FlorinGabriel Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Salut, de aproximativ o saptamana am o problema. Intru in SA:MP, joc linistit, apoi in maxim 5 minute iau freeze la SA:MP. Calculatorul inca functioneaza, gen pot intra in meniul Start si toate cele. Am incercat sa inchid programul din taskbar, dar nu se intampla nimic. Imi ramane SA:MP blocat si trebuie sa dau un restart la PC. Mai am un SA:MP cu mai putine moduri decat cel care ia freeze, acela nu face figuri. Ma gandesc ca poate fi de la un mod, insa faza e ca nu am instalat niciun mod nou de curand, ultimul mod a fost instalat cu o saptamana inainte de a mi se intampla fazele cu freeze-ul. Sa instalez iar GTA? Rog pe cineva sa imi spuna o parere si sa ma ajute sa rezolvam problema impreuna. Quote
RAIN. Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Ce windows folosești? Încearcă să pui compatibilitatea la SA:MP pe Windows 95 / Me și vezi dacă merge.. eu personal nici așa nu am putut rezolva, dar măcar tu să poți. Quote
FlorinGabriel Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 (edited) Ce windows folosești? Încearcă să pui compatibilitatea la SA:MP pe Windows 95 / Me și vezi dacă merge.. eu personal nici așa nu am putut rezolva, dar măcar tu să poți. Momentan am reinstalat jocul si observ ca merge binisor, fara sa se blocheze, il tin vreo 2 zile intr-o ''perioada de observatie'' apoi revin si spun daca merge sau nu. Apropo, folosesc Windows 7. Edited February 3, 2017 by Florin.. Quote
RAIN. Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Momentan am reinstalat jocul si observ ca merge binisor, fara sa se blocheze, il tin vreo 2 zile intr-o ''perioada de observatie'' apoi revin si spun daca merge sau nu. Apropo, folosesc Windows 7. Mie nu îmi merge prin nici o metodă.. Ce rezoluție ai la PC / SA:MP? Quote
FlorinGabriel Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Mie nu îmi merge prin nici o metodă.. Ce rezoluție ai la PC / SA:MP? 1024x768x32 Quote
RAIN. Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 1024x768x32 Ok, deci să înțeleg că ai rezolvat problema. Quote
Solution FlorinGabriel Posted February 4, 2017 Author Solution Posted February 4, 2017 Ok, deci să înțeleg că ai rezolvat problema. Da, cred ca e rezolvata, joc de ceva timp si nu imi mai face figuri, sper ca o sa o rezolvi si tu! Quote
KingOfNature Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 http://forum.bugged.ro/topic/245757-rezolvare-samp-freeze/ Quote
Recommended Posts