legion come 1v1 Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 (edited) Subiectul video-ului: kills on war O scurta prezentare: un war montage dasta mai lung bninteles cu kod cum zice ''maestru'' truekov. lui ii tremura tinta cand trage si are motiv ca e de la cheat engine, nu mai zic nimic. Link catre filmulet: primele faze au calitatea mai proastra, aveam o setare aiurea la bandicam si d asta si + ca nush ce avea camtasia cand voiam sa randez imi dadea nush ce eroare Edited January 30, 2017 by LEGiON. MONTEZ VACI
legion come 1v1 Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 m bravo bah esti ff tare!!!! s fineti te pup
legion come 1v1 Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 e bine sa dai pe langa si sa il omori da e silent iti place
Chambers. Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
legion come 1v1 Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ce razi ma tu nu vezi ce fata ai=)))))))))))))))))) uite cum e tuns lesin=))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nici bretonu nu a fost in stare sa ti-l ia dreept
J O S E P H I N N O Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) tu zici de truekov dar pe tine un te vezi, imi suferi ca iti dau 3/3 la war si de mila nu iti dau pm ca na =]]] doamne cand va aud , voi nu va uitati la voi ma mancati-as .. mai nou toti joaca cu tinte mari si se filmeaza =]] dar ce e urat e ca voi habar nu aveti sa tineti deagle in mana, acum 2 luni esti pe bara, paine cu ceapa scrie pe tine Edited February 2, 2017 by Josephinno Official
BiG.SMOKE_CODAT Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 tu zici de truekov dar pe tine un te vezi, imi suferi ca iti dau 3/3 la war si de mila nu iti dau pm ca na =]]] doamne cand va aud , voi nu va uitati la voi ma mancati-as .. mai noi toti joaca cu tinte mari si se filmeaza =]] dar ce e urat e ca voi habar nu aveti sa tineti deagle in mana, acum 2 luni esti pe bara, paine cu ceapa scrie pe tine A DAT FANU REPORT SI MI A DAT SUSPEND PE CONTU MARE AUUUUUUU M0RRRRRRRRRRRR =)))))))))))))))
legion come 1v1 Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 A DAT FANU REPORT SI MI A DAT SUSPEND PE CONTU MARE AUUUUUUU M0RRRRRRRRRRRR =))))))))))))))) pe burta am zis
Recommended Posts