Jump to content

[Acceptat]Aplicatie Burn - []Vasy[]

Recommended Posts

Posted

★ Nume real: iovana vasile

★ Nickname pe server:[]vasy[]

★ Link de la profilul contului (panel):http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]Vasy[]

★ Varsta reala: Am 16 ani.

★ Realizari pe server: Cele mai mari realizari ale mele sunt in primul rand ca mi-am facut prieteni noi si in al doilea rand ca am putut invata sa joc pe acest server fara ajutorul cuiva. Desigur ca o buna realizare de-a mea este faptul ca am putut face parte din familia News Reporters!

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Pot spune ca sunt o persoana optimista, responsabila, respectuoasa si foarte d incredere.

★ Pe cine cunosti din clan?: Nu cunosc pe nimeni din clan, dar de aceea imi doresc sa intru, pentru a imi face prieteni noi.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Cred sa singurul lucru pe care mi l-as dori pe server ar fii sa fac parte din Staff-ul acestuia, bineinteles intai vreau sa arat ca sunt foarte activ si devotat acestuia.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Singurele sanctiuni au fost pentru DM si Kick, dar aceastea au fost in trecut cand eram incepator.

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan foarte popular, bine pus la punct, membrii respectuosi si desigur foarte activi, acest lucru imi dau seama deoarece majoritatea au factiune si level mare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp