HwaKe Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Nume: Alexandru.✪ Varsta (reala): 18 ani.✪ Sex (M/F): Masculin.✪ Tara de provenienta: Romania.✪ Orasul in care locuiesti: Bucuresti. ✪ Care sunt hobby-urile tale?: Fotbalul si Fifa 17. ✪ Ce muzica preferi sa asculti?: Orice. ✪ Esti la scoala/liceu?: La liceu. ✪ Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Respectos, intelegator si glumet. ✪ Nickname: .Olly ✪ Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o persoana de treaba cu cei 7 ani de acasa. Imi place mult fotbalul si sa joc fifa 17 cu prietenii. Pe langa asta ma pasioneaza si SA:MP-ul unde eu vreau sa fac cat mai multe.✪ Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Olly✪ Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Nu am sanctiuni recente.✪ De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Mi se pare un clan bine organizat si cu jucatori activi si seriosi, dar si cu simtul umorului(cum imi plac mie) :)). ✪ Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, din Royal Triumph.✪ De ce ai iesit din ultimul clan?: S-a destramat clanul. ✪ Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu prea cunosc membri din clan, dar par de treaba. ✪ Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.✪ Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur. ✪ Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da, am luat. ✪ Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur.
Helios Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
MESTER Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
Torque Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
Dani21 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
ClaudiuCraX Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
KingDM Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
fernandofernando10 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
Mandor Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
AIM.Andrei Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
Harris Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei. Nu stii sa faci nici titlul topicului.
Joint Angel Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
C R I U S Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
S I N K O D E Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ore putine, doar un rank 5 in fh, nerespectarea titlului aplicatiei.
WeathoN Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Contra(sunt pe telefon), nici măcar titlul nu l-ai respectat.
Recommended Posts