Iuly Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 (edited) Problema: Când vreau să răspun la o intrebare pusă de un jucător, nu îmi scrie nimic. Cod sursa: pastebin.com/xX7gxFzN Erori/atentionari: Erori nu am, am precizat mai sus problema. Imagine/video: AICI Alte detalii: Țin să precizez că sistemul este al lui BUHA, am încercat să fac și eu ceva pe acolo să meargă, însă nu am reușit. Edited January 30, 2017 by MaydeN Quote
Roby Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 MA poate ajuta cineva? Dragule, dacă ai avea cat de putina voință, ai vedea ca acea comanda (/n) nu este făcută pentru helperi și trebuie optimizata. Quote
Moraru Andrei Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 el nu mai lucreaza la gamemodeuri din cate am inteles, acela a fost gaemodeul nostru, a stat doua zile sa faca acest sistem, decat daca il poti rezolva tu Quote
Zooky. Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 el nu mai lucreaza la gamemodeuri din cate am inteles, acela a fost gaemodeul nostru, a stat doua zile sa faca acest sistem, decat daca il poti rezolva tu Wtf, doua zile pt un sistem asa de simplu? =)) OT: Optimizeaza comanda sa-ti mearga cu codul respectiv. Quote
Recommended Posts