rstefan99 Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Salut,am gamemode BigZone(2 gm-uri,la ambele la fel) si pe host,l-am conectat la baza de date si cand intru in server imi zice ca ma registrez,bag parola de register dupa imi da login..bag parola pe care am bagat-o la register si imi scrie wrong password si cate incercari mai am.. Quote
Iuly Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Iti spune asa deoarece nu ai facut bine legatura dintre HOST si BAZA DE DATE. Asigurate ca nu ai gresit ceva. A si vezi daca s-a importat baza de date pe Host. Quote
rstefan99 Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 (edited) Am schimbat și în gamemode pawno cu datele de la host.. am locuit ce scria acolo cu datele respective. Adică mai întâi îmi arata ip-u ,numele de la baza de date, contu cu care ma loghez la baza și parola (numele la baza de date și numele cu care ma loghez e acelasi) deci nu cred ca le.am incurcat/pus gresit Edited January 30, 2017 by rstefan99 Quote
Angel Valentin Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Puteai sa dai un search.ctrl + f in gm cauta SQL_CONNECT si schimba acolo SQL = mysql_connect( "ip php / localhost", "user php", "nume baza date", "parola baza date" );Poti sa dai +1 daca te-am ajutat. Quote
rstefan99 Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 (edited) Mulțumesc de răspuns dar am făcut deja aceasta chestie și degeaba.. am schimbat 5 gm.uri și tot la fel..e păcat de host ca e de 500 de sloturi -_- Edited January 30, 2017 by rstefan99 Quote
qDany Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 add skype dany.pvpmaster si te ajut eu Mulțumesc de răspuns dar am făcut deja aceasta chestie și degeaba.. am schimbat 5 gm.uri și tot la fel..e păcat de host ca e de 500 de sloturi -_- Quote
Recommended Posts