KingOfNature Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Pentru cei care primesc freeze în SA:MP și totodată la Windows, ei bine, am găsit una dintre rezolvările acestei probleme sau cel puțin eu așa am rezolvat, prin metodele prin care vi le voi prezenta mai jos. Știu că este frustrant să primești o astfel de eroare, cel puțin mie mi-a luat vreo 2 săptămâni să îi dau de cap așa că m-am gândit să ajut playerii cu această problemă, fiindcă această rezolvare am găsit-o destul de greu, într-un moment neașteptat. Să începem: 1) Pentru început, trebuie să vă descarcați un program care vă vor șterge regiștrii din calculator cât și driverele actuale, programul îl puteți lua de aici: http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html După ce ați descărcat programul, îl instalați, îl deschideți, după care veți apăsa pe butonul pentru Safe Mode, astfel calculatorul vostru restardându-se. După ce s-a restartat, programul respectiv se va deschide automat, dacă nu se va întâmpla acest lucru, îl veți deschide voi. Acest program vă va detecta driverul automat, dar dacă în caz de nu se întâmpla asta, selectați dropdown și vă selectați driverul pe care îl aveți voi. După ce ați efectuat toți acești pași, urmează să selectați primul buton al programului, acela fiind ''CLEAN AND RESTART (HIGHLY RECOMMANDED). Programul va șterge regiștrii și driverele, după care se va restarta în Normal Mode. Acum să trecem la pasul 2. 2) Acest pas depinde de system vostru, adică: Dacă sistemul vostru este pe 32 de bit și aveți Windows: Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 8 32-bit or Windows 8.1 32-bit, atunci vă este indicat să descărcați driverele de aici: http://www.nvidia.com/download/drive...px/79890/en-us Dacă sistemul vostru este pe 64 bit și aveți Windows: Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit, Windows 8 64-bit or Windows 8.1 64-bit, atunci vă este indicat să descărcați driverele de aici: http://www.nvidia.com/download/drive...px/79891/en-us Accepați termenii și condițiile și alegeți Custom Install. Așteptați pentru instalarea driverelor (pe perioada instalării este posibil să aveți flash-uri pe monitor / desktop, dar nu vă panicați, nu este nimic grav). După ce ați terminat de instalat driverele, tot ce v-a mai rămas de făcut, este să dați pe butonul de restart al calculatorului și să testați dacă vă merge jocul. ÎN CAZ CĂ NU VĂ MERGE ... În caz de nu vă merge jocul și sper să nu fie cazul, am mai găsit o soluție pentru voi, și aceea este următoarea: Intrați în regedit și căutați fișierul redenumit ''VirtualStore'', îl deschideți, și în acel fișier trebuie să se afle un alt folder numit ''SAMP''. Ștergeți acel folder după care dezinstalați SAMP-ul din fișierul jocului, ștergeți GTA_SA, ștergeți GTA San Andreas User Files și tot ce este legat de joc, după care dați un restart calculatorului și instalați din nou corect jocul. Pe lângă aceste rezolvări, mai sunt câteva pe care eu de asemenea le-am încercat, dar nu mi-au fost de folos, eu vi le voi lăsa aici, în caz de nu vă merg rezolvările de mai sus. Alte rezolvări: - Reinstalarea Windows-ului (vă recomand Windows 7 Home Premium) - Setarea compatibilității SA:MP-ului cu una care să ruleze (Windows 95 / Me, Windows XP (Service Pack 1-3). - Descărcarea altui GTA (poate cel pe care îl aveți voi nu este bun) - Descărcarea altui ##### al jocului - Setările jocului pe LOW. - Setarea rezoluției corespondente (16-32 bit) - Să vă asigurați că nu aveți 2 sau mai multe fișiere GTA San Andreas User Files. - Să vă asigurați că problema nu este chiar de la una din componentele calculatorului vostru. Cam atât ar fi și cu această problemă, sper că am fost destul de explicit și vreau să menționez încă de pe acum că și eu la rândul meu am găsit un tutorial asemănător, doar că era în engleză și l-am tradus, pe lângă asta am decis să adaug și rezolvările pe care eu le-am încercat). Dacă îmi apreciați munca, puteți lăsa un +1 sau chiar un comentariu dacă v-am ajutat cu această problemă. Succes! 4 Quote
KingOfNature Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 (edited) Un UP, să nu se piardă. (!) NOU: O altă metodă ar fi să încercați să puneți rezoluția jocului în x16. Edited February 7, 2017 by KingOfNature Quote
Greceanu Eduard Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Pentru cei care primesc freeze în SA:MP și totodată la Windows, ei bine, am găsit una dintre rezolvările acestei probleme sau cel puțin eu așa am rezolvat, prin metodele prin care vi le voi prezenta mai jos. Știu că este frustrant să primești o astfel de eroare, cel puțin mie mi-a luat vreo 2 săptămâni să îi dau de cap așa că m-am gândit să ajut playerii cu această problemă, fiindcă această rezolvare am găsit-o destul de greu, într-un moment neașteptat. Să începem: 1) Pentru început, trebuie să vă descarcați un program care vă vor șterge regiștrii din calculator cât și driverele actuale, programul îl puteți lua de aici: http://www.guru3d.co....-download.html După ce ați descărcat programul, îl instalați, îl deschideți, după care veți apăsa pe butonul pentru Safe Mode, astfel calculatorul vostru restardându-se. După ce s-a restartat, programul respectiv se va deschide automat, dacă nu se va întâmpla acest lucru, îl veți deschide voi. Acest program vă va detecta driverul automat, dar dacă în caz de nu se întâmpla asta, selectați dropdown și vă selectați driverul pe care îl aveți voi. După ce ați efectuat toți acești pași, urmează să selectați primul buton al programului, acela fiind ''CLEAN AND RESTART (HIGHLY RECOMMANDED). Programul va șterge regiștrii și driverele, după care se va restarta în Normal Mode. Acum să trecem la pasul 2. 2) Acest pas depinde de system vostru, adică: Dacă sistemul vostru este pe 32 de bit și aveți Windows: Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 8 32-bit or Windows 8.1 32-bit, atunci vă este indicat să descărcați driverele de aici: http://www.nvidia.co....px/79890/en-us Dacă sistemul vostru este pe 64 bit și aveți Windows: Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit, Windows 8 64-bit or Windows 8.1 64-bit, atunci vă este indicat să descărcați driverele de aici: http://www.nvidia.co....px/79891/en-us Accepați termenii și condițiile și alegeți Custom Install. Așteptați pentru instalarea driverelor (pe perioada instalării este posibil să aveți flash-uri pe monitor / desktop, dar nu vă panicați, nu este nimic grav). După ce ați terminat de instalat driverele, tot ce v-a mai rămas de făcut, este să dați pe butonul de restart al calculatorului și să testați dacă vă merge jocul. ÎN CAZ CĂ NU VĂ MERGE ... În caz de nu vă merge jocul și sper să nu fie cazul, am mai găsit o soluție pentru voi, și aceea este următoarea: Intrați în regedit și căutați fișierul redenumit ''VirtualStore'', îl deschideți, și în acel fișier trebuie să se afle un alt folder numit ''SAMP''. Ștergeți acel folder după care dezinstalați SAMP-ul din fișierul jocului, ștergeți GTA_SA, ștergeți GTA San Andreas User Files și tot ce este legat de joc, după care dați un restart calculatorului și instalați din nou corect jocul. Pe lângă aceste rezolvări, mai sunt câteva pe care eu de asemenea le-am încercat, dar nu mi-au fost de folos, eu vi le voi lăsa aici, în caz de nu vă merg rezolvările de mai sus. Alte rezolvări: - Reinstalarea Windows-ului (vă recomand Windows 7 Home Premium) - Setarea compatibilității SA:MP-ului cu una care să ruleze (Windows 95 / Me, Windows XP (Service Pack 1-3). - Descărcarea altui GTA (poate cel pe care îl aveți voi nu este bun) - Descărcarea altui ##### al jocului - Setările jocului pe LOW. - Setarea rezoluției corespondente (16-32 bit) - Să vă asigurați că nu aveți 2 sau mai multe fișiere GTA San Andreas User Files. - Să vă asigurați că problema nu este chiar de la una din componentele calculatorului vostru. Cam atât ar fi și cu această problemă, sper că am fost destul de explicit și vreau să menționez încă de pe acum că și eu la rândul meu am găsit un tutorial asemănător, doar că era în engleză și l-am tradus, pe lângă asta am decis să adaug și rezolvările pe care eu le-am încercat). Dacă îmi apreciați munca, puteți lăsa un +1 sau chiar un comentariu dacă v-am ajutat cu această problemă. Succes! Poti pune alte link-uri? Acestea nu mai merg... Quote
Bumblebbe Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Cea mai buna solutie intr-un pas. BUY NEW PC. Quote
Recommended Posts