Norby XD Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Salut ! Am decis sa apelez aici deoarece am rămas fără soluţii. Păi. bun, cu 2 3 săptămâni în urmă aveam un modpack, Evader modpack, Bun, le am schimbat că mă plictisisem eu de samp. Şi acum, când vreau să bag un modpack, cum ar fii Tibi v3 sau Evader pack, mi se face blackscreen la SAMP şi nici măcar nu apare LOGO ul acela cu San ANdreas Multi Player. :( Vă, rog, dacă puteţi să mă ajutaţi dau 5kk pe blue. Quote
yonut Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ai stricat niste fișiere ale jocului reinstalează gta.. Quote
ILovePizza Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Reinstaleaza manual un add-on peste ce ai facut sau reinstaleaza sampu peste cel vechi ( Mod v3 folosesc eu si merge bine, dar dupa cum vezi si Tibi a scris ”in caz de probleme reinstalati sa-mp” bafta) Quote
KingOfNature Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Reinstalează jocup cap coadă. Dar înainte să reinstalezi jocul, poți încercă să ștergi fișierul gta_sa.set din GTA San Andreas User Files. Dacă nu merge, reinstalează jocul. Quote
Recommended Posts