Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: Paul
Varsta: Am 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Paul, am 15 ani, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt o fire puternica si nu cedez usor. Stiu sa muncesc in echipa, sunt o persoana cinstita, sincera si sociabila, imi place sa glumesc in limita bunului simt, Imi plac persoanele cu care pot avea o discutie calma, nu-mi plac minciunile si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii. De obicei ma acomodez repede intr-un grup nou. Imi place sa fiu punctual si corect in tot ceea ce fac, pun suflet in tot ceea ce fac.
Locatia(Oras):Arad
Ce gen de muzica asculti? Manele, Trap si Putin Rap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Jucsor[]
Nivel :29
Nume folosite anterior: Jucsor, Jucsoralex7
Vechime pe server: peste 1 an
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost banat odata pentru 3/3 iar de 2 ori pentru cbug.
Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/zPjNh
Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Jucsor[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): -
Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): am fost in mai multe clanuri nu le mai tin minte pe toate
Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost si am fost dat afara deoarece nu am mai avut acces la PC o perioada de timp si nu mai aveam cum sa intru pe joc. Practic am fost dat afara pentru inactivitate.
Ce alte jocuri mai joci?: Fifa, NFS
Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: Cosmin, Lazari, Alessio si multi alti.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp