drop și pac, freeze pc și pe fundal e un bâzâit am făcut update la toate driverele.. am instalat SAMP în toate partițiile, am schimbat rezoluția, compatibilitatea și tot degeaba.. chiar nu am idee de la ce e când iau freeze în joc, se blochează și PC, adică nu merge să dau Task Manager.. pot să îi dau restart doar de la buton. Edited January 29, 2017 by Rayko Quote
Filip-ZiPPO Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 iati alt GTA San Andreas recomand de pe ocean of games Quote
danut200 Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 frt GT, doar pe samp face așa.. dacă stau in HQ nu are nimic.. sau când ies de la paint, iau frame drop și pac, freeze pc și pe fundal e un bâzâit am făcut update la toate driverele.. am instalat SAMP în toate partițiile, am schimbat rezoluția, compatibilitatea și tot degeaba.. chiar nu am idee de la ce e când iau freeze în joc, se blochează și PC, adică nu merge să dau Task Manager.. pot să îi dau restart doar de la buton. Si eu am avut problema asta cu freeze si un bazait pe fundal. Am inteles ca ar putea fi din 2 parti. 1 procesor sau 2 hdd . Quote
RAIN. Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 iati alt GTA San Andreas recomand de pe ocean of games Am schimbat 3 GTA-uri până acum, nu e de la asta cauza. Si eu am avut problema asta cu freeze si un bazait pe fundal. Am inteles ca ar putea fi din 2 parti. 1 procesor sau 2 hdd . Tu cum ai rezolvat? Care era problema la tine? Quote
danut200 Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Am schimbat 3 GTA-uri până acum, nu e de la asta cauza. Tu cum ai rezolvat? Care era problema la tine? Am curatat tot calculatorul, in sensul ca fiecare piesa am scos-o intrucat a ramas cutia goala .Acum imi merge mai bine. Quote
Peaceful1337 Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Curăță-ți PC-ul, foloseste CCleaner si R Wipe and Clean, da cu aspiratoru prin PC, pune-ti moduri anti-lag, si altceva, habar n-am Quote
RAIN. Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 Curăță-ți PC-ul, foloseste CCleaner si R Wipe and Clean, da cu aspiratoru prin PC, pune-ti moduri anti-lag, si altceva, habar n-am Am curățat PC-ul, nu am de ce să folosesc CCleaner și R wipe deoarece de abia am reinstalat Windows. Degeaba pun moduri anti-lag. Doar pe SA-MP face așa, chiar nu am idee de la ce poate fi. Quote
RAIN. Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 Ce Windows folosești? Mersi de sfat, si eu patesc la fel... Quote
chroniclene1337 Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 up, să-l ajutați pe băiat, că pe mine nu m-ați ajutat și mi s-a dus fh-ul Quote
FlorinGabriel Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Am aceeasi problema. Am 2 SA:MP-uri cu moduri diferite. Pe unul din ele iau freeze dupa 5 minute, iar pe celalalt nu imi da freeze dupa 5 minute, dar in loc de crash, pac mi se blocheaza SA:MP. Nu stiu de la ce poate fi. Si faza e ca doar pe SA:MP mi se intampla asta. Cine mi-ar spune cum se rezolva problema, i-as fi recunoscator. Quote
KingOfNature Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 http://forum.bugged.ro/topic/245757-rezolvare-samp-freeze/ Quote
Recommended Posts