Alex Drew Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Salut ! eu am incercat sa instalez GTA IV HUD. Nu mi-am mers.Am schimbat vorbis files si acum nu imi mai apare "Modifications" in setari [de la modloader] si nici modurile din cleo nu mai merg. Va rog ajutati-ma ! Quote
RAIN. Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Reinstalează jocul din nou și eventual dacă vrei, bagă iar modul. Dacă nu merge, înseamnă că e o problemă de la modul respectiv și ar fi recomandat să iei altul. Quote
SeMaKa1337 Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Renstaleaza jocul dupa aia încearcă să bagi alt mod și vezi dacă tot e aceiași problema încearcă fara moduri . Quote
Alex Drew Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Multumesc ! o sa incerc Imi dati un link cum sa reinstalez ? sunt mai nab si nu vreau sa stric ceva. Am instalat GTA IV HUD si a inlocuit vorbis files..si nu imi mai apare "modifications" in setari..de la modloader Quote
jess. Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 iei gta de pe moduri.ro/gta si instalezi samp acolo. probabil gta 4 hud nu e compatibil cu modloader. Quote
Orange Bugged Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Reinstaleaza jocul si incearca modul din nou ! Quote
Recommended Posts