Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume :Mihai .

Varsta : Am varsta de 16 ani .

Ocupatie : Joc Fotblas si SA:MP .

Oras :Slanic Prahova .

Autodescriere:Sunt o fire sociabila, cu simtul umorului, de obicei, intelegatoare, sincera, ambitioasa si de asemenea seriosa. Sunt responsabil si imi asum orice greseala, iar din greseli incerc sa invat si sa nu le mai repet.

Informatii despre SA:MP

Nick :MIHAI.TiTANU.

Nivel: 33 .

Conturi anterioare:Mai am un cont de level 7 ,Refl3Xx2 ,nume , cel actual ,Bereheklem,s0NNyk,Afone .

Ai fost sanctionat cu ban ,warn :Da ,am fost banat pentru Cheats , 3/3 warns ,Reclama .

Link catre profilul tau : http://bluepanel.bugged.ro/profile/MIHAI.

Ai vreun confilct cu vreun membru ? :Nu am , ma inteleg bine cu toti .

Numele clanului anterior: Dsquared .

Motivul pentru care ai parasit clanul anterior :Deoarece voiam sa intru in clanul GOLD .

Ce alte jocuri mai joci ? :League of Legends .

Cu cine te intelegi cel mai bine din clanul GOLD : Ma inteleg la fel de bine cu toti.

Motivul pentru care am ales sa aplic in acest clan /sa detin functia de rank 6 :Am vrut sa intru in acest clan deaoarece are membrii destul de okay care iti sar in ajutor mereu .Am ales sa aplic pentru functia de rank 6 deoarece vreau sa aduc player noi .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp