Popular Post Eugen Posted February 1, 2017 Popular Post Posted February 1, 2017 Creatiile facute in 2016 > (majoritatea facute la comanda) =========================================== BEFORE =========================================== ===================================== AFTER ==================================== Doar o parte. Multe n-au fost salvate, etc. 41 Quote
Qothal Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 arata asa 'curate', felicitari pentru munca depusa. Quote
King K3nnTXXL Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Frumoase. Cea mai frumoasa lucrare imi pare Quote
SHiNRA Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Frumos lucrat, foarte atractive lucrarile! +1 Iar cea mai bomba creatie care imi place cu adevarat -> http://i.imgur.com/6nloimK.jpg Quote
PACO Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 In atentia baietilor care descarca poze cu fete dezbracate de pe net, isi pun numele peste poza si schimba un pic culoarea si se cred designeri, asa arata un portofoliu adevarat. 3 Quote
Amphyis Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) interesant că te axezi pe web-design, photo-manipulation și chestii mai nefirești forumului acesta, gj ăsta este un designer adevărat. keep up with the good work. Edited February 1, 2017 by AmphyisTL. Quote
Recommended Posts