Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname actual: Nicknam-ul meu este SpatariuAndrei56
● Nickname-uri anterioare:BucksBany, BiaNca75.
 Link userpanel (BLUE):http://bluepanel.bugged.ro/profile/SpatariuAndrei56

De ce ai iesit din ultimul clan?: Pai a fost faza ca liderul nu era on si eu eram singurul R6 on, si a intrat si cel de-al 2-lea co si o zis ca nu vrea sa tina sedinta, si am zis ca o tin eu. Chem membri si incepe el: ,,Cine vrea rank up sa imi spuna pe /w ''. Faptul asta m-a enervate foarte tare incat am iesit.
 Ai minim 500 de ore jucate pe server?:Da, am 1202 de ore jucate.
 Ce vărstă ai?: Am frumoasa varsta de 13 ani.
 Din ce oraș ești?: Locuiesc in orasul Piatra Neamt.
 Doresc să fac parte din clanul This Means Revolution, deoarece: Este un clan superb, din care sunt aproape numai membri cu factiune.
● Cel mai putin timp petrecut într-o facțiune?: Nu am fost intr-o factiune deoarece cand mi-a dat contul varul meu avea peste 100+ rejecturi + sanctiuni, deci nu cred ca voi mai intra intr-o factiune, dar am picat testele la Los Vagos 3/3.
 Ai mai făcut parte din clanul This Means Revolution? Daca da, de ce ai ieșit?: Da am mai fost dar nu era clanul bine, erau doar cativa membri si am considerat ca trebuie sa ies.

● Exista vreun membru cu care nu te intelegi?: Nu.

● Enumera cativa membri care iti sunt prieteni:  4Tech4, Nila, si cam atat.

Posted

Respins. Ai mai facut parte din clan, daca voiai sa stai trebuia sa stai, nu ca s-au adunat playeri acum vrei înapoi, Plus ca ai clear FH daca aveai unul decent nu alegeai aceasta optiune. PS: Sunt pe telefon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp