Spazzyofwar Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) >>Salutare BuGGeD, eu sunt ZeKo si azi m-am gandit sa va prezint modurile mele. Sper sa va placa<< Mod-urile NU sunt făcute de mine personal ci luate de pe diverse site-uri / forumuri după placul meu ! ________________________________________________________________________________________ 1.Arme Denumire mod: Arme Fulmicotone. Poze: Poza cu modul. Descriere mod: Niste arme foarte frumoase. Link download: Ak47 (click)Download Ak47 Deagle - (click)Download Deagle Sd pistol - (click)Download Sd pistol Shotgun - (click)Download Shotgun Rifle - (click)Download Rifle Mp5 - (click)Download Mp5 M4 - (click)Download M4 Sniper - (click)Download Sniper Instalare: Se instaleaza direct in folderul cu GTA San Andreas. ----------------------------------------- 2. Mapa pe M Denumire mod : Mapa pe "M". Descriere mod : Afișează mapa mare pe "M" iar când nu mai apăsați, dispare. Poze: Poza cu modul. Link download: (click)Download Map pe M Instalare: map.txd îl punem în txd ( Folderul principal SAMP - > Models - > txd ) și celelalte 2 fișiere în folderul cleo. ( Necesită CLEO instalat ). ----------------------------------------- 3. Hud Denumire mod : Hud Descriere mod : Modifica minimap-ul, hud-ul si weapons icon. Poze: Poza cu modul. Link download: (click)Download Hud Instalare: Se adaugă în GTA San Andreas - models. ----------------------------------------- 4. Efecte Denumire mod : Efecte. Descriere mod : Modifica fumul, gloantele, sangele, exploziile, nos etc. Poze: Poza cu modul. Link download: (click)Download Efecte Instalare: Se adaugă în GTA San Andreas - models. ----------------------------------------- 5. Copytext Denumire mod : Copytext Descriere mod : Copiaza textul scris pe chat, pentru a face asta apasa tastele ALT + Sageata stanga/dreapta. Poze: - Link download: (click)Download Copytext Instalare: Se adaugă în folderul cleo ( Necesita cleo+ sampfuncs) ----------------------------------------- 6. SmartPhone Denumire mod : SmartPhone Descriere mod : Playerii ce au acest mod pot folosi /call <id>, /smss <id>, iau cei ce nu au iphone pot folosi /reply. Poze: - Link download: (click)Download SmartPhone Instalare: Se adaugă în folderul cleo ( Necesita cleo+ sampfuncs) Cleo 4.1 + Sampfuncs 5.2.2 : (click)Download Cleo+sampfuncs Dacă v-am fost de ajutor aștept +1, Mulțumesc ! Edited February 5, 2017 by ZeKo
Spazzyofwar Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Bravo. Multumesc inca nu am terminat tot.
Spazzyofwar Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Putine :) Inca nu am terminat ! :)
Recommended Posts