Popular Post Derrek Posted February 1, 2017 Popular Post Posted February 1, 2017 (edited) (!)Cititi cu atentie informatiile. Pentru o buna instalare si functionare a modurilor(!) *De curand am lucrat la un modpack gasit pe net, acesta il puteti gasii si voi cu un simplu search pe google : "Evanders Mod Pack" *Am cautat si descarcat acest modpack si la prima vedere a fost interesant cerul si vegetatia care nu le gasesti in orice modpack. Si asa m-am gandit sa stau umpic sa editez la el sa fac ceva mult mai frumos si mai decent. *Cautand pe anumite site-uri, am combinat, lucrat si retexturat anumite parti ale jocului, am stat in jur de 2 saptamani sa fac un modpack care nu creeaza lag, nu creeaza crash - joc blocat, asta cred ca e foarte important. * Testand modul timp de 5 zile, intr-o singura zi am jucat 8 ore adica nu am iesit din joc deloc, nici macar un warning in chat sau ceva, este ok zic eu, la unele modpack-uri gen tibi v2-v3 gasim masini sau skin-uri la care se blocheaza jocu probabil ati vazut la Awake si la restul, este adevarat ca la prima instalare a modpack-ului ne-modificat apareau tot felul de warning's in chat pana la blocarea jocului, am depistat problemele cu ajutorul unui program si le-am rezolvat zic eu *M-am gandit sa il fac public si cu voi, sa testati care doriti si sa imi spuneti daca am facut ceva sau nu din acel modpack, cine doreste poate sa caute originalul si sa le testeaza pe amandoua cel original si cel modificat de mine, acolo o sa observe diferenta! *Mai jos aveti o lista cu modificarile aduse de mine la acest modpack, care nu se afla in el fiind original de pe net : 1. Strazi si texturi noi. 2. Luminile pe timp de noapte (si in modpack-ul original exista un asemenea mod dar nu arata la fel de bine, si creeaza lag). 3. Moduri cleo si moduri sampfuncts care sunt prezentate in video ( btrack, chat id skin changer, si multe altele). 4. Cerul este otptimizat pentru pc medium in asa fel sa nu faca lag. 5. Mod de avioane si maverick. 6. Arme noi HD inspirate din GTA V. 7. Vegetatie si iarba in joc realiste, in modpack-ul original nu le gasiti asa de frumoase, sunt pomii default. 8. Efecte si sunete modificate si realiste. 9. Mod nou pe unele masini si motoare fata de modppack-ul original. Si multe alte modificari aduse la calitatea texturilor, pentru ca la multi am vazut textura tremurand, drumurile la fel, am stat cam o zi si am optimizat la ele in asa fel sa nu mai tremure asa tare, nu am putut sa fac chiar tot, mai sunt 4-5 pe toata harta care probabil nu le stiu. Mai jos aveti link de download Prezentare moduri : : Download modpack : http://www.mediafire.com/file/0yx7jf90uci6ep2/Modpack_moduri.rar Tutorial instalare modpack : Recomand sa aveti jocul curat doar cu cleo si samp 0.3.7 instalat la fel ca la mine in tutorial, si sa aveti instalat direct x 11 pentru o buna si corecta functionare a modurilor! Link download Direct x 11 : https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431 Pentru orice problema / eroare adusa la instalare, astept pm pe forum cu un print screen la acea eroare si o sa va ajut sa rezolvati Prima data cand intrati in joc se poate sa nu vi se incarce, inchideti jocu si intrati iar, pentru ca se optimizeaza luminile si alte chestii, la instalarea acestui modpack pe alt pc trebuie sa se optimizeze texturile, deci daca nu o sa va mearga la inceput incercati sa intrati din nou, daca tot nu merge recomand sa scoateti Dynamic Skydome din folderul Modloader si SALodLights.asi din folderul jocului, nu pe toate pc-urile se incarca cerul si luminitele. (!)Modpack-ul nu contine skin-uri modificate, doar cel de la Keed. Va puteti baga skin-uri hd pe placul vostru de pe net, in folderul Modloader. Sper sa va placa acest modpack, astept comentarii daca gasiti anumite buguri sau ceva sa le rezolv, si sper ca am facut ceva frumos! Spor la joc ! Edited February 1, 2017 by TL.Derrek 13
Liviu2701 Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 De ce la modul de FirstPerson imi zice "Error loading plugin Hooks.asi" ?
Derrek Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 De ce la modul de FirstPerson imi zice "Error loading plugin Hooks.asi" ? Probabil iti lipseste un dll sau ceva, incearca sa instalezi acel direct x 11 poate se rezolva 1
Derrek Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 dc by derrek? pentru ca sunt modificate de mine
FreeStyleJunk Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 In sfarsit le-ai postat Ne-ai tampit we Derrek, hai ca-ti dau +1
Derrek Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 provoaca lag? Nu provoaca lag mare, merge pe un pc medium conteaza sa ai placa video de minim 512 mb si procesor de 1,8 ghz. La capitolul ram se descurca bine aceste moduri chiar si pe 2 gb ram
brolyK47 Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 ahaha, majoritatea modurilor ori is luate de la Evander, ori de la Tibi. deci nu-i ceva wow
Derrek Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 ahaha, majoritatea modurilor ori is luate de la Evander, ori de la Tibi. deci nu-i ceva wow Daca joci pe tibi v2 v3, primesti crash si warning's in chat de 10 ori pe zi, joaca pe aceste moduri modiificate de mine si zi-mi daca primesti macar un crash din cauza modurilor. Succes!
brolyK47 Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Daca joci pe tibi v2 v3, primesti crash si warning's in chat de 10 ori pe zi, joaca pe aceste moduri modiificate de mine si zi-mi daca primesti macar un crash din cauza modurilor. Succes! joc pe modurile mele, nu-s adeptul a modurilor high ca-s aiurea, bag o vegetatie imensa si nu mai vad nimic ca mno.
Recommended Posts